2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
radyasyon olayını bana da doktorum söyledi perşembe günü bel ağrısı için gittim çok isteme rağmen usg ye girme dedi
Aynen keyfi olcaktı eğer girsek tabi biz hep görmek istiyoruz ama olsun bu arada meyveli yoğurdu sordum sonunda Normal yoğurdu bile kendin mayala ben tavsiye etmiyorum dedi.

Kızlar benim gibi hergün soğuk armut yiyen varmi aranızda :)) başka hıc bir meyveyi yiyemiyorum canım hep armut yemek istiyo
Bn de sadece kiraz yiyebiliyorum meyvelerden diğerlerini de taze sıkıyorum haftada 2 kez portakal elma armut kivi fln karışık ne bulursam :))

Aynen keyfi olcaktı eğer girsek tabi biz hep görmek istiyoruz ama olsun bu arada meyveli yoğurdu sordum sonunda Normal yoğurdu bile kendin mayala ben tavsiye etmiyorum dedi.
sen hazır meyveli yoğurt dan mı bahsediyorsun ben zaten hazırları tüketince hemen lavabo ya doğru koşuyorum sadece uzun aralıklarla dondurma tüketiyorum o da dayanamıyorum ya çok güzel soğuk soğuk

Elimde hep telefon Size bakıyorum yazıyorum falan bunların zararı yok mu acaba
gerci kablosuz internet var neticesinde korunmak pek mümkün değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz
o kadar da kalbimi bozamıycan ben modemi kapatsam başkalarını ki açık, tel kullnamasam başkaları benim yanımda kullanacak o kadardan kaçış yok galiba

sen hazır meyveli yoğurt dan mı bahsediyorsun ben zaten hazırları tüketince hemen lavabo ya doğru koşuyorum sadece uzun aralıklarla dondurma tüketiyorum o da dayanamıyorum ya çok güzel soğuk soğuk
Evet cnm hazırdan bahsettim tavsiye etmiyorum dedi hatta normal yoğurdu bile kendin mayala dedi tatlı tatlı

Kızlar eslerinize babalar günü hediyesi almayi düşünüyo musunuz ya da ne alacaksınız fikri olan var mı

iyi ben yoğurt mayalamayı çocuk doğunca öğrenirim diyordum şimdiden öğreneyim daha iyi kendim mayalar yaparım artık

Cnm ben yoğurt mayalamayi öğrendim 1 ay sonra hamile kaldım ve yogurttan tiskindim hiç yiyemiyorum bi kere mayaladim bende kavonozda güzel olmuştu

Kızlar eslerinize babalar günü hediyesi almayi düşünüyo musunuz ya da ne alacaksınız fikri olan var mı
Ben babalar gününü yarın saniyodum meğer haftaya pazarmış hediyemiz sihirli kupa üzerinde canım babam ilk babalar günün kutlu olsun yazıyor ve altında malesef 14.06.2015 :)))) napalım acemiligimiz olsun bu sefer

Benim de aklıma ilk sihirli kupa geldi babamiza sembolik bi de gömlek ya da tişört alırız kupada da canım babacim babalar günün kutlu olsun yazacak altında da Beyza kızımızın adı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…