- 31 Mart 2015
- 121
- 98
- 13
- 34
Maşallah uzun boylu gibi bence de :))Eki Görüntüle 1557036 Eki Görüntüle 1557037
bakin bebekisimee 12 haftalikken boyleydi acaba simdi nasil pazartesi 16 haftaya girecem insallah.
Maşallah ne tatlı kuzusun sen böyleEki Görüntüle 1557036 Eki Görüntüle 1557037
bakin bebekisimee 12 haftalikken boyleydi acaba simdi nasil pazartesi 16 haftaya girecem insallah.
Aynı hamilelik günlerimiz :)Eki Görüntüle 1557036 Eki Görüntüle 1557037
Bende de reflü ve gastirit vardı. Ama epeydir hiç bir şikayetim yoktu. Hamile olduğumu öğrendikten sonra 1 hafta gayet iyiydim. 1 hafta sonra şikayetlerim bir başladı, ta ki 14. haftaya kadar çok yoğun bir şekilde. Ağza acı su gelmesi, yediklerimin geri gelmesi, şişkinlik, hazımsızlık, hem mide de hem de bağırsaklar da gaz. Ayrıca bulantı ve kusma. Çok kötüydüm.kızlar, benim midemde reflü ve gastrit var. ilk oğlumdan kalma. acaba mide rahatsızlığı olanların mı uzun sürüyor? oğlumda 13. 14. haftanın başlarıydı sanırım bitmişti. bunda 14 bitti yok yok bitmiyor. bulantım bitse mide gazım başlıyor çok fenayım. 1 kg almışım. yediklerimi takribi 20 30 dk sonra kusuyorum çünkü
[QUOTgenişliğinde k, post: 41374505, member: 409602"]Doktor da çıkabilir 4. aydan sonra dedi ama biraz lekelenme olmuştu.Biraz tedirginim ne yapmam lazım sürekli mi yatmam lazım bilmiyorum.
İlk gebeligimde. Yasamistim plesanta previa dedikleri bu kanama olmuştu Dr dinlenmemi tavsiye etmişti çok sukur birşey olmadi çok yorma kendini mümkün mertebe dinlen
[/QUOTE]gee post: 41379229 .!.:Canım benim ilk gebeliğin ve tüp bebek.Biraz da endiseliyim işte.Peki sen sürekli mi hattın yanı hastanede yatar gibi, yoksa yemeğini falan yaptın mi?Ben öğretmenim ama raporluyum hep evdeyim en çok yaparsam bir yemek yapıyorum.Ama sürekli mi yatmak gerekiyor acaba?
Aynen ya benm annemde bembeyaz uc cocuk dogurmus bir tane catlak yok masallah ben anneme cekmemisim cekmeyecegim tutmusCanm burdaki arkadaslar diyo ya genetik diye bence de kesinlikle oyle Benm annem bembeyaz kadın 4 doğum yapmiş bi tane bile catlaği yok ki ozamanda yağ ya da krem falan yokmus ztn Ablam benm gibi esmer, ingilterede yaşiyo Orda oyle hamile üstüne titreme olayı falan yok Basit bi yağ vermişler bio oil die onda da bi tane bile catlak yok Ki ablam cok kaşinmiş ve hatır hutur kaşimiş kendini :) yani bişiler tabi sürücez ama kaderimzde varsa kacamayız :))
Masallah çok uzun boylu olacak:)erkek mi
Yukarda el kafada asker selami vermiş:)
Aynı hamilelik günlerimiz :)
ayh tsk eder teyzesi :)Maşallah ne tatlı kuzusun sen böyle
ayh insallah :) kiz olursa asiri uzunda olmasinda :))Maşallah uzun boylu gibi bence de :))
[Q"geelincik, post: 41379475, member: 409602"]Yok canim surekli yatmadim ben yemeği vs yapıyordum ama yormuyordum kendimi çok
O kadar kasma kendini ama bi sure çok yorulmamaya dikkat et
Birde söyledi mi Dr bilmiyorum ama iliski konusunda da bir sure dikkat etmek gerekiyor
gozun aydın canımKızlar Çoook Mutluyum annem geldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?