2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ya benım zaten tülüm pembelı pembelı renklı bısı kı olmasa da almazdım walla. Duvar kagıdı yaptrdım cıcı cıcı, o yeter artık :)
valla ben boyatmadımda açıkcası yazın boyatcam junyır suan benle yatak odasında olcak yazın odasına postalıycam ozamana yaptırcam :) şuan bnm odamda idare etsin minnak beyefendi :)

meltemcivil meltemcivil bahtsız bedeviyiz bacım biz :))) eşimde diyorum ben bu hallere düşecek hatunmuydum akşam dşyor bana 2. çocuğuda yaparız artık alıştın dyor dedim neyy tabikide hayır ne 2 si diyor 5 6 ya kadar yolu var yaparız diyo dedim iyimisin sen ben teknolojiyi bekliyorum ilerlesin siz doğurmaya başlayın oturr yaparsın ben 2 yi felan düşünmyorum valla şu halime bak dedim sana nolmuş keyfini sen çıkarıyon acısını ben çekyorum hiiiiç heveslenme 3 5 sene çocuk felan yapamm unut dyorum gülyor beyefendi dedim tün fiziğim bozuldu karnıma bak ben ömründe göbek gören değildim lu halime bak dyorum alış diyor bana :) deli

Kız, bebegı de kardessız bırakma ama :) ben herseye ragmen dusunuyorum ıkıncıyı de, hatta cok gecıktırmeden, 3-4 sene sonra falan. Bız 3 kardesız, bı ablam yanımda olamasa dıgerı olur, hatta hep "keske annemlerın maddı durumu daha ıyı olsaydı da 1-2 tane daha olsaydı" dıe dusunurum. O yuzden ben de ceocgumu tek bırakmak ıstemıyorum. Tabıı gelecek ne gosterır bılınmez.

Kız, bebegı de kardessız bırakma ama :) ben herseye ragmen dusunuyorum ıkıncıyı de, hatta cok gecıktırmeden, 3-4 sene sonra falan. Bız 3 kardesız, bı ablam yanımda olamasa dıgerı olur, hatta hep "keske annemlerın maddı durumu daha ıyı olsaydı da 1-2 tane daha olsaydı" dıe dusunurum. O yuzden ben de ceocgumu tek bırakmak ıstemıyorum. Tabıı gelecek ne gosterır bılınmez.
3 5 sene sonra dedim zaten bende ona o istyor hemen olsyn öyle kolaymı önce kendimi toparlamm lazım bnm 2 tane erkeğe yetmeye çalışcam :) bide 3. cüsünü kaldıramm şuan o istyor 6 7 aylıkken yne olsun hee oldu cnm bnde 3 kardeşim valla çok sevyorum onları iyiki varlar da kardeşsiz kalmıycak ama erkendende 2.cyi yapamm yanı bünye kaldırmaz :)))

Ama bak dun sermin79 sermin79 güzel bişey söyledi, ilk çocuk okula giderken, ıkıncıye halıme kalmak zor. Bi yandan cocugun okulu, odevı, beslenmesı, bı yandan da hamılelık. Ona gore düşün bence :)

Ama bak dun sermin79 sermin79 güzel bişey söyledi, ilk çocuk okula giderken, ıkıncıye halıme kalmak zor. Bi yandan cocugun okulu, odevı, beslenmesı, bı yandan da hamılelık. Ona gore düşün bence :)
aynen öyle cnm o yasta yapmak zaten akıl karı değilde ama 3 5 yasınada gelsin ytani 2 yi düşünmke için hemende yapılmazki bizim herife kalsak peş peşe yaptırr :))) kendi emzirip bakcakya :)

ben tek çocuğum :( o yüzden bende kızımı kardeşsiz bırakmayı hiç düşünmüyorum, seneye bir aralık anneleri grubunda daha görürseniz beni şaşırmayın o yüzden :KK70:

pazartesi devlet hastanesinde donmus dedıler, cuma gunu de kendı doktorumda randevum var canm (yarın) o da donmus derse bı rahatlarım artık :)

İyi bari canım sevindim inşallah kendi doktorunda onaylar, seninle benim kontrollerimiz aynı günde benimde yarın bakalım ne kadar olmuş sıpa

Günaydın güzel anneler bugün nasılsınız? Yakınında A101 olan varsa ben oğluşa yastık yorgan, nevresim takımı,küvet seti,askılık vs aldım sizde bakın derim. Bugün bebek günü her şey var ve indirimli bence piyasaya göre de kaliteli

ben tek çocuğum :KK43: o yüzden bende kızımı kardeşsiz bırakmayı hiç düşünmüyorum, seneye bir aralık anneleri grubunda daha görürseniz beni şaşırmayın o yüzden :KK70:
hey maşallah çok hızlısın :))) bacım ben kendşme okadar güvenemiyorum ya :) burda karalaştıralımda 2 sene yonra yine bi aralıkta buluşalım aynı zamana gelsin 2.cilerde :)))

ben tek çocuğum :KK43: o yüzden bende kızımı kardeşsiz bırakmayı hiç düşünmüyorum, seneye bir aralık anneleri grubunda daha görürseniz beni şaşırmayın o yüzden :KK70:
benim yolumdasin:) ben de 3 yıl önce aralık annelerindeydim. bu 3. olacak kismetse

Günaydın güzel anneler bugün nasılsınız? Yakınında A101 olan varsa ben oğluşa yastık yorgan, nevresim takımı,küvet seti,askılık vs aldım sizde bakın derim. Bugün bebek günü her şey var ve indirimli bence piyasaya göre de kaliteli
ben de kova masrapa biberon emzik cupcace kalıbı anakucagi 3 yaşındaki oğlana yelek aldım çok güzeller.

Güzel hamişler ben şimdi pazar günü sağlık ürünlerini vs vs alacağım. Sizden ricam deneyimli annelerimiz neyi ne marka almam gerektiğini yazabilirmi alacaklarım

Bebek bezi
ıslak mendil
termometre
burun aspiratörü
tırnak makası
pişik kremi
göğüs kremi
hasta bezi
çamaşır deterjanı
çanta
küvet filesi

bunlar var bildiğim eksikler ama neyi ne marka alacağım bilmiyorum :KK33: