- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
izmirya millet 6 haftada gordu( gec dollenmede diil benimki suan 8 hafta bitcek
avcilardayi, aslinda beylikdusu yakin
sen nerdesin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
izmirya millet 6 haftada gordu( gec dollenmede diil benimki suan 8 hafta bitcek
avcilardayi, aslinda beylikdusu yakin
sen nerdesin ?
risk grubundasın canım. geçmiş hamileliğimde evdeki kuşumu amcamlara vermiştim sırf aktifleşmesin diye. kedini en azından hamilelik geçene kadar bir yere emanet etmeni tavsiye ederim. benim de negatif. ama risk grubuyuzevde kedi veya kopek besliyormuaun ? Benim kedim var bende negatif cikti ... cig etten de gecermis bu ? Doktor sana ne tavsiye etti peki ?
Çok şükür canım gecen cuma keseyide gördüm her ne kadar kalp atışını duymasamda attığını gösterdi Dr çarşamba günü başka Dr gidicem kan tahlili falan yapılacak inşallah kalp atışını duyarım ve bir sorun çıkmaz sanki hic hamile değilmişim gibi hic bir belirti yokÜ
Günaydınn maşallah diyelim gayet iyisin.ozaman...Çok şükürrr
Canım bendede var akinti gebelikten kaynaklanıyor kesenin salgıladığı sıvı olarak biliyorumkızlar günaydın..
benim gibi vajinal akıntısı olan var mı? çok açık yeşil sarı.. yumurtladığım günden beri devam ediyor.. yanma, koku vs yok
Ben mi cok meraksizim acaba. Hic merak etmiyorum sesini dinlemeyi. kalbi atsin onu bileyim yeterr.Neden bilmiyorum cok rahatim. Daha once kotu bi deneyim yaşamis olmama ragmen kotu seyler gelmiyor aklima.ist diol demek
![]()
Bende de var canım sıkıntı yokkızlar günaydın..
benim gibi vajinal akıntısı olan var mı? çok açık yeşil sarı.. yumurtladığım günden beri devam ediyor.. yanma, koku vs yok
canım sen haftaya git doktora hem değerinde artmış olur keseyi görebilirsin belki o zamana ben göztepe şifa hastanesine gidiyorum ama çınarlı hastanesinde reşat bey var onada gitcem hangisinden memnun kalırsam onla devam ederimmerhaba ben de narlıderedyim hangi hastane ve dr agidiyorsunuz İzmir'e yeni tasındım kimseyi tanımıyorumyardımcı olabilir misiniz
bir de benim en son adet tarihim 21 mart, 22 nisanda beta hcg 264 çıktı. dr her sey normal dedi 2 mayısda gel ultrasonla bakalım dedi am buradakiler okuyunca kafam karıstı beta ya 2 gunde bir bktırmak mı gerekiyor![]()
Ben mi cok meraksizim acaba. Hic merak etmiyorum sesini dinlemeyi. kalbi atsin onu bileyim yeterr.Neden bilmiyorum cok rahatim. Daha once kotu bi deneyim yaşamis olmama ragmen kotu seyler gelmiyor aklima.
benimde toxo testim negatif ve evimde kedim var doktorum ne güzel kedinizle büyüyecek bebeğiniz dedi,kedinin aşıları tam olarak yapılıyorsa düzenli veteriner kontrolündeyse,çiğ et yemiyor ve başka kedilerle temasta bulunmuyorsa,gebe içinde bebek içinde hiçbir risk teşkil etmiyor,toxo mikrobuna rastlama olasılığımız evdeki kedimizden daha fazla dışarıda güzel yıkanmayan sebzelerle yapılan salatada çok daha fazla. lütfen yanlış anlamayın muhalefet olmak gibi bir durumum yok sadece bilgilendirme amaçlı yazıyorum,hamilelik döneminde haksız yere evindeki kedisinden,köpeğinden vazgeçen o kadar çok insan var ki üzülüyorum o canların yok yere yuvasından olmasına,güzel gebelikler diliyorum size umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızarisk grubundasın canım. geçmiş hamileliğimde evdeki kuşumu amcamlara vermiştim sırf aktifleşmesin diye. kedini en azından hamilelik geçene kadar bir yere emanet etmeni tavsiye ederim. benim de negatif. ama risk grubuyuz
canım uzme kendını kse 5 haftalıktan kalp atısı 6 haftalıkken duyuluyor.KIZLAR KESEM 11 ML ama kalp atışı daha duyamadık normal mı 5+5 te bakıldı sanırım
lütfen ceva verin kızlar çok uzgunum sırf bu degıl toxoplasmada çıktı bende aglamaktan gözlerim şişti şuan geçiriyormuşum bagışıklıgımda yok![]()
Slm kuzlar cok hastqyim ne yapayim bilmiyorum...
Tatlim benimde var akinti hic azalmadi bazen artiyo doktora sordum onemli degil olabilir dedi gunluk ped kesinlikle kullanms dedi cok sik camasir degistir dedi bide kizlar toxo dediginiz nasil bi hastalik bize yapildi mi o test acaba bensoguk alginligindan test sonuclarina bakmadim hic gidip almadim doktorda bisey demedi gercikızlar günaydın..
Ayni durum bendede var kisin bi esnek kot almistim simdi ki varim yogum o anca onda kapanio dugme uniformam olduAyyy sorma ya aynen benimde bakıyordumda acayip şişmiş yaa...İnş. çok şişmeyizz yaaaa:S
Pantolanlarım benide sıkıyor 1 haftadır aynı pantalonu giyiyorum rahat edim diye
Bende de bir halsizlik elimde ayagimda can gidiyor öylece yatiyorum.Düsük tansiyonla gezen biriyim 9-5 senelerdir.Enerjim yerine gelsin artik ya yatmaktan bihal oldumgeçmiş olsun canım. ben de kendimi bügün böyle hissdiyorum ne oldu bize bunlarda mı gebelikten
allah yardmcn olsun cnmEvet çok zor yan etkileri bende çok oldu canım.![]()