2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kizlar birsey sorcam, benim disetlerim iltihaplandi. en iyi gelen sey kekik suyu ile gargara yapmak. yanlz kekik suyu icmek hamilelikte iyi degil ama gargara hakkinda birsey bulamadim. iltihabi kurutmak icin antibiyotik kullanmak istemiyorum. oyyy bilgisi olan var miiii?
canım doktora gıtmelısın bıde diş macunu dene bendede sureklı oluyo diş macunu canı yakıyo ama acıya katlanıp sureklı fırcalıyorum kekık yutmadıgın surece bişey yapmaz

Slm kızlar doktordan geldim Bebeğimi göremedim geç döllenme olmuş kesesını gordum bebek bikac gune olusur dedi hucreler toplanmis kesenin icine 2 hafta sonra tekrar gel kalp atislarini dinleyelim dedi folik asit verdi bakalim nasil beklicem

Benim de 20 lik dişimin oradaki diş etim berbat ağrıyordu. Aloe veralı diş macunu iyi geliyormuş 2 gündür kullanıyorum rahatlattı biraz. Tavsiye ederim

Slm kızlar doktordan geldim Bebeğimi göremedim geç döllenme olmuş kesesını gordum bebek bikac gune olusur dedi hucreler toplanmis kesenin icine 2 hafta sonra tekrar gel kalp atislarini dinleyelim dedi folik asit verdi bakalim nasil beklicem
banada gec dollenme dedıler canım gunde 1 tane muz ye ve bol su ıc 2 gun ıcınde fark acıyo bebek gelişimde vucudunu fazla sıcakta bırakma

canım doktora gıtmelısın bıde diş macunu dene bendede sureklı oluyo diş macunu canı yakıyo ama acıya katlanıp sureklı fırcalıyorum kekık yutmadıgın surece bişey yapmaz
oy doktora gitmeyi hic sevmiyorum. sismesinden ziyade iltihap olmus diye dusunuyorum. bende paradontoz var da

oy doktora gitmeyi hic sevmiyorum. sismesinden ziyade iltihap olmus diye dusunuyorum. bende paradontoz var da
Allah diş rahatsızlıgını dusmanımın basına vermesın helede hamıleyken hıc vermesın benımde 20 lık dişim yandan kırıldı heran agrı yapcak dıye yuregım agzıma :S

canım sende mi başka doktora gittin? bende bugun kendi doktoruma gidicem.ilginç olan benim doktorum çift keseyide hatta keselerin içindeki keseleride gördu.bakalım 1 saat sonra ögrenicem son durumu ama çok heyecanlıyım.inşallah yavrularımın ikiside benimledir.
Canım ne oldu cikmadinmi bnm randevu 1 30 da bnde bekliyorum sen ne yaptın

Tünaydinn güzel annişler disimi fircalamak kadar izdirap verici birsey yok öğürmekten bitirio :)) Kolonyali peceteyi burnuma tikiyarak bulasik yerliorum yakinda kafa yapicak :KK49:Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Tünaydinn güzel annişler disimi fircalamak kadar izdirap verici birsey yok öğürmekten bitirio :)) Kolonyali peceteyi burnuma tikiyarak bulasik yerliorum yakinda kafa yapicak :KK49:Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.

Dişlerini fırcalamamak buyuk sıkıntılara sebep olabilir.macunsuz dene ltfen ya da cocuk fırcası kucuk boy fırca edin..

korkma canım bende hafıf bulantılar yasıyorum bı kere cıkardım sımdıye kadar herkezde bır olmuyo
Biliyorum canım oğlumda da hic belirtim yoktu bunda sabah ve aksam bulantı geliyor ama sadece bulantı bakalım çarşamba günü gorucrm nasip olursa kalp atışını duymadım hic sadece attığını gösterdi Dr inşallah bu sefer duyarim pitpitlari :KK46::nazar:

Biliyorum canım oğlumda da hic belirtim yoktu bunda sabah ve aksam bulantı geliyor ama sadece bulantı bakalım çarşamba günü gorucrm nasip olursa kalp atışını duymadım hic sadece attığını gösterdi Dr inşallah bu sefer duyarim pitpitlari :KK46::nazar:
ınsallah canım ben 2 kere duydum ama sureklı duymak ıstıyorum gecmıyo sankı zaman

hahhaa kahkaha attım kız Allah senı ne yapmasın kolonyayla kafa yapcan :D ben cok sukur o kadar hassas deılım kokulara sanırım ıkı gebelıgın arasında 2 ay oldugu ıcın vucudum alıstı gebelıge

Kızlar mide bulantıları çok kotu ne yemek yiyorum ne yemek yapabiliyorum çıkartamıyorum da oluyorum resmen anlamıyorum ya çok şiddetli oluyor ya hic olmuyor mesela bugün hic olmadı bu durumu yasayan varmi
Benim gun icinde sabah ve gece oluyor. Günde 2 kez tutuyor bulanti şiddetli bi şekilde. ama istifra edemiyorum. Bugünse sabah baslayan bulanti hala geçmedi :(

kizlar birsey sorcam, benim disetlerim iltihaplandi. en iyi gelen sey kekik suyu ile gargara yapmak. yanlz kekik suyu icmek hamilelikte iyi degil ama gargara hakkinda birsey bulamadim. iltihabi kurutmak icin antibiyotik kullanmak istemiyorum. oyyy bilgisi olan var miiii?
meraba tatlım diş etleri için adaçayını okumustum bende ibrahim saracoğlunun bi kürü ama yutmuyosun sadece çalkalıyorsun cok iyi geldi benim diş etlerime ama bogazıma götüremedim midem bulandığından bi dene istersen yutmadıgın için zararıda yok doktora sormustum

geçen bir arkdşmla knuşuyodm bn çaydan tiksinmiştim sanada oldumu dedi bnde yok dedim ilk değilsin yani bnde başka şeyleri görünce midem bulanıyor normal yani:)
BENDE AYNI DURUMDAYIM CANIM İLK YUDUMDA MİDEM ALT ÜST OLUYOR.. HALBUKİ ÇOK SEVERİM ÇAYI ŞİMDİ KOKUSUNA BİLE KATLANAMIYORUM :(

hahhaa kahkaha attım kız Allah senı ne yapmasın kolonyayla kafa yapcan :KK70: ben cok sukur o kadar hassas deılım kokulara sanırım ıkı gebelıgın arasında 2 ay oldugu ıcın vucudum alıstı gebelıge

Tatlımmmm:) iki ay mı var :) ne güzel:) gerçi sağlıklı olmadığını söyleyenler de var, emzirme ve rahmin toplanması için ama ben de aralarında pek fark olmasını istemiyorum. bizim ilk. evleneli 8 ay oldu, minik de sürpriz yaptı. 1 yıl düşünmüyorduk açıkçası:) biz tanıştıktan 1 yıl içinde evlendik. o sebeple gezmek fln istiyorduk ama 3lü gezeriz artık inşallah:))) hamileliğin bazı belirtilerini yaşasam da şimdiden 2. düşünebilmek bile heyecan verici. annelik nasıl bir duyguysa varlığını öğrendiğimiz an dünyamız oluyor:) kucağımıza alıp kokusunu içimize çektiğimiz, sağlıkla hayırlı evlat olduğuna şükrettiğimiz günleri de görürüz inşallahhh:)

Back
X