2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evde kedi veya kopek besliyormuaun ? Benim kedim var bende negatif cikti ... cig etten de gecermis bu ? Doktor sana ne tavsiye etti peki ?
risk grubundasın canım. geçmiş hamileliğimde evdeki kuşumu amcamlara vermiştim sırf aktifleşmesin diye. kedini en azından hamilelik geçene kadar bir yere emanet etmeni tavsiye ederim. benim de negatif. ama risk grubuyuz

Ü
Günaydınn maşallah diyelim gayet iyisin.ozaman...Çok şükürrr
Çok şükür canım gecen cuma keseyide gördüm her ne kadar kalp atışını duymasamda attığını gösterdi Dr çarşamba günü başka Dr gidicem kan tahlili falan yapılacak inşallah kalp atışını duyarım ve bir sorun çıkmaz sanki hic hamile değilmişim gibi hic bir belirti yok :KK51:o_O

kızlar günaydın..
benim gibi vajinal akıntısı olan var mı? çok açık yeşil sarı.. yumurtladığım günden beri devam ediyor.. yanma, koku vs yok
Canım bendede var akinti gebelikten kaynaklanıyor kesenin salgıladığı sıvı olarak biliyorum

merhaba ben de narlıderedyim hangi hastane ve dr agidiyorsunuz İzmir'e yeni tasındım kimseyi tanımıyorum :KK43: yardımcı olabilir misiniz
bir de benim en son adet tarihim 21 mart, 22 nisanda beta hcg 264 çıktı. dr her sey normal dedi 2 mayısda gel ultrasonla bakalım dedi am buradakiler okuyunca kafam karıstı beta ya 2 gunde bir bktırmak mı gerekiyor :KK43:
canım sen haftaya git doktora hem değerinde artmış olur keseyi görebilirsin belki o zamana ben göztepe şifa hastanesine gidiyorum ama çınarlı hastanesinde reşat bey var onada gitcem hangisinden memnun kalırsam onla devam ederim
C

Ben mi cok meraksizim acaba. Hic merak etmiyorum sesini dinlemeyi. kalbi atsin onu bileyim yeterr.Neden bilmiyorum cok rahatim. Daha once kotu bi deneyim yaşamis olmama ragmen kotu seyler gelmiyor aklima.

Valla kalp sesini duymak bana gore de cok onemli bisey degil. 6. Haftada zaten gorunuyo attigi. Ayrica ses duymak gerekli degil bence ya. Dun dinletti doktor at kosturma sesi gibi bisey. Acikcasi ben ilk kalbinin attigini ekranda gordugumde daha cok etkilenmistim. Ses bisey ifade etmedi.

risk grubundasın canım. geçmiş hamileliğimde evdeki kuşumu amcamlara vermiştim sırf aktifleşmesin diye. kedini en azından hamilelik geçene kadar bir yere emanet etmeni tavsiye ederim. benim de negatif. ama risk grubuyuz
benimde toxo testim negatif ve evimde kedim var doktorum ne güzel kedinizle büyüyecek bebeğiniz dedi,kedinin aşıları tam olarak yapılıyorsa düzenli veteriner kontrolündeyse,çiğ et yemiyor ve başka kedilerle temasta bulunmuyorsa,gebe içinde bebek içinde hiçbir risk teşkil etmiyor,toxo mikrobuna rastlama olasılığımız evdeki kedimizden daha fazla dışarıda güzel yıkanmayan sebzelerle yapılan salatada çok daha fazla. lütfen yanlış anlamayın muhalefet olmak gibi bir durumum yok sadece bilgilendirme amaçlı yazıyorum,hamilelik döneminde haksız yere evindeki kedisinden,köpeğinden vazgeçen o kadar çok insan var ki üzülüyorum o canların yok yere yuvasından olmasına,güzel gebelikler diliyorum size umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

KIZLAR KESEM 11 ML ama kalp atışı daha duyamadık normal mı 5+5 te bakıldı sanırım

lütfen ceva verin kızlar çok uzgunum sırf bu degıl toxoplasmada çıktı bende aglamaktan gözlerim şişti şuan geçiriyormuşum bagışıklıgımda yok :cry:
canım uzme kendını kse 5 haftalıktan kalp atısı 6 haftalıkken duyuluyor.

Kızlarrrrr Bülent'imizde olan var mııı.hap kullanıyo musunuz.bulantılar 9. 10.haftada artacakmıssssso_O

wakee slm hamiş misinn :)

seni gördüğüme çok sevindim eski dcitak ben önce eylül anneleri sora düşük yapanlar grubundan :((

ne kadarlık hamişsin maşlh barekallah çok sevindim :)

kızlar günaydın..
benim gibi vajinal akıntısı olan var mı? çok açık yeşil sarı.. yumurtladığım günden beri devam ediyor.. yanma, koku vs yok
Tatlim benimde var akinti hic azalmadi bazen artiyo doktora sordum onemli degil olabilir dedi gunluk ped kesinlikle kullanms dedi cok sik camasir degistir dedi bide kizlar toxo dediginiz nasil bi hastalik bize yapildi mi o test acaba bensoguk alginligindan test sonuclarina bakmadim hic gidip almadim doktorda bisey demedi gerci

Ayyy sorma ya aynen benimde bakıyordumda acayip şişmiş yaa...İnş. çok şişmeyizz yaaaa:S
Pantolanlarım benide sıkıyor 1 haftadır aynı pantalonu giyiyorum rahat edim diye
Ayni durum bendede var kisin bi esnek kot almistim simdi ki varim yogum o anca onda kapanio dugme uniformam oldu

Kuslarda datoxoplazma oluyor muu

kizlar idrar tahlili yaptirdiniz mi ben carsamba gidicem ama gebelikte illa sabah ilk idrar mi verilmeli yoksa gun icindede oluyor mu cunku randevum ogleden sonra..

Back
X