2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kötü koksa da sürcez napalım, çatlamaktan iyidir :)
Ben bugün eczaneye gittim bayagı karnı burnunda bir kadın mustela çatlak kremi alıyordu bende sordum memnunmusunuz diye bana hafif karnını gösterdi 1 tane bile çizgi yoktu ve ikize hamileymiş bende ondan aldım inşallah memnun kalırım

Kızlar az önce karnimin al kısmında sağ tarafta sertleşme oldu. Esimle hafifçe bastirip dokunduğumuzda elimize sert kemik yapısında bişe geldi büyük ihtimalle bebeklerimden biriydi.bu şekilde dokunmanın zararı olur mu sonuçta kafatası mi kolumu bacağımi bilmiyorum

yok canım ne olcak evet o dokundugun sertlık bebegın ama amnıon sıvısı daha sert darbelerden bıle koruyo bebegı onun ıcın korkma elınden geldıgınce bebegını hisset

Canm burdaki arkadaslar diyo ya genetik diye bence de kesinlikle oyle Benm annem bembeyaz kadın 4 doğum yapmiş bi tane bile catlaği yok ki ozamanda yağ ya da krem falan yokmus ztn Ablam benm gibi esmer, ingilterede yaşiyo Orda oyle hamile üstüne titreme olayı falan yok Basit bi yağ vermişler bio oil die onda da bi tane bile catlak yok Ki ablam cok kaşinmiş ve hatır hutur kaşimiş kendini :) yani bişiler tabi sürücez ama kaderimzde varsa kacamayız :))

Son düzenleme:
kızlar iyi akşamlar. işte çok yogun bir hafta gecirdim ve bu sabah kalkıgımda peceteye leke şeklinde kan geldi. başımdan aşağıya soguk su döküldü sanki. hemen doktora gittim. ultrasonda bebişime baktı. resmen zıp zıp zıplıyordu. ama düşük tehlikesi olabilirmiş progestan verdi ve bir ay boyunca yorulmamam gerektiğini ve devamlı dinlenmem gerektiğini söyledi. cok iyidim ve cok rahat oldugum için işe güçe daldım. aman dikkat edin fazla yormayın kendinizi. cünkü bu korku cok kotu bişey.

bu arada 2.5 aydır kusmayan ben kusmaya basladım ve devamlı midem bulanıyor. değişik bir hamilelik yasıyorum sanırsam. ilk 3 ay bitince düşük tehlikesi olmaz derler düşük tehlikem var. 3 aydan sonra mide bulantıları kusma azalır derler benim ki arttı

çok geçmiş olsun aman dikkat

geçmiş olsun dinlenmek iyi gelir

geçmiş olsun canım ben kendımı hıc yormuyorum sadece hergece balık tutma harıcınde etkınlıgım yok

8 gün oldu gideli ikili test yaptırdım ama söylemedi doktorum gelecek randevu zamanı ögrencez dedi

geçmiş olsun canım ben kendımı hıc yormuyorum sadece hergece balık tutma harıcınde etkınlıgım yok
iyiyim iyiyim diye gecinip hura bir anda işe daldım. gözüm bişey görmedi. gerci bir ara forma girdim senin ve bebegin iyi oldugunu öğrendim rahatladımAllah biliyor emin gibi bişeydim ikinizinde iyi olduğuna

iyiyim iyiyim diye gecinip hura bir anda işe daldım. gözüm bişey görmedi. gerci bir ara forma girdim senin ve bebegin iyi oldugunu öğrendim rahatladımAllah biliyor emin gibi bişeydim ikinizinde iyi olduğuna
cok sukur canım ıyyız sende salla işi gucu artık o beden tek senın deıl canım

[QUOTgenişliğinde k, post: 41374505, member: 409602"]Doktor da çıkabilir 4. aydan sonra dedi ama biraz lekelenme olmuştu.Biraz tedirginim ne yapmam lazım sürekli mi yatmam lazım bilmiyorum.[/QUOTE]

İlk gebeligimde. Yasamistim plesanta previa dedikleri bu kanama olmuştu Dr dinlenmemi tavsiye etmişti çok sukur birşey olmadi çok yorma kendini mümkün mertebe dinlen

aynisi bendede oldu bende cok calisiyordum gunde 10 saat ayaktaydim ve mola bile yoktu garsonluk yapiyorum bende cok korkmustum ama doktorum hic birsey yapmadi hap bile yazmadi dinlende demedi benim patronum bana inanmadi ailem bana kizdi bir is yuzunden cocugumu kaybedeceksin diye sonra biraz evde durdum sonra geri isten cagirdilar sirketin doktoru birsey olmaz dedi cikti sonra kac hafta oyle devam etti kanama sonunda durdu :)) simdi cok sukur hic bir problem yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…