2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
gecen hafta ıkılı teste %80 kız demıstı bugun kan soucu ıcın gıttım doktora soylıcektım tekrar baksın dıye ama esım ıstemedı sureklı ultrason zaararlı olur dıye arastırdım zararlı degıl dedım ama anlıcagınız 3hafta sonraya kaldı gercı ıyı oldu.ozamana %100u alırız artık.

ben de yarin saniyordum degisirsek secenek kalmaz diye verdik dün

Kislarr simdi oglusumu gordum tekrar 160 gr olmus teyseleri 15cm olmus boyuda :) pit pit kalp atisnida duydum :) mutlu oluyor insan biran.once kucagimiza alsaydik yaaaaaaa
Yada su tekmeleri hissetmeye baslasak en azindan yaaaaaaa
oyy maşallah kocaman olmuş hissedersin yakinda tekmeleri

selam aralık annişleri :=)
kız cocukta ilk 3 ay mıde bulantısı daha yogun oluyormus
siz de nasıldı durum? neredeyse cogunuz cınsıyetlerı ögrendınız :=)

Cnm ben yoğurt mayalamayi öğrendim 1 ay sonra hamile kaldım ve yogurttan tiskindim hiç yiyemiyorum bi kere mayaladim bende kavonozda güzel olmuştu
ben bugün denedim annem le birlikteyken ustada faydalanayım dedim artık yarın nasıl olduğunu anlatırım güzel mi olmuş anneme göre ayran kıvamında olacak bakalım yarın ola hayrola

benım hıc bulantım olmadı suanda 14 haftalık ve doktor %80 kız dedı bakalım 3 hafata sonra gıdıcem heralde netlesır.

cnm sükür benim kusmam bulantım olmadı cok az doktor erkek gibi dedi ama daha tam net deyil 26 sında kontrolum bir daha

benım hıc bulantım olmadı suanda 14 haftalık ve doktor %80 kız dedı bakalım 3 hafata sonra gıdıcem heralde netlesır.

cnm sükür benim kusmam bulantım olmadı cok az doktor erkek gibi dedi ama daha tam net deyil 26 sında kontrolum bir daha

demek ki bünyeye göre degısıyor gercekten. tabı kı allah önce saglıklı olanı ve sonra gönlumuze gore olanı versın :=)

Benim ilk bebegim kız ama bir damla mide bulantısı yasamadım ama simdiki hamileliyimde cok yasadım suan cinsiyet belli degil tabi

Benim ilk bebegim kız ama bir damla mide bulantısı yasamadım ama simdiki hamileliyimde cok yasadım suan cinsiyet belli degil tabi
ben de 7. haftadan ıtıbaren basladı
ilk baslarda fecıydı
şimdilerde seyrekleşti. bünye meselesi sanırım gercekten :=) bulantısız gecırenler ne şanslı
14. hafta olmus
en son ne zaman gıttın doktora? öğrenmıs olamn gerekmıyor muydu?

benim 4. erkek gebeligim hepsinde feciydu 20 kusurlerde gecti. bence pek ilgili değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…