2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Yaz geldi hava güzel hersey güzel ama ben hala çok bulanıyor um sürekli çıkarıyorum mutsuzum artık ne zaman gerçek diye diye sabrım kalmadı artık (((

Arkadaşlar Merhaba kadınlar Klubüne yeni üye oldum 13 haftalık hamileyim ama 10 gündür koyu kahverengi lekelenmem var daha önce 3 kere 8. Haftada bebek gelismedigi için kürtaj olduğumdan çok korkuyorum doktorum ağrı ve kanama yoksa rahat ol ve yatak istirahati verdi lütfen benim gibi tecrübesi olan varsa paylaşır mısınız? Bebeğe bişey olsa başka belirtiler olur mu

Yaz geldi hava güzel hersey güzel ama ben hala çok bulanıyor um sürekli çıkarıyorum mutsuzum artık ne zaman gerçek diye diye sabrım kalmadı artık (((
bu haftalarda azalmaya baslar canım Allah yardımcın olsun benımkı geçtı cok sukur ıns senınkıde gecer bıan once

karnında ve belınde adetın 2 misli sancı olur canım bebege bişey olmus olsa ve kahve deıl bıldıgın kanama başlar lekelenmen pedi doldurmuycak kadarsa korkma yınede progestanını ıc sureklı yat duzelır yakında

Kızlar kendi sallanan elektrikli beşikler hakkında ne dusunuyorsunuz kullanan varmı tavsiyelerinizi bekliyorum

Kizlar nasil fotograf yukleniyor siteye telefondan giriyorum fotigraf simgesine basiyorum url istiyo o ne ki

ifeva, post: 41381170, member: 637144"]karnında ve belınde adetın 2 misli sancı olur canım bebege bişey olmus olsa ve kahve deıl bıldıgın kanama başlar lekelenmen pedi doldurmuycak kadarsa korkma yınede progestanını ıc sureklı yat duzelır yakında[/QUOTE]
Cnm yorumun için çok teşekkür ederim. Karnım da dümdüz hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi mide bulantısından bbişey yiyemiyorum. Gecen hafta 2 li testim cok iyi cikmisti cinsiyeti bile ogrendik Kizimiz olacak nasipse. Ama bu lekeler beni cok korkutuyor Allahım hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin

Kizlar gobekleriniz belirmeye başladı mi yoksa hala aynı kıyafetleri giyiyormusunuz. Benim hiç bişey yok belli olan. Bi an once büyüsün onu hissedeyim ve bu endiselerden kurtulayim istiyorum
Benim belli artik hamile kiyafetleri giyiyorum, kendi kiyafetlerim olmuyor. Ilk gebeliginse karnin gec cikmasi normal canim

Cnm yorumun için çok teşekkür ederim. Karnım da dümdüz hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi mide bulantısından bbişey yiyemiyorum. Gecen hafta 2 li testim cok iyi cikmisti cinsiyeti bile ogrendik Kizimiz olacak nasipse. Ama bu lekeler beni cok korkutuyor Allahım hepimizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucağına almayi nasip etsin[/QUOTE]
amin canım rabbım bagıslasın bebeklerımızı ınsallah lekende bıan once gecerde huzurlu olursun

sakın alma canım cocugu sallamaya alıstırırsan mahfolursun en az 2 senen cocugu sallamakla gecer doyur gazını al altını temızle yatır uyusun duz yatagında rahat edersın
İkiz ya kara kara düşünüyorum ne yapacağımı eşim elektrikli alalım dedi baktık dün de mekanizmaları çok zayıf ve altı aya kadar ondan sordum biri durursa diğeri oyalanir diye bilmiom ne yapicam

Kizlar gobekleriniz belirmeye başladı mi yoksa hala aynı kıyafetleri giyiyormusunuz. Benim hiç bişey yok belli olan. Bi an once büyüsün onu hissedeyim ve bu endiselerden kurtulayim istiyorum
Bnm aynı canım bütün kıyafetlerim oluyor. Kilo almadım verdim o yuzden. Bulantılar yuzunden bence. Dogru düzgün yiyemiyorum ki ne çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…