inşallah ılk kontrolunde oğrenırsın canımYa ne güzel kesin olmasa da en azindan bi cinsiyet bilginiz var Bana daha kimse bişi demedikendi doktorum da periontolog da söylemedi
evet canım çoğunlukla oyle oluyoAa oylemi oluyo cnm
İyi ozaman 3 de uyanmakdansa 5 de uyanır im :)))evet canım çoğunlukla oyle oluyo
Aynen canm danisicam göbeğimde birsey yokta goguslerin erkenden böyle olmasi canmi skti emzirmedede sknti cekersin hassas demekki dediler hayirlisi insallah bebis icin olucak artk yeterki o iyi olsunSadece bebek yağiyla kalma canm Benm hçbişeym yok daha su anda doktorum badem yaği susam yaği kayısı yaği kayısı yaği onerdi Bebek yaği yetersz dedi Sen doktoruna danıs Sana belki extra krem de verir
seninle tamamen aynı fikirdeyim boya tamamen kimyasal tepkimelerle yapılan bir şeydir önemli olan bebeğin sağlığı hepi topu 6 ay kaldı zaten boyatmayı veririm olur biterBen oğlumda doğuma 1 ay kala upuzun saçlarımı küt kestirmiştim
Tamamen hurafe böyle şeyler, dinimizde bile yeri yok bunların. Takmayın kafanızaBen bu sefer yine doğuma yakın omuz hizasında kestireceğim. En azından bunaldığımda toplanılacak boyda olsunlar.
Boyaya gelince kendi adıma karşıyım hamilelikte boyatmaya ama tabii herkesin kendi fikri. Ben oje bile sürmüyorum hamileliklerimde. Gerekmedikçe makyajda yapmıyorum. Elbette çoğu şey kimyasal, ama bile bile acaba birşey olur mu demektense yapmam daha iyi
Ya ne güzel kesin olmasa da en azindan bi cinsiyet bilginiz var Bana daha kimse bişi demedikendi doktorum da periontolog da söylemedi
canım kestir gitsin ama boyatma yinede yazık bebişineKizlar bugun saclarimi boyatmak ve kestirmek istiyorum.3 aydir evdeyim cok bakimsix bir hal aldim.saclarim normalde simsiyah ama bakir kullaniyordum son zamanlarda simdi boyatmayinca dipler neredeyse 4 parmsk simsiyah uclari da akti ve matlasti.aynaya bakasim kalmadi son zamanlarda.bide kestirecektim kv hamileyken kesilmez derler dedi ben normalde bilim disinda soylenen
hicbirseye inanmam ama bisey olurda kestirdin oldu derler sinirimi bozarlar diyede
cekiniyorum.siyaha boyatmak istemiyorum boyatirsam bir daha acamam.koyu kizil
yapayim diyorum gecen
sene kullanmistim dipleri bu kadar belli olmuyor ve yakismisti.3 aydan sonra boyatabilirsin demisti doktorum.sizce ne yapayim
Boya konusuna bişey diyemem cunku kimyasallari ksna karisiyor diyorlar ben zsten boyamiyordum o yuzden oyle bi drrdim yok ama kesim konusunda bende ilk korktum ay kestirmem o zamsn falan dedim sonrada kızdım kendime ne sacmaliyorsun diye herkesin omru daha doğmadan belli sac kesmeyle degisecek degil o yuzden ben kestirdim canimKizlar bugun saclarimi boyatmak ve kestirmek istiyorum.3 aydir evdeyim cok bakimsix bir hal aldim.saclarim normalde simsiyah ama bakir kullaniyordum son zamanlarda simdi boyatmayinca dipler neredeyse 4 parmsk simsiyah uclari da akti ve matlasti.aynaya bakasim kalmadi son zamanlarda.bide kestirecektim kv hamileyken kesilmez derler dedi ben normalde bilim disinda soylenen
hicbirseye inanmam ama bisey olurda kestirdin oldu derler sinirimi bozarlar diyede
cekiniyorum.siyaha boyatmak istemiyorum boyatirsam bir daha acamam.koyu kizil
yapayim diyorum gecen
sene kullanmistim dipleri bu kadar belli olmuyor ve yakismisti.3 aydan sonra boyatabilirsin demisti doktorum.sizce ne yapayim
tatlım bu karışımı aktarlar yapıyormu bide sen kullandıyssan nasıl kokusu falan güzelse bende alayımSadece bebek yağiyla kalma canm Benm hçbişeym yok daha su anda doktorum badem yaği susam yaği kayısı yaği kayısı yaği onerdi Bebek yaği yetersz dedi Sen doktoruna danıs Sana belki extra krem de verir
Ayy inşallah canim gönlümden gecen kızCanım kiz mi acaba kızlar gostermezmis :)
sen dün doktora gidicem diyordun nasıl dı bebişAyy inşallah canim gönlümden gecen kız
Bende inanmiyorum da olacagi vardir bisey olur kv falan kestirdin der canimi sıkar ondan cekiniyorumBoya konusuna bişey diyemem cunku kimyasallari ksna karisiyor diyorlar ben zsten boyamiyordum o yuzden oyle bi drrdim yok ama kesim konusunda bende ilk korktum ay kestirmem o zamsn falan dedim sonrada kızdım kendime ne sacmaliyorsun diye herkesin omru daha doğmadan belli sac kesmeyle degisecek degil o yuzden ben kestirdim canim
Ayy inşallah canim gönlümden gecen kız
Canım tsk ederim birinci fotto. Da parmağını agzina götürdü çok guzeldiAyyy maşallah canım gülüyor sanki minigin ben cinsiyet tahmini yapamiycam ama saglikla gelsin bebişin
Pek göremedim canim ult cihazlari cok kotuydu sadece iyi oldugunu duydum cok sukur bagdas kurmus takiliyordusen dün doktora gidicem diyordun nasıl dı bebiş
Amin canim. Hayirli evlat olsun en basta ins bundan sonraki kiz olur senindeRabbim gönlüne göre nasip etsin ozaman. Kızlar çok bal oluyo ya bende hep kız istedim doktor erkek görünüyor dedi bakalim
İnşallah bulantilarin devam ediomu seninAmin canim. Hayirli evlat olsun en basta ins bundan sonraki kiz olur seninde
E bosver o zaman kestirme kimseylede ugrasma allah uzun omurler versin bebisineBende inanmiyorum da olacagi vardir bisey olur kv falan kestirdin der canimi sıkar ondan cekiniyorum
maşallah iyi olsunlar da bir dahaki sefere görürsün benim daha randevuma çok varPek göremedim canim ult cihazlari cok kotuydu sadece iyi oldugunu duydum cok sukur bagdas kurmus takiliyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?