- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
bebegı oyalamanın en guzel yontemı yalancı memeye alıstırmak canım sallarsan daha baş edemezsın cocugu başta yatırmaya alıstırırsan sallamadan oyle devam ederİkiz ya kara kara düşünüyorum ne yapacağımı eşim elektrikli alalım dedi baktık dün de mekanizmaları çok zayıf ve altı aya kadar ondan sordum biri durursa diğeri oyalanir diye bilmiom ne yapicam
fotograf sımgesıne deıl canım dosya yukle yazar ona tıklaKizlar nasil fotograf yukleniyor siteye telefondan giriyorum fotigraf simgesine basiyorum url istiyo o ne ki
benım gobek zaten onde gıdıyodu sımdı daha beter canım sırt ustu yattıgımda elımı bebegımın ustune koydugumda sertlıgını hıssedıyorum endıselenme geç çıkması daha ıyı gobegının ben sımdı merdıven cıkamıyorumKizlar gobekleriniz belirmeye başladı mi yoksa hala aynı kıyafetleri giyiyormusunuz. Benim hiç bişey yok belli olan. Bi an once büyüsün onu hissedeyim ve bu endiselerden kurtulayim istiyorum
aslm canım ben 2 yada 3 kere felan hıssettım hareketlerını geçen sınırlendıgımde sankı ben burdayım der gıbı vurdu bı keresındede karnım sıkısık oturmustum o zman hıssettımSlm göbüştaşlar nasilsiniz.
Bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ama orda bir hareketlilik var biliyorum arada sertlesiyor bazende uyuyor herhalde hic hamile gibi değilim yumusacik karnim:)
kızlar 2 lide kan veriyoruz ya ne kadar sürede çıkıyor acaba benim için çok önemli
Kan ilacı ile demir ilacı aynı şeydir teknik olarak. Bunu çoğu doktor verir gebelikte çünkü bebek annenin demirini sömürerek annede anemiye sebep olabilir. Ben de 1 aydır alıyorum doktorum 12. haftada vermişti. Ayrıca gebelik esnasında vücuttaki kan hacmi normalden çok fazla arttığı için de demir hapı gereklidir. Birazcık araştırma yapsa keşke herkes.
Cnm ben özelde yaptırdım 3. Gun çıktıkızlar 2 lide kan veriyoruz ya ne kadar sürede çıkıyor acaba benim için çok önemli
özel hastanede yaptırdım, 6 gün sonrasına gün verdiler.kızlar 2 lide kan veriyoruz ya ne kadar sürede çıkıyor acaba benim için çok önemli
canım sallamaya alıştırma çok zorlanırsın çabuk büyüyorlar hangi birini sallayacaksın bide ağırlaşacaklar öyle düşün, ben ilk bebeğimi hic sallamadim annem beşigi sabit al demişti emzikte verme dedi tamda öyle yaptim ne salladim ne emzik verdim :) tabi kizim cok sukur iyi huylu bazi bebege emzik şart inşallah bu bebeğimde rahat olur :)İkiz ya kara kara düşünüyorum ne yapacağımı eşim elektrikli alalım dedi baktık dün de mekanizmaları çok zayıf ve altı aya kadar ondan sordum biri durursa diğeri oyalanir diye bilmiom ne yapicam
Muhattap geldifolik, post: 41382455, member: 470033"]demir ilacı ve gerekliliği hakkında bilgim var, ama demir ilacına (ya da başka ilaçlara) benim bilmediğim başka bir isim daha veriyolar mı acaba diye araştırma yapmak aklıma gelmedi doğrusu. kim bilir siz benim bildiğim neleri bilmiyorsunuz! bunun için küstahlığa gerek var mı? üstelik "teknik olarak" sorumun muhatabı değilken!
sağol gülaycım, bugüne kadar bunu bilmiyor olmanın eksikliğini yaşamadım hiç. ama sayende bu detayı da öğrenmiş oldumMuhattap geldibana sormuşsun canim kusura bakma görmedim ben
Halk arasında kan ilaci denildildigi için bende öyle dedim herkes bilecek diye bisey yok
Gerginliğe gerek yok
istersen yarim lite suya 5 6 samla elma sirkesiyle taharetlen iyi geliyor banaKizlar vajina kasintim var ve kizariklik gecen seferde oldum Dr.fitil vermişti bi kerelik gene oldum nie sürekli böle bizi oluyo
benim ozelde bir haftada çıktıkızlar 2 lide kan veriyoruz ya ne kadar sürede çıkıyor acaba benim için çok önemli
ben hamile pantolonu aldim eskileren bol olan seyleri de giyiyorum.Kizlar gobekleriniz belirmeye başladı mi yoksa hala aynı kıyafetleri giyiyormusunuz. Benim hiç bişey yok belli olan. Bi an once büyüsün onu hissedeyim ve bu endiselerden kurtulayim istiyorum
canim kayiplar icin gecmis olsun. jayip nedenlerin belli mi bu gebelik icin herhangi bir önlem aliniyor mu mesela kan sulandirici coraspin vs. coraspin de yapabilir leke çünkü. bu arada dr ni bilgilendir belki proluton depot igne verir.Arkadaşlar Merhaba kadınlar Klubüne yeni üye oldum 13 haftalık hamileyim ama 10 gündür koyu kahverengi lekelenmem var daha önce 3 kere 8. Haftada bebek gelismedigi için kürtaj olduğumdan çok korkuyorumdoktorum ağrı ve kanama yoksa rahat ol ve yatak istirahati verdi lütfen benim gibi tecrübesi olan varsa paylaşır mısınız? Bebeğe bişey olsa başka belirtiler olur mu
galiba mangal kömürü konuyor karbonatla da sildir. bulanti bende de oluyor buzdolabi acamiyorum.Kizlarr merabalar nasilsiniz bulantilar ne alemde allahimm beni 16. Haftada gececek diye oyaliuo herkes bu haftada gecmezse gecer gecer sabret diyenin ustune kusucam artik)) size bir sorum olacak ben buzdolabimdan muzdaribim malesef aldigim gund3n beri koku yapiyo hamilelikten sonra koku bana daha fazla geldigi icin hic acamiyorum bile kapisini annem iki uc defa temizledi iki hafta icinde ama yine kokuyo yine kokuyo markasi bosch sizde boyle bi sikayet var mi cozum bulabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?