- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Ewet aktarlar yapiyo canm Ben daha yaptırmadim ama kotu kokacağini sanmiyorum Hatta kokmuyordur biletatlım bu karışımı aktarlar yapıyormu bide sen kullandıyssan nasıl kokusu falan güzelse bende alayım
Aynen keyfi olcaktı eğer girsek tabi biz hep görmek istiyoruz ama olsunradyasyon olayını bana da doktorum söyledi perşembe günü bel ağrısı için gittim çok isteme rağmen usg ye girme dedi
Bn de sadece kiraz yiyebiliyorum meyvelerden diğerlerini de taze sıkıyorum haftada 2 kez portakal elma armut kivi fln karışık ne bulursam :))Kızlar benim gibi hergün soğuk armut yiyen varmi aranızda :)) başka hıc bir meyveyi yiyemiyorum canım hep armut yemek istiyo
Kızlar selam ben kaşınmaya başladım normal mi sizce..Özellikle göbek tarafım..
sen hazır meyveli yoğurt dan mı bahsediyorsun ben zaten hazırları tüketince hemen lavabo ya doğru koşuyorum sadece uzun aralıklarla dondurma tüketiyorum o da dayanamıyorum ya çok güzel soğuk soğukAynen keyfi olcaktı eğer girsek tabi biz hep görmek istiyoruz ama olsunbu arada meyveli yoğurdu sordum sonunda Normal yoğurdu bile kendin mayala ben tavsiye etmiyorum dedi.
o kadar da kalbimi bozamıycan ben modemi kapatsam başkalarını ki açık, tel kullnamasam başkaları benim yanımda kullanacak o kadardan kaçış yok galibaElimde hep telefon Size bakıyorum yazıyorum falan bunların zararı yok mu acaba
gerci kablosuz internet var neticesinde korunmak pek mümkün değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz
Evet cnm hazırdan bahsettim tavsiye etmiyorum dedi hatta normal yoğurdu bile kendin mayala dedi tatlı tatlısen hazır meyveli yoğurt dan mı bahsediyorsun ben zaten hazırları tüketince hemen lavabo ya doğru koşuyorum sadece uzun aralıklarla dondurma tüketiyorum o da dayanamıyorum ya çok güzel soğuk soğuk
iyi ben yoğurt mayalamayı çocuk doğunca öğrenirim diyordum şimdiden öğreneyim daha iyi kendim mayalar yaparım artıkEvet cnm hazırdan bahsettim tavsiye etmiyorum dedi hatta normal yoğurdu bile kendin mayala dedi tatlı tatlı
Bence erkek canımlutfen sizce cinsiyeti nedir nolur bakarmisiniz rica etsem
gozun aydın canım kac haftalık oldunKislarr simdi oglusumu gordum tekrar 160 gr olmus teyseleri 15cm olmus boyuda :) pit pit kalp atisnida duydum :) mutlu oluyor insan biran.once kucagimiza alsaydik yaaaaaaa
Yada su tekmeleri hissetmeye baslasak en azindan yaaaaaaa
Evet canim ilk allah hayirlisini versin hepimize inşallaholsun sağlıklı olsun da. ogrenirsin. ilk sanırım ilklerde onemli degil asil heyecan ikide üçte
iyi ben yoğurt mayalamayı çocuk doğunca öğrenirim diyordum şimdiden öğreneyim daha iyi kendim mayalar yaparım artık
Ben babalar gününü yarın saniyodum meğer haftaya pazarmış hediyemiz sihirli kupa üzerinde canım babam ilk babalar günün kutlu olsun yazıyor ve altında malesef 14.06.2015 :)))) napalım acemiligimiz olsun bu seferKızlar eslerinize babalar günü hediyesi almayi düşünüyo musunuz ya da ne alacaksınız fikri olan var mı
Ben babalar gününü yarın saniyodum meğer haftaya pazarmış hediyemiz sihirli kupa üzerinde canım babam ilk babalar günün kutlu olsun yazıyor ve altında malesef 14.06.2015 :)))) napalım acemiligimiz olsun bu sefer
Benim de aklıma ilk sihirli kupa geldi babamiza sembolik bi de gömlek ya da tişört alırız kupada da canım babacim babalar günün kutlu olsun yazacak altında da Beyza kızımızın adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?