- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapiyorsun.. Hic birakma zaten sporu.ben senelerdir yapıyorum ya zaten çok zayıftım hep :) yaşam tarzım bu şekilde oldu 10 yıldır. şimdi de bu sporların ekmeğini yiyorum 55 kilo ile doğuma girerim muhtemelen :)
arkadaşlar gunaydın.belki hatırlarsınız ben ikizlere hamileyim.çift kese görunmuştu.haftasonu Istanbul dışında bir yerdeydik ve belki kalp atışlarını duyarız diye bir hastaneye gittik.doktor once karnımdan sonra vajinal ultrason ile baktı.kalp atışını duyamadık ses gelmiyor ama ben göruyorum kalbi atıyor ve son adet dönemine gore çok saglıklı dedi. ancak ikinci kese için içi boş bunun dediçok şaşırdık ve üzüldük
kendi doktorumu aradım hemen nasıl olur ben iki kesenin içininde dolu oldugunu görmuştum dedi.bugun yine kendi doktoruma gidicem.inşallah digger bebegimde oradadır.sizler böyle bir olay duydunuz mu ? olabilir mi böyle bişey?
Canım günaydın bende de bulantı yok şuan hafiften geliyor ama kusmadım öyle...Benimde yarın randevum inş.. Saglıklı haberler alırız..Kendini kasma keyfi yerindedir inş. bebişlerimizin.Günaydın kızlar nasılsınız çok yoğun bi hafta sonu dan sonra biraz rahatladim çok şükür bende hic bir belirti yok kızlar hafif bulantı oluyor ama hic cıkarmadım şimdiye kadar çarşamba randevum var tedirginim inşallah bebeğim iyidir
Ben de pilates yapiyordum
Ama doktora sormadan gitmek istemedim. Belki hamile pilatesine devam ederim diyorum ilk 3 aydan sonra... :)
ben de çok heves ediyorum, kritik dönem bi bitsin dediğin gibi hamile yogası ya da pilatesi istiyorum.
geçmiş olsun umarım düzelir..Gunaydin kizlar ben 4 gundur diz agrisi cekiyorumena menuskus olma ihtimali var diyorlarminiset aldim agri kesici anca o rahatlatti biraz beni ben korkuyorum hap aldim diye saat 12 de kontrole gidecegim bu yuzden dua edin ya ne bilim korkuyorum iste
![]()
Tutmak lazım heralde canım ya. Yine fazla efor hareket...İnş.bir sıkıntı olmaz...Kızlar bugün kuzenim in dugunu vardı malum karadenizliyim kemenceye Dayanamiyorum eşim dışarı çıkınca girdim horona 2 tur döndüm. Bişi olmaz dimiii:))
Canm bnm de ikitane kese vardı cuma günü dr birisi net dedi diğerini göremedi bende bugün kendi dr uma gidicemarkadaşlar gunaydın.belki hatırlarsınız ben ikizlere hamileyim.çift kese görunmuştu.haftasonu Istanbul dışında bir yerdeydik ve belki kalp atışlarını duyarız diye bir hastaneye gittik.doktor once karnımdan sonra vajinal ultrason ile baktı.kalp atışını duyamadık ses gelmiyor ama ben göruyorum kalbi atıyor ve son adet dönemine gore çok saglıklı dedi. ancak ikinci kese için içi boş bunun dediçok şaşırdık ve üzüldük
kendi doktorumu aradım hemen nasıl olur ben iki kesenin içininde dolu oldugunu görmuştum dedi.bugun yine kendi doktoruma gidicem.inşallah digger bebegimde oradadır.sizler böyle bir olay duydunuz mu ? olabilir mi böyle bişey?
inşallah görememiştir.bugun randevu aldım 12 de kendi dr ma gidiyorum canım.endişelenme canım bıde kendı dr baksın belkı görememiştir
inşallah canım inşallah benimledirler.bugun 12 de kendi doktoruma gidiyorum.ultrasonları eskiyse görememiştir. ultrason o kadar fark ediyor ki inanamazsın. bence hemen kendi doktoruna git bidaha baktır canım. hiç endişelenme bebeklerin seninledir.
bende bugun 12 de kendi doktoruma gidicem canım.doktorlar ikiz gebeliği sevmediklerini, riskli olduğunu vs bir sürü şey söyluyorlar. ama bir kere ikiz olduğunu öğrenince farklı bir heyecan yaşıyor insan ve ne olursa olsun vazgeçemiyor ikisindende.o yuzden birini kaybetmiş olmaktan çok korkuyorum.İyi yapiyorsun.. Hic birakma zaten sporu.
Ben 5 yildir pilates yapiyorum. Durus bozuklugu vardi cok kassizdim once fitness'la basladim onu yapamadim pilatesi cok seviyorum ama.
Bence de kendi doktoruna git. İcini ferah tut insallah ikisi de iyidir.
Ama ben ikiz bebeklerde zamanla birinin kaybolmasini duymustum ilk haftalarda daha once. Sen yine de internetten cok sey okuma iyice endiseleniyor insan. Haberlerini bekliyoruz canim. :)
Ben de simdi gidiyorum doktora. 10'da randevum, Tr saatiyle 11'de:)
Cok heyecanliyimmm...
ben gidiyorum canım ama listeye pek uyamıyorum.kızlar diyetisyene giden veya gitmeyi düşünen var mı??
Ben gitmek istiyorum ne diyorsunuz??
ayni bende snin gibiyimmm domates salatalik tuzla ye ohhhhDomates salatalik kesiyorum bol tuz.. Ohh mis gibi geliyor yoksa acliktan olucem. Ole bole de degil yiyorum yiyorum doymuyorum..
canım sende mi başka doktora gittin? bende bugun kendi doktoruma gidicem.ilginç olan benim doktorum çift keseyide hatta keselerin içindeki keseleride gördu.bakalım 1 saat sonra ögrenicem son durumu ama çok heyecanlıyım.inşallah yavrularımın ikiside benimledir.Canm bnm de ikitane kese vardı cuma günü dr birisi net dedi diğerini göremedi bende bugün kendi dr uma gidicem
arkadaşlar tuz hamilelikte o kadar zararlı ki resmen intihar ediyorsunuz farkında mısınız? lütfen tuz yemeyin yada çok minimum duzeyde tutun tuz olayını.ayni bende snin gibiyimmm domates salatalik tuzla ye ohhhh
tamam canım haber ederim de liste düzenli ne yönden söledin anlamadım?haber et gelince, bol şans şimdidenbir de listeyi düzenlememişsin cnm
![]()