ben de yarin saniyordum degisirsek secenek kalmaz diye verdik dünBen babalar gününü yarın saniyodum meğer haftaya pazarmış hediyemiz sihirli kupa üzerinde canım babam ilk babalar günün kutlu olsun yazıyor ve altında malesef 14.06.2015 :)))) napalım acemiligimiz olsun bu sefer
oyy maşallah kocaman olmuş hissedersin yakinda tekmeleriKislarr simdi oglusumu gordum tekrar 160 gr olmus teyseleri 15cm olmus boyuda :) pit pit kalp atisnida duydum :) mutlu oluyor insan biran.once kucagimiza alsaydik yaaaaaaa
Yada su tekmeleri hissetmeye baslasak en azindan yaaaaaaa
iki gömlek bir tişört aldik bizKızlar eslerinize babalar günü hediyesi almayi düşünüyo musunuz ya da ne alacaksınız fikri olan var mı
ben meyve yiyorum ama armut degil diger mevsim meyveleriKızlar benim gibi hergün soğuk armut yiyen varmi aranızda :)) başka hıc bir meyveyi yiyemiyorum canım hep armut yemek istiyo
kayisi yagi goz alti morluguna da iyiymis ama tek olunca biraz agir karisim icinde bu yaglar hafif kokuyor kötü degil amaEwet aktarlar yapiyo canm Ben daha yaptırmadim ama kotu kokacağini sanmiyorum Hatta kokmuyordur bile
Bende 3 öğün karpuz yesem olur yani o kadarBn de sadece kiraz yiyebiliyorum meyvelerden diğerlerini de taze sıkıyorum haftada 2 kez portakal elma armut kivi fln karışık ne bulursam :))
Ayy ne güzel canim darısı bizim başımıza inşallahKızlar dr geldimm kızımız olacak cok net gorduk %99 dedi cok mutluyuz
Allah sagliklisini hayirlisini nasip etsin insallah caninHadi gozunuz aydin benimde beta hcg ye gore erkek ama ultrasonda degisir ins hayirlisi tabi ama gonlum kizdan yana
ben bugün denedim annem le birlikteyken ustada faydalanayım dedim artık yarın nasıl olduğunu anlatırım güzel mi olmuş anneme göre ayran kıvamında olacak bakalım yarın ola hayrolaCnm ben yoğurt mayalamayi öğrendim 1 ay sonra hamile kaldım ve yogurttan tiskindim hiç yiyemiyorum bi kere mayaladim bende kavonozda güzel olmuştu
benım hıc bulantım olmadı suanda 14 haftalık ve doktor %80 kız dedı bakalım 3 hafata sonra gıdıcem heralde netlesır.selam aralık annişleri :=)
kız cocukta ilk 3 ay mıde bulantısı daha yogun oluyormus
siz de nasıldı durum? neredeyse cogunuz cınsıyetlerı ögrendınız :=)
cnm sükür benim kusmam bulantım olmadı cok az doktor erkek gibi dedi ama daha tam net deyil 26 sında kontrolum bir dahaselam aralık annişleri :=)
benım hıc bulantım olmadı suanda 14 haftalık ve doktor %80 kız dedı bakalım 3 hafata sonra gıdıcem heralde netlesır.
cnm sükür benim kusmam bulantım olmadı cok az doktor erkek gibi dedi ama daha tam net deyil 26 sında kontrolum bir daha
Benim ilk bebegim kız ama bir damla mide bulantısı yasamadım ama simdiki hamileliyimde cok yasadım suan cinsiyet belli degil tabiselam aralık annişleri :=)
ben de 7. haftadan ıtıbaren basladıBenim ilk bebegim kız ama bir damla mide bulantısı yasamadım ama simdiki hamileliyimde cok yasadım suan cinsiyet belli degil tabi
dinlen canım sanırım plesenta previa deniyor 20 kusurlerde çoğu çıkıyor yukari. kanama riski olabilirArkadaşlar doktorun bebeğin eşinin rahme yakın olduğunu aşağıda olduğunu söyledi.Bu durumu yaşayan var mi?
benim 4. erkek gebeligim hepsinde feciydu 20 kusurlerde gecti. bence pek ilgili değilselam aralık annişleri :=)
hey maşallah :=) ayy 20. hafta da cok fazla :=)benim 4. erkek gebeligim hepsinde feciydu 20 kusurlerde gecti. bence pek ilgili değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?