canım decsvitte yok o jelatinden. ogrenirsin daha:) meraklanmak da guzel.Kızlar kendi doktoruma kavuştum sonunda ama herhalde cinsiyeti en son ben öğrencem çünkü geçen hafta ultrasona girdiğim için diğer doktordabu hafta sokmadı bu dönemlerde ayda bir girilmesini tavsiye ediyorum zararlı dedi diğer doktorun verdiği ferrum fortu bıraktırdı onun yerine gyno ferrol ve decavit verdi. Decavit domuz jelatini olmayandı sanırım değil mi ? İkilime de çok iyi dedi şimdilik bu kdr
ben de kakao yagi ozon yagi bugday yagi badem yağı susam yagi karistirmistim öncekinde yine de az oldu catlaktatlım bu karışımı aktarlar yapıyormu bide sen kullandıyssan nasıl kokusu falan güzelse bende alayım
bi de saf zeytin yağıben de kakao yagi ozon yagi bugday yagi badem yağı susam yagi karistirmistim öncekinde yine de az oldu catlak
Bende 1 haftada iki kez girdim umarım bir sakıncası yoktur..Kızlar kendi doktoruma kavuştum sonunda ama herhalde cinsiyeti en son ben öğrencem çünkü geçen hafta ultrasona girdiğim için diğer doktordabu hafta sokmadı bu dönemlerde ayda bir girilmesini tavsiye ediyorum zararlı dedi diğer doktorun verdiği ferrum fortu bıraktırdı onun yerine gyno ferrol ve decavit verdi. Decavit domuz jelatini olmayandı sanırım değil mi ? İkilime de çok iyi dedi şimdilik bu kdr
ben de sizin gibiyim. ben de kestirdim 3 hafta once ama boyatmadim.Ben oğlumda doğuma 1 ay kala upuzun saçlarımı küt kestirmiştim
Tamamen hurafe böyle şeyler, dinimizde bile yeri yok bunların. Takmayın kafanızaBen bu sefer yine doğuma yakın omuz hizasında kestireceğim. En azından bunaldığımda toplanılacak boyda olsunlar.
Boyaya gelince kendi adıma karşıyım hamilelikte boyatmaya ama tabii herkesin kendi fikri. Ben oje bile sürmüyorum hamileliklerimde. Gerekmedikçe makyajda yapmıyorum. Elbette çoğu şey kimyasal, ama bile bile acaba birşey olur mu demektense yapmam daha iyi
ay inşallah zaman da geçmiyorBenim öyleydi iki gündür iyiyim şükür gececek inşallah canım
olabilir artık bir şeyler surme vakti geldi demekKızlar selam ben kaşınmaya başladım normal mi sizce..Özellikle göbek tarafım..
ben boyatmama taraftariyim kestirdim ben. burada karisanim yok. biraz sabret istersenKizlar bugun saclarimi boyatmak ve kestirmek istiyorum.3 aydir evdeyim cok bakimsix bir hal aldim.saclarim normalde simsiyah ama bakir kullaniyordum son zamanlarda simdi boyatmayinca dipler neredeyse 4 parmsk simsiyah uclari da akti ve matlasti.aynaya bakasim kalmadi son zamanlarda.bide kestirecektim kv hamileyken kesilmez derler dedi ben normalde bilim disinda soylenen
hicbirseye inanmam ama bisey olurda kestirdin oldu derler sinirimi bozarlar diyede
cekiniyorum.siyaha boyatmak istemiyorum boyatirsam bir daha acamam.koyu kizil
yapayim diyorum gecen
sene kullanmistim dipleri bu kadar belli olmuyor ve yakismisti.3 aydan sonra boyatabilirsin demisti doktorum.sizce ne yapayim
ben de sorcam canım :)gunaydın kızlar kontrolume 2 gun kaldı cok heycanlıyım pipilimi gorcem dıye bundan sonra her gıttıgımde sorarım doktora cınsıyetınıhala aynımı dıe
olsun sağlıklı olsun da. ogrenirsin. ilk sanırım ilklerde onemli degil asil heyecan ikide üçteCanim bu defa devlet hastanesine gittim dogru duzgun goremedim bile fotosuda cok kotu ama bebek gayet iyi dedi dr. Bunu duymakta guzl cinsiyete gelince bu cihazla cinsiyet tespiti icin erken ama ben yinede bakayim dedi dr. Ama bizimki yine bagdas kurmus gostemedi hic bisey edepli cocuk
geçer inşallahHergün nn saat 5 de 5 bucukda uyaniyorum bende(
Cnm olması gerekliydi demek ki benimki keyfi olcaktı bu hafta gîrsem doktorun uyarırdı üzülme :) 3 hafta sonraya randevu verdi ağır sancı kanama olmadıkça 3 haftadan önce gelmene gerek yok dediBende 1 haftada iki kez girdim umarım bir sakıncası yoktur..
radyasyon olayını bana da doktorum söyledi perşembe günü bel ağrısı için gittim çok isteme rağmen usg ye girme dediKızlar kendi doktoruma kavuştum sonunda ama herhalde cinsiyeti en son ben öğrencem çünkü geçen hafta ultrasona girdiğim için diğer doktordabu hafta sokmadı bu dönemlerde ayda bir girilmesini tavsiye ediyorum zararlı dedi diğer doktorun verdiği ferrum fortu bıraktırdı onun yerine gyno ferrol ve decavit verdi. Decavit domuz jelatini olmayandı sanırım değil mi ? İkilime de çok iyi dedi şimdilik bu kdr
Aynen canm danisicam göbeğimde birsey yokta goguslerin erkenden böyle olmasi canmi skti emzirmedede sknti cekersin hassas demekki dediler hayirlisi insallah bebis icin olucak artk yeterki o iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?