2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar benım ıkı gundur agrılarım cogaldı.adet sancısı gıbı karın agrısı gıbı bırde sol kasıgımın bıraz ustunde acayıp batmalar var..nedendır bu agrılar nezman bıter ne anlama gelır off bılen varmıkı ..bu arada bebısım 6+3 kalp atısı ıcın daha doktora gıtmedım.bırde belden asagısını sıcak tutuyoprum genelde usudugum ıcın acaba kotumu edıyorum.. BIRDE AGRI OLUNCA KASIKTA HAFIF TITREME HISSI OLUYOR BENDE

kızlar benım ıkı gundur agrılarım cogaldı.adet sancısı gıbı karın agrısı gıbı bırde sol kasıgımın bıraz ustunde acayıp batmalar var..nedendır bu agrılar nezman bıter ne anlama gelır off bılen varmıkı ..bu arada bebısım 6+3 kalp atısı ıcın daha doktora gıtmedım.bırde belden asagısını sıcak tutuyoprum genelde usudugum ıcın acaba kotumu edıyorum.. BIRDE AGRI OLUNCA KASIKTA HAFIF TITREME HISSI OLUYOR BENDE
canım rahmın genıslıyo rahmı tutan yan baglar gerıldıgı ıcın oluyomus bu agrılar kanama lekelenme yoksa korkma

Selam kızlar bi sorum var bu rubella toxoplazma vs bu testleri aile hekiminde yaptir amiyorum devlet hastanesinde yaptircam hangi bölüme randevu almam gerekiyo bilgi verebilirmisinizz
valla ben zeynep kamile gittim ordada yaptıramadım özeldeki dr un istediği testlere bakmadı bile bizim standart yaptırdığımız testleri yazarım sadece dedi onların içinde de yok sağlık ocağı da yapamıyor yine özele kaldık heralde ama çok pahalı bende uygun bir yer arıyorum

canım rahmın genıslıyo rahmı tutan yan baglar gerıldıgı ıcın oluyomus bu agrılar kanama lekelenme yoksa korkma
COK SUKUR SARI AKINTIDAN BASKA BIR SEY YOK AMA AGRI GELDIKCE COK KORKUYORUM NORMALDE ADET DONEMIM INANILMAZ SANCILI GECERDI.DOGUM YAPMIS KADAR OLURDUM YANI ( HER NEKDAR NASIL BIR SEY OLDUGUNU BILMESEMDE :) )

COK SUKUR SARI AKINTIDAN BASKA BIR SEY YOK AMA AGRI GELDIKCE COK KORKUYORUM NORMALDE ADET DONEMIM INANILMAZ SANCILI GECERDI.DOGUM YAPMIS KADAR OLURDUM YANI ( HER NEKDAR NASIL BIR SEY OLDUGUNU BILMESEMDE :) )
emın ol adet sancısı dogumun yanında hafıf kalır :D ama korkma canım agrılar normal ragmın buyudugu ıcın

Merhaba bayanlar canlar biraz önce bir kaç soru sordum ama kimse yazmadı bilen yokmudur...

herkese merhaba siteye yeni uye oldum ve yaklasik 6 haftalik hamileyim. aslinda sat 8 mart ona gore 7 haftalik hamile olmam gerekiyor fakat doktor bir hafta kadar geriden geldigini iletti.

gecen hafta persembe gunu kontrol vardi keseyi gorduk hersey yolunda dedi doktor iki hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi. fakat dun aksam cok hafif bir kanamam oldu. biraz yurudum sanirim o tetikledi belim agridi ilk once sonra bir tatli kasigi kadar koyu kahverengi fakat pihtili bir kanama oldu , cok panikledim hemen doktoru aradim iyice dinlen bol bol su ic ve tekrarlarsa hemen gel dedi, tekrarlamassa korkma kontrol gunu gelirsin dedi.kontrol gunum 6 mayis insallah hersey yolunda gider.

benim henuz hic bulantim baslamadi fakat halsizlik var:)

boyle cok hafif kanamasi gelen var mi ? doktor telaslanma desede , insan cok korkuyor :(

Allah herkese saglikla melegini kucagina almayi nasip etsin ...

Back
X