2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım decsvitte yok o jelatinden. ogrenirsin daha:) meraklanmak da guzel.

Bende 1 haftada iki kez girdim umarım bir sakıncası yoktur..

ben de sizin gibiyim. ben de kestirdim 3 hafta once ama boyatmadim.

ben boyatmama taraftariyim kestirdim ben. burada karisanim yok. biraz sabret istersen

olsun sağlıklı olsun da. ogrenirsin. ilk sanırım ilklerde onemli degil asil heyecan ikide üçte

kızlar doktordan gelıyorum ıkılı tarama testı sonucum gayet ıyı rakamlar bıraz yoksun ama cok sıım altında rakam var ama doktor bır tanesıne bakarak ıyı dedı gectı bırdahakı randevum 3 hafta sonra

Bende 1 haftada iki kez girdim umarım bir sakıncası yoktur..
Cnm olması gerekliydi demek ki benimki keyfi olcaktı bu hafta gîrsem doktorun uyarırdı üzülme :) 3 hafta sonraya randevu verdi ağır sancı kanama olmadıkça 3 haftadan önce gelmene gerek yok dedi

radyasyon olayını bana da doktorum söyledi perşembe günü bel ağrısı için gittim çok isteme rağmen usg ye girme dedi

Elimde hep telefon Size bakıyorum yazıyorum falan bunların zararı yok mu acaba
gerci kablosuz internet var neticesinde korunmak pek mümkün değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz

Kızlar benim gibi hergün soğuk armut yiyen varmi aranızda :)) başka hıc bir meyveyi yiyemiyorum canım hep armut yemek istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…