- 23 Ekim 2013
- 108
- 36
- 98
- 35
canım ya cok kötü bulantıyok cnm iştahsızlık olmadı.haatta bulantım olmadan ne bulursam yiyeyim diyodum iyi yapmısım,şimdi ne yesem cıkıyor((bir anda başladı benimki..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya cok kötü bulantıyok cnm iştahsızlık olmadı.haatta bulantım olmadan ne bulursam yiyeyim diyodum iyi yapmısım,şimdi ne yesem cıkıyor((bir anda başladı benimki..
ayy heyecan yaptım ben daha keseyi görmedim yarın randevum var karından gözükür mü sence canımm ? :)
ay ne güzel ikizlerİkizlerimin kalpleri atiyo maşallah subhanallah
canım olur bu duygudurum değişikliği .. tek sende değil herkeste olmuştur. biraz daha pozitif düşün , bebeğini kucağına aldığın günleri düşün mutlu olMerhaba kızlar, mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Bebişirin kalp atışlarını duyduk allah herkese nasip etsin. Çok çok güzel birşey. Biraz depresyon oluyor bende kızlar doktor normal dedi, hormonlar yüzünden dedi ama kendimi inanılmaz kötü, sınırlı, mutsuz hissediyorum. Çok kızıyorum kendime ama elimde değil. Nasıl anlatacağım ne yapacağım bilmiyorum bu durumu yaşayan var mı? Bana yardım edin
![]()
maşallah canımm :)İkizlerimin kalpleri atiyo maşallah subhanallah
7+4 bugün göründü kalp atışlariay ne güzel ikizlerDDkaçıncı haftada gördü doktor?
cnm internette doppler satılıyor bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliyorsun aynı walkman gibi bisey kulaklıklı 80 liraydı eşime yalvardım alayım diye izin vermediınsallah canım ben 2 kere duydum ama sureklı duymak ıstıyorum gecmıyo sankı zaman
amin canım cumlemızınkıne ınsallah ogullarım koca adam oldular bırı 9 bırı 11 yasında cok kardeş ıstıyolar ama erkek deıl kız sipariş edıyolarAnladım canım. Ben yanlış hatırlamıyorsam iki oğlun var diye hatırlıyorum. onlardan biriyle sandım. Rabbim inşallah buna hayırlı ömür nasip etsin. . .
dogru demıs canım onu bılıyorum ben 5 ayından once dınleyemıyosun onunlacnm internette doppler satılıyor bebeğin kalp atışlarını dinleyebiliyorsun aynı walkman gibi bisey kulaklıklı 80 liraydı eşime yalvardım alayım diye izin vermedi
az buçuk aklın kaldı merak etmekten onu da yersin duyamazsın soluğu hastanelerde aldırırsın dedi![]()
çok güzel bi duygu demi cnm orada iki tane görmek ikisi için endişelenmek ben geçen cuma gittim biri atmıyor gibi geldi hemen dr dinletti ikisini de çok şükürİkizlerimin kalpleri atiyo maşallah subhanallah
tmm o zaman küsmeyeyim kocamadogru demıs canım onu bılıyorum ben 5 ayından once dınleyemıyosun onunla5 ay sonra zaten hareketlerınden anlıcaksın hıc gereksız suan ıcın
saolasın canım ensefalosel denen bı hastalık yuzunden kaybettım kızımı yanı nöral tüp defekti kafasının arkasında kafasından 1 cm kucuk yanı kafası kadar kist olusmus beyın dokusu kistin içine akmış rabbım kımseye yasatmasın tam hareketlerını hıssetmeye basladım hafıf hafıf ciciler almaya baslıycaktım ıcımde kotu bı hısle acile gıttım o gun ogrendım cok doktorlar gezdım mucıze olur dıye olmadı kesınlesınce hastalıgı sonlandırıldı gebelım zaten bı kac gun daha dursa ölcekmıs buyuk ıhtımal beyin kanaması başlamış otopsi raporunda yazıyodugecmis olsun cnm ya 5 aylik neden kaybettin acini desmek istemem ama![]()
küsme tabı canım bende cok ıstıyodum ondan saglık ocagına sordugumda aldıgım yanıt o oldutmm o zaman küsmeyeyim kocama
tecrübeli annemiz saolasın
cnm kaç mm lerdi7+4 bugün göründü kalp atışlari
cnm kadın doğumcu ister o testleri bence acaba dahiliye isteyebilir mi bilmiyorumSelam kızlar bi sorum var bu rubella toxoplazma vs bu testleri aile hekiminde yaptir amiyorum devlet hastanesinde yaptircam hangi bölüme randevu almam gerekiyo bilgi verebilirmisinizz
dahiliye diye bılıyorum canım ama dur doktor arkadas vardı bıde ona soramSelam kızlar bi sorum var bu rubella toxoplazma vs bu testleri aile hekiminde yaptir amiyorum devlet hastanesinde yaptircam hangi bölüme randevu almam gerekiyo bilgi verebilirmisinizz