2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim bana 1000 lik agumentin ve parol vermisti sonra gidip kadin dogumcuya sordum bide parolu atesin cok olmazsa kullanma dedi agumentini kullandim sadece ama bittiginin 2. Guhu yine tekrarladi feci bi bogaz ve kulak agrisi oldu ama ilki gibi ates olmadi oyle olunca bi haftada bitkisel ilaclarla gecistirdim simdi iyiyim dunden beri ama odum kopuyo bide soguk raporum bitiyo cuma ise gidince tekrarlamaz ins

Canım farklıymış isimleri ama aynı özellikleri ama ben kullanmamayı terci ediyorum şimdilik gece biraz acı verdi boğazım ama ginede uyudum şimdi biraz acıyor greyfurt yedim şimdi acık ballı çay içiyorum sanki yavaş yavaş geçicek gibi inşallah gecer ilaç kullanmam...

Kizlar bir sey soracagim
Cahilligime verin lutfen. Son adet tarihine gore mi bundan sonra gebelik haftasi hesaplanacak, yoksa bunun daha kesin bir yontemi var mi ultrason vs ile?

Kizlar bir sey soracagim
Cahilligime verin lutfen. Son adet tarihine gore mi bundan sonra gebelik haftasi hesaplanacak, yoksa bunun daha kesin bir yontemi var mi ultrason vs ile?
canım eskıdendı son adet tarıhıne gore hesaplanması doktor yıne soruyo ama onemlı olan ultrason ölcumu mesela benım adete gore 8 haftalık olması lazımken ultrasona gore 7 haftaya gırıyorum gec yumurtlamısım

canım eskıdendı son adet tarıhıne gore hesaplanması doktor yıne soruyo ama onemlı olan ultrason ölcumu mesela benım adete gore 8 haftalık olması lazımken ultrasona gore 7 haftaya gırıyorum gec yumurtlamısım
Sag ol canim cevap icin
Benim de haftaya belli olacak oyleyse :)

hanımlar nerelerdesiniz?
nasılsınız?
bebişler nasıl?
aramıza yeni katılanlar hoşgelmiş,
aralık anneleri listemizde ekli olmayanlar bilgilerini özelden iletirlerse listemize ekleyeyim.
listemizi birinci sayfadan takip edebilirsiniz.

Canimm bende burdayim :) atiyim bilgilerimi sana benide ekle :anneadayı::KK36:

Aranızda izmir de olan var mı kızlar ?doktor ve hastane tercihinizi nasıl yaptınız? Ben daha sabit biyere gidemedim.. karar veremedim..
Canım ben izmirdeyim karataş hastanesine gidiyorum ümran özer'e çok memnunum doktorum ilgili güler yüzlü bir bayan hastanede gayet güzel yenidoğan yoğun bakımı var ve bu da çok önemliymiş yine karataşta aysel zabit taşer var o da aynı şekilde konuşkan ilgili güler yüzlü ama aysel hanıma çok talep var aşırı yoğun oluyor çok ilgilenemiyor ümran hanımı bir dene istersen

Kızlar anne adayları bende 7 haftalığım kasıklarımda bazen gaz sancısı gibi kasılmalar oluyor ben biraz kiloluyum acaba ondanmı normalmidir... Sizdede oluyormu canlar...

normal de evim hep toplu durur şimdi oturma odasında battanye yastık yatak odasnda kıyafetler, mutfak tazgahı hep bulaşık... napim kendmi yormak istemiyorm zaten halim yok. boşver önemseme cnm. meleklermiz daha önemli..

Valla doğru diyorsun bugünden sonra bende salcam kendimi annem geldi kızdı sen napiyosun diye.. iki saattir uyuyorum progestan içtim sarhoş gibiyim :(

Canım ben izmirdeyim karataş hastanesine gidiyorum ümran özer'e çok memnunum doktorum ilgili güler yüzlü bir bayan hastanede gayet güzel yenidoğan yoğun bakımı var ve bu da çok önemliymiş yine karataşta aysel zabit taşer var o da aynı şekilde konuşkan ilgili güler yüzlü ama aysel hanıma çok talep var aşırı yoğun oluyor çok ilgilenemiyor ümran hanımı bir dene istersen

Aklımda ki diğer hastane orasiydi düşüncem is yerinde izin alıp önümüzdeki hafta gidip biriyle konuşmam lazım artık..

Kızlar anne adayları bende 7 haftalığım kasıklarımda bazen gaz sancısı gibi kasılmalar oluyor ben biraz kiloluyum acaba ondanmı normalmidir... Sizdede oluyormu canlar...

Back
X