- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
kayisi yagi goz alti morluguna da iyiymis ama tek olunca biraz agir karisim icinde bu yaglar hafif kokuyor kötü degil ama
canım ben 18 bitince ilk göz atmasi gibi hissetmistim bir gece uyumadan once
Ben bugün eczaneye gittim bayagı karnı burnunda bir kadın mustela çatlak kremi alıyordu bende sordum memnunmusunuz diye bana hafif karnını gösterdi 1 tane bile çizgi yoktu ve ikize hamileymiş bende ondan aldım inşallah memnun kalırımKötü koksa da sürcez napalım, çatlamaktan iyidir :)
Ay ne gzeldir degilmi :))canım ben 18 bitince ilk göz atmasi gibi hissetmistim bir gece uyumadan once
yok canım ne olcak evet o dokundugun sertlık bebegın ama amnıon sıvısı daha sert darbelerden bıle koruyo bebegı onun ıcın korkma elınden geldıgınce bebegını hissetKızlar az önce karnimin al kısmında sağ tarafta sertleşme oldu. Esimle hafifçe bastirip dokunduğumuzda elimize sert kemik yapısında bişe geldi büyük ihtimalle bebeklerimden biriydi.bu şekilde dokunmanın zararı olur mu sonuçta kafatası mi kolumu bacağımi bilmiyorum
Canm burdaki arkadaslar diyo ya genetik diye bence de kesinlikle oyle Benm annem bembeyaz kadın 4 doğum yapmiş bi tane bile catlaği yok ki ozamanda yağ ya da krem falan yokmus ztn Ablam benm gibi esmer, ingilterede yaşiyo Orda oyle hamile üstüne titreme olayı falan yok Basit bi yağ vermişler bio oil die onda da bi tane bile catlak yok Ki ablam cok kaşinmiş ve hatır hutur kaşimiş kendini :) yani bişiler tabi sürücez ama kaderimzde varsa kacamayız :))Ben bugün eczaneye gittim bayagı karnı burnunda bir kadın mustela çatlak kremi alıyordu bende sordum memnunmusunuz diye bana hafif karnını gösterdi 1 tane bile çizgi yoktu ve ikize hamileymiş bende ondan aldım inşallah memnun kalırım
çok geçmiş olsun aman dikkatkızlar iyi akşamlar. işte çok yogun bir hafta gecirdim ve bu sabah kalkıgımda peceteye leke şeklinde kan geldi. başımdan aşağıya soguk su döküldü sanki. hemen doktora gittim. ultrasonda bebişime baktı. resmen zıp zıp zıplıyordu. ama düşük tehlikesi olabilirmiş progestan verdi ve bir ay boyunca yorulmamam gerektiğini ve devamlı dinlenmem gerektiğini söyledi. cok iyidim ve cok rahat oldugum için işe güçe daldım. aman dikkat edin fazla yormayın kendinizi. cünkü bu korku cok kotu bişey.
geçmiş olsun dinlenmek iyi gelirkızlar iyi akşamlar. işte çok yogun bir hafta gecirdim ve bu sabah kalkıgımda peceteye leke şeklinde kan geldi. başımdan aşağıya soguk su döküldü sanki. hemen doktora gittim. ultrasonda bebişime baktı. resmen zıp zıp zıplıyordu. ama düşük tehlikesi olabilirmiş progestan verdi ve bir ay boyunca yorulmamam gerektiğini ve devamlı dinlenmem gerektiğini söyledi. cok iyidim ve cok rahat oldugum için işe güçe daldım. aman dikkat edin fazla yormayın kendinizi. cünkü bu korku cok kotu bişey.
geçmiş olsun canım ben kendımı hıc yormuyorum sadece hergece balık tutma harıcınde etkınlıgım yokkızlar iyi akşamlar. işte çok yogun bir hafta gecirdim ve bu sabah kalkıgımda peceteye leke şeklinde kan geldi. başımdan aşağıya soguk su döküldü sanki. hemen doktora gittim. ultrasonda bebişime baktı. resmen zıp zıp zıplıyordu. ama düşük tehlikesi olabilirmiş progestan verdi ve bir ay boyunca yorulmamam gerektiğini ve devamlı dinlenmem gerektiğini söyledi. cok iyidim ve cok rahat oldugum için işe güçe daldım. aman dikkat edin fazla yormayın kendinizi. cünkü bu korku cok kotu bişey.
8 gün oldu gideli ikili test yaptırdım ama söylemedi doktorum gelecek randevu zamanı ögrencez dediben de 7. haftadan ıtıbaren basladı
ilk baslarda fecıydı
şimdilerde seyrekleşti. bünye meselesi sanırım gercekten :=) bulantısız gecırenler ne şanslı
14. hafta olmus
en son ne zaman gıttın doktora? öğrenmıs olamn gerekmıyor muydu?
iyiyim iyiyim diye gecinip hura bir anda işe daldım. gözüm bişey görmedi. gerci bir ara forma girdim senin ve bebegin iyi oldugunu öğrendim rahatladımgeçmiş olsun canım ben kendımı hıc yormuyorum sadece hergece balık tutma harıcınde etkınlıgım yok
cok sukur canım ıyyız sende salla işi gucu artık o beden tek senın deıl canımiyiyim iyiyim diye gecinip hura bir anda işe daldım. gözüm bişey görmedi. gerci bir ara forma girdim senin ve bebegin iyi oldugunu öğrendim rahatladımAllah biliyor emin gibi bişeydim ikinizinde iyi olduğuna
kızlar iyi akşamlar. işte çok yogun bir hafta gecirdim ve bu sabah kalkıgımda peceteye leke şeklinde kan geldi. başımdan aşağıya soguk su döküldü sanki. hemen doktora gittim. ultrasonda bebişime baktı. resmen zıp zıp zıplıyordu. ama düşük tehlikesi olabilirmiş progestan verdi ve bir ay boyunca yorulmamam gerektiğini ve devamlı dinlenmem gerektiğini söyledi. cok iyidim ve cok rahat oldugum için işe güçe daldım. aman dikkat edin fazla yormayın kendinizi. cünkü bu korku cok kotu bişey.
Masallah çok uzun boylu olacak:)erkek miIsrafil, post: 41377359, member: 680497"]Eki Görüntüle 1557036 Eki Görüntüle 1557037
bakin bebekisimee 12 haftalikken boyleydi acaba simdi nasil pazartesi 16 haftaya girecem insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?