2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
selam aralık annişleri :=)
kız cocukta ilk 3 ay mıde bulantısı daha yogun oluyormus
siz de nasıldı durum? neredeyse cogunuz cınsıyetlerı ögrendınız :=)
Benimde kız ama bulantim 3 hafta surdu sonra gecti

Kizlar benim.heryerim kasiniyo ya gogussum özellikle ucu sonra karnim baldirim çok kasimamaya calisiyorum ama ne olacak böle :)

Kizlar benim.heryerim kasiniyo ya gogussum özellikle ucu sonra karnim baldirim çok kasimamaya calisiyorum ama ne olacak böle :)
kilo aldin mı canim kolo alimindan kaynakli degilse Dr ne de kasinti karaciğer le ilgili olabiliyor bazen gebelikte

Benim de devam ediyor. Halbuki asl bulanti olmasi gereken zamanlarda hic olmadi neredeyse. Simdi sabahlarim felaket geciyor..

İkinci hamileliklerde daha cabuk hissediliyormus ama daha cok erken degl mi yine de, gerci sen daha iyi anlarsin canim

Canım bnm de bir gün olmasa ertesi gün mutlaka var. Ben hiç yemek falan yiyemiyorum dogru düzgün. Bir çorba içiyorum arada. Hep açım.

Bende çok kötüyüm bulantı her sabah su içtiğim de bile çıkarıyorum

Bende aynı yim her gün çıkarıyorum

ben hala gunde 3 metpamed içiyorum. azalttim geçen hemen çıkardım benim 20 lerin basinda gecer

Ben tabi ki artik o kadar alistim ki heralde dogurana kadar olacak bu bulanti ama cok sukur azaldi ama gaz hala devam hic bi azalma yok

kızlar, benim midemde reflü ve gastrit var. ilk oğlumdan kalma. acaba mide rahatsızlığı olanların mı uzun sürüyor? oğlumda 13. 14. haftanın başlarıydı sanırım bitmişti. bunda 14 bitti yok yok bitmiyor. bulantım bitse mide gazım başlıyor çok fenayım. 1 kg almışım. yediklerimi takribi 20 30 dk sonra kusuyorum çünkü

benim 4. erkek gebeligim hepsinde feciydu 20 kusurlerde gecti. bence pek ilgili değil
canım senin daha önceki hamileliklerinde belin ağrı var mıydı ben doktora gittim ama çözüm ilaç ben içmek istemiyorum senin bana verebileceğin bir tavsiyen veya önerin var mı
bide kasıklarımda kalp atışı gibi bir şey oluyor bebeğin hareketlerimi yoksa öyle alelade bir şey mi

canim yatarken agriyorsa pozisyon degistir surekli bel ağrısı olmadı bende. bence biraz erken ama oyle hissetmek mutlu edecekse bebek farzet

canim yatarken agriyorsa pozisyon degistir surekli bel ağrısı olmadı bende. bence biraz erken ama oyle hissetmek mutlu edecekse bebek farzet
çok sağol ayağa kalkarken ve oturduğum da ağrı oluyor ama uzanırken çok iyi hiç ağrı kalmıyor pazartesi işe dönücem çok kötü tekrar rapor almayı planıyorum umarım yarın daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…