15 5 deyimcsuan kuzumgozun aydın canım kac haftalık oldun
insallah ya ilk bebekte gec hissedersin diyorlaroyy maşallah kocaman olmuş hissedersin yakinda tekmeleri
Aminnn insallah cok bekletmez bebisleriniz gosterirler hemenAyy ne güzel canim darısı bizim başımıza inşallah
Benimde kız ama bulantim 3 hafta surdu sonra gectiselam aralık annişleri :=)
kız cocukta ilk 3 ay mıde bulantısı daha yogun oluyormus
siz de nasıldı durum? neredeyse cogunuz cınsıyetlerı ögrendınız :=)
benım ılk başlarda cok yogunduBenimde kız ama bulantim 3 hafta surdu sonra gecti
Benimde cok uzun sürmedi biraz bunyeylede alakali sanırımbenım ılk başlarda cok yogundu
baya seyreklestı. eskısı kadra degıl. inşallah benımde kısa surede eser kalmaz :=)
aslında 3 hafta da bulantı yasayanlar ıcın az degıl :=)Benimde cok uzun sürmedi biraz bunyeylede alakali sanırım
evet ya çok fazla bu sefer bulantı ilaci iciyorum da kilo kaybim olmadı.hey maşallah :=) ayy 20. hafta da cok fazla :=)
kilo aldin mı canim kolo alimindan kaynakli degilse Dr ne de kasinti karaciğer le ilgili olabiliyor bazen gebelikteKizlar benim.heryerim kasiniyo ya gogussum özellikle ucu sonra karnim baldirim çok kasimamaya calisiyorum ama ne olacak böle :)
canım ben 18 bitince ilk göz atmasi gibi hissetmistim bir gece uyumadan once15 5 deyimcsuan kuzum
insallah ya ilk bebekte gec hissedersin diyorlar
Bn erkeğe benzettım canım.lutfen sizce cinsiyeti nedir nolur bakarmisiniz rica etsem
Canım özellikle 9 10 11.haftalar en yogun olan.kişiden kişiye degısıyor tabi.selam aralık annişleri :=)
kız cocukta ilk 3 ay mıde bulantısı daha yogun oluyormus
siz de nasıldı durum? neredeyse cogunuz cınsıyetlerı ögrendınız :=)
Benim de devam ediyor. Halbuki asl bulanti olmasi gereken zamanlarda hic olmadi neredeyse. Simdi sabahlarim felaket geciyor..
İkinci hamileliklerde daha cabuk hissediliyormus ama daha cok erken degl mi yine de, gerci sen daha iyi anlarsin canim
Canım bnm de bir gün olmasa ertesi gün mutlaka var. Ben hiç yemek falan yiyemiyorum dogru düzgün. Bir çorba içiyorum arada. Hep açım.
Bende çok kötüyüm bulantı her sabah su içtiğim de bile çıkarıyorum
Bende aynı yim her gün çıkarıyorum
ben hala gunde 3 metpamed içiyorum. azalttim geçen hemen çıkardım benim 20 lerin basinda gecer
Ben tabi kiartik o kadar alistim ki heralde dogurana kadar olacak bu bulanti ama cok sukur azaldi ama gaz hala devam hic bi azalma yok
Doktor da çıkabilir 4. aydan sonra dedi ama biraz lekelenme olmuştu.Biraz tedirginim ne yapmam lazım sürekli mi yatmam lazım bilmiyorum.dinlen canım sanırım plesenta previa deniyor 20 kusurlerde çoğu çıkıyor yukari. kanama riski olabilir
canım senin daha önceki hamileliklerinde belin ağrı var mıydı ben doktora gittim ama çözüm ilaç ben içmek istemiyorum senin bana verebileceğin bir tavsiyen veya önerin var mıbenim 4. erkek gebeligim hepsinde feciydu 20 kusurlerde gecti. bence pek ilgili değil
canim mumkun oldugunca dinlen ki kanama olmasın çıkar inşallah yukarıDoktor da çıkabilir 4. aydan sonra dedi ama biraz lekelenme olmuştu.Biraz tedirginim ne yapmam lazım sürekli mi yatmam lazım bilmiyorum.
canim yatarken agriyorsa pozisyon degistir surekli bel ağrısı olmadı bende. bence biraz erken ama oyle hissetmek mutlu edecekse bebek farzetcanım senin daha önceki hamileliklerinde belin ağrı var mıydı ben doktora gittim ama çözüm ilaç ben içmek istemiyorum senin bana verebileceğin bir tavsiyen veya önerin var mı
bide kasıklarımda kalp atışı gibi bir şey oluyor bebeğin hareketlerimi yoksa öyle alelade bir şey mi
bulantı ılacı bnde kusmayı kesti gibi geldı :=) kulanmıyorum artıkevet ya çok fazla bu sefer bulantı ilaci iciyorum da kilo kaybim olmadı.
çok sağol ayağa kalkarken ve oturduğum da ağrı oluyor ama uzanırken çok iyi hiç ağrı kalmıyor pazartesi işe dönücem çok kötü tekrar rapor almayı planıyorum umarım yarın daha iyi olurcanim yatarken agriyorsa pozisyon degistir surekli bel ağrısı olmadı bende. bence biraz erken ama oyle hissetmek mutlu edecekse bebek farzet
Yoo kilo almadim cnm soriyim ben Dr.bi ozamn pzt.gitcem.ztn sağol cwp icinkilo aldin mı canim kolo alimindan kaynakli degilse Dr ne de kasinti karaciğer le ilgili olabiliyor bazen gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?