2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende de reflü ve gastirit vardı. Ama epeydir hiç bir şikayetim yoktu. Hamile olduğumu öğrendikten sonra 1 hafta gayet iyiydim. 1 hafta sonra şikayetlerim bir başladı, ta ki 14. haftaya kadar çok yoğun bir şekilde. Ağza acı su gelmesi, yediklerimin geri gelmesi, şişkinlik, hazımsızlık, hem mide de hem de bağırsaklar da gaz. Ayrıca bulantı ve kusma. Çok kötüydüm.

Geçen hafta çok şükür bunların hemen hemen hepsi geçti ya da çok hafifledi.

Fakat bu sefer de yemekten sonra midemin sol tarafında tam dalağımın olduğu yerde ağrı başladı. Hani hızlı yürüyünce ya da koşunca dalak şişmesi olur ya aynen öyle. Kadın doğum doktorum az ve sık yememi söyledi ki zaten öyle yapıyorum.

Daha sonra dalağımdaki bu ağrı baya şiddetli bir şekilde sırtıma vurmaya başladı. 3 gün önce dahiliyeye gittim. Muayene etti, ultrasonla baktı. Sonuç: aşırı gaz problemi

İlaç verdi. Kadın doğum doktorunun onayını al dedi. Kadın doğum doktorum da onaylayınca kullanmaya başladım. Şimdi daha iyiyim. Tamamen geçmese de buna da razıyım. :)

[QUOTgenişliğinde k, post: 41374505, member: 409602"]Doktor da çıkabilir 4. aydan sonra dedi ama biraz lekelenme olmuştu.Biraz tedirginim ne yapmam lazım sürekli mi yatmam lazım bilmiyorum.

İlk gebeligimde. Yasamistim plesanta previa dedikleri bu kanama olmuştu Dr dinlenmemi tavsiye etmişti çok sukur birşey olmadi çok yorma kendini mümkün mertebe dinlen[/QUOTE]
Canım benim ilk gebeliğin ve tüp bebek.Biraz da endiseliyim işte.Peki sen sürekli mi hattın yanı hastanede yatar gibi, yoksa yemeğini falan yaptın mi?Ben öğretmenim ama raporluyum hep evdeyim en çok yaparsam bir yemek yapıyorum.Ama sürekli mi yatmak gerekiyor acaba?

İlk gebeligimde. Yasamistim plesanta previa dedikleri bu kanama olmuştu Dr dinlenmemi tavsiye etmişti çok sukur birşey olmadi çok yorma kendini mümkün mertebe dinlen

Canım benim ilk gebeliğin ve tüp bebek.Biraz da endiseliyim işte.Peki sen sürekli mi hattın yanı hastanede yatar gibi, yoksa yemeğini falan yaptın mi?Ben öğretmenim ama raporluyum hep evdeyim en çok yaparsam bir yemek yapıyorum.Ama sürekli mi yatmak gerekiyor acaba?[/QUOTE]

[/QUOTE]

Yok canim surekli yatmadim ben yemeği vs yapıyordum ama yormuyordum kendimi çok
O kadar kasma kendini ama bi sure çok yorulmamaya dikkat et
Birde söyledi mi Dr bilmiyorum ama iliski konusunda da bir sure dikkat etmek gerekiyor

Aynen ya benm annemde bembeyaz uc cocuk dogurmus bir tane catlak yok masallah ben anneme cekmemisim cekmeyecegim tutmus

Yok canim surekli yatmadim ben yemeği vs yapıyordum ama yormuyordum kendimi çok
Birde söyledi mi Dr bilmiyorum ama iliski konusunda da bir sure dikkat etmek gerekiyor[/QUOTE]

Canım zaten tüp bebek tedavisinin başından beri iliski yasak.Canim senin sonra çıktı mi yukarı bebeğin eşi?

[Q"geelincik, post: 41379475, member: 409602"]Yok canim surekli yatmadim ben yemeği vs yapıyordum ama yormuyordum kendimi çok
Birde söyledi mi Dr bilmiyorum ama iliski konusunda da bir sure dikkat etmek gerekiyor[/QUOTE]

Canım zaten tüp bebek tedavisinin başından beri iliski yasak.Canim senin sonra çıktı mi yukarı bebeğin eşi?[/QUOTE]

Çıktı canim çok sukur hiç üzme kendini inşallah dinlen birsey olmaz

Cikti

Canım zaten tüp bebek tedavisinin başından beri iliski yasak.Canim senin sonra çıktı mi yukarı bebeğin eşi?[/QUOTE]

Cikti[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım inşallah benimkide çıkar

[Çıkar ="geelincik, post: 41379745, member: 409602"]Canım zaten tüp bebek tedavisinin başından beri iliski yasak.Canim senin sonra çıktı mi yukarı bebeğin eşi?[/QUOTE]

Cikti[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım inşallah benimkide çıkar[/QUOTE]

Çıkar canim hiç üzme kendini bol bol dinlen insallah

Kızla ya ben çok yavasim yada size maşallah. Siniz. Yetisemiyorunya okuyorum. Yaşamadan oğlum yetişiyor sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…