2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
normal şartlara baktığında aslında şimdi anne olma vakitleri yani inşan kendini nasıl hazır hissedyorsa ozaman kendimizde çocukken çocuk yapmak banada mantıklı değil ben annemi dinleseydim 18 nde evlenr çocuk yapardım :)))) ohoooo hergn beynimi yedi yne evlenmezdimde kocişimi çok sevdim hayır diyemiyceğim tek insan oldu ömrüme ömür kattı öyle bi bakmışım evlenmişiz :))))
Allah mutlulugunu daım etsın canım ben aşırı asi bırıydım annemle cok sorunlarım oluyodu sokaktan bı saat geç gelsem annem sopayı kafamda 3 e boluyodu sankı bıraz kaçmak gıbı oldu evlenmek benım ıcın

Allah mutlulugunu daım etsın canım ben aşırı asi bırıydım annemle cok sorunlarım oluyodu sokaktan bı saat geç gelsem annem sopayı kafamda 3 e boluyodu sankı bıraz kaçmak gıbı oldu evlenmek benım ıcın
mevlam herkese mutluluk huzur versin cnm bnm valla sende erkenden anne olmuşsun oda ayrı bi güzellik hepsinin tadı farklı sanırım şimdi tekrar yaşıyorsun baksana maşallah ayrı bir güzel anneyle sorunlar sokak tartışmaları bendede çok oluyordu bende pek uslu değildim yani :)))) erkek fatma diyordu annem

ben ılk oglumda lohusa depresyonuna gırmıstım bebegı benımseyemıyodum mecbur oldugum ıcın emzırıyodum taki 15 gunluk oldugunda aniden bi ağlamayla morardıgı zamana kadar ambulans cagırdık o zaman tamam bu benım dedım meğer gaz yuzunden morarmıs cocuk ama benımsememe yardımcı oldu o rahatsızlanması

ya haklısın bazen ınsan endıselı durumda ancak kabullenıyo bazı seylerı. Ben de ılk zamanlar kız old ıcın bemseyemedım, sonra yanlışlıkla agır bı ılac aldm, aklım gttı bebege bışı olacak dıe.

mevlam herkese mutluluk huzur versin cnm bnm valla sende erkenden anne olmuşsun oda ayrı bi güzellik hepsinin tadı farklı sanırım şimdi tekrar yaşıyorsun baksana maşallah ayrı bir güzel anneyle sorunlar sokak tartışmaları bendede çok oluyordu bende pek uslu değildim yani :)))) erkek fatma diyordu annem
benım annemde bana ahmet dıyodu :D

oda güzelmiş :))) desene bizden anca anca hatun oluyor :))) bazen yne ters oluyoprum ama eskisi kadar değil piskopat eşim var cnkü bnm 2 katım ters :)) onun yanında kedi gibi oluyom :))))))
haha bızdede tam tersı bızımkı bana ters yapmaya kalktıgı zaman ben daha pıskopat oluyorum bakıom yumusamıs sırıtıyo yuzume :D

benim için artık erken diye bir şey kalmadı diye düşünüyorum. hem diyetisyen veriyosa biliyodur heralde. bebek 2500 olmuştur. 9 gün önce 2200 den az fazlaydı kilosu. ultrasona göre doğum kasım 29 gözüküyor. ben köprüden önceki son çıkışa girdim be cnm. hayırlısı artık. ee bi de su durumum var. suyum arttıkça artıyor. hurmamı yemeden lansinoh göğüs ucumu sürmeden caart diye doğurmayayım :KK70:

bı alemsın kız allah napmasın senı :)

Simdi doktor kontrolünden geldim.moralim bozuk.suyum azalmaya başlamış.doktor perinatoloji görmeli dedi.daha yaşam sınırında dedi.suyu biterse erken doğum sonucu kuvez falan olur dedi.benim kalbim 118 atiyo.bebegin de normalden fazla atmaya baslamis.nasil artar bu su kizlar.evde yapilabilecek ne vardir

Simdi doktor kontrolünden geldim.moralim bozuk.suyum azalmaya başlamış.doktor perinatoloji görmeli dedi.daha yaşam sınırında dedi.suyu biterse erken doğum sonucu kuvez falan olur dedi.benim kalbim 118 atiyo.bebegin de normalden fazla atmaya baslamis.nasil artar bu su kizlar.evde yapilabilecek ne vardir
günlük 3 4 lt su içmek gerekli diye blyorum başkada hurma düzene sokuyor birde muz felan

hadi ya 500 mü! az bir şey yüksek çıkardığı doğruymuş. çünkü biz direk çıkan kandan ölçüm yapıoz yani tam kan denilen şey. oysa laboratuvarda plazma kan üzerinde yapılıomuş ölçüm. ama 500 le 50 arasında dağlar kadar fark var. o makine ölmüş resmen. banada daha insülin demediler ama diyetisyende keşke 100 lüğü yaptırsaydın dedi. zaten bi de dün canan karatayın da men edilme haberi çıkınca diyetisyende zaten iyice insanların aklını bulandırdı dedi. ama 2. çocuğumda 50 lik bile yapmicam ya.. direk diyet ..

ben de aynısını dusunuyorum valla, yukleme falan yapmadan dırek dıyete baslamak lazım ve dun Karatay cok guzel bısı soledı "hamılelerı bekletıyolar bekletıyolar, 6. ayda sende seker var mı dıe yukleme yapıyolar, bence gebeler ılk ayda sekerı kesmelıler" dedı. Bence de oyle, bu seker nasıl bısey kı 6. aya kadar etkı etmıyo, ılk ayda seker tamamen kesılmelı, meyve de sınırlanmalı

Back
X