2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sadece bebek yağiyla kalma canm Benm hçbişeym yok daha su anda doktorum badem yaği susam yaği kayısı yaği kayısı yaği onerdi Bebek yaği yetersz dedi Sen doktoruna danıs Sana belki extra krem de verir
Aynen canm danisicam göbeğimde birsey yokta goguslerin erkenden böyle olmasi canmi skti emzirmedede sknti cekersin hassas demekki dediler hayirlisi insallah bebis icin olucak artk yeterki o iyi olsun

seninle tamamen aynı fikirdeyim boya tamamen kimyasal tepkimelerle yapılan bir şeydir önemli olan bebeğin sağlığı hepi topu 6 ay kaldı zaten boyatmayı veririm olur biter

Ya ne güzel kesin olmasa da en azindan bi cinsiyet bilginiz var Bana daha kimse bişi demedi kendi doktorum da periontolog da söylemedi
canım kestir gitsin ama boyatma yinede yazık bebişine

Boya konusuna bişey diyemem cunku kimyasallari ksna karisiyor diyorlar ben zsten boyamiyordum o yuzden oyle bi drrdim yok ama kesim konusunda bende ilk korktum ay kestirmem o zamsn falan dedim sonrada kızdım kendime ne sacmaliyorsun diye herkesin omru daha doğmadan belli sac kesmeyle degisecek degil o yuzden ben kestirdim canim

Sadece bebek yağiyla kalma canm Benm hçbişeym yok daha su anda doktorum badem yaği susam yaği kayısı yaği kayısı yaği onerdi Bebek yaği yetersz dedi Sen doktoruna danıs Sana belki extra krem de verir
tatlım bu karışımı aktarlar yapıyormu bide sen kullandıyssan nasıl kokusu falan güzelse bende alayım

Bende inanmiyorum da olacagi vardir bisey olur kv falan kestirdin der canimi sıkar ondan cekiniyorum

Kızlar kendi doktoruma kavuştum sonunda ama herhalde cinsiyeti en son ben öğrencem çünkü geçen hafta ultrasona girdiğim için diğer doktorda bu hafta sokmadı bu dönemlerde ayda bir girilmesini tavsiye ediyorum zararlı dedi diğer doktorun verdiği ferrum fortu bıraktırdı onun yerine gyno ferrol ve decavit verdi. Decavit domuz jelatini olmayandı sanırım değil mi ? İkilime de çok iyi dedi şimdilik bu kdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…