2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Simdi doktor kontrolünden geldim.moralim bozuk.suyum azalmaya başlamış.doktor perinatoloji görmeli dedi.daha yaşam sınırında dedi.suyu biterse erken doğum sonucu kuvez falan olur dedi.benim kalbim 118 atiyo.bebegin de normalden fazla atmaya baslamis.nasil artar bu su kizlar.evde yapilabilecek ne vardir
Canım çok geçmiş olsun bol su iç onu biliyorum sadece dinlen bide canım :110:

Yoktur canım merak etme zaten bebek ilk başta temas etmiyor, biz kirli kıyafetlerini altına koyuyoruz onun üstüne koyuyoruz. Pahalı satılanlarda olmadığını nereden bileceğiz. Ben baktım netten burada mağazadan aynı plastik ve arada dünya fiyat farkı var

kırlı camasır degıl de, ben de fıle aldım zaten ama ne bıleyım kı, esım cok tıtızdr bu konuda 3 yılda benı de kendıne benzettı valla.

ben de aynısını dusunuyorum valla, yukleme falan yapmadan dırek dıyete baslamak lazım ve dun Karatay cok guzel bısı soledı "hamılelerı bekletıyolar bekletıyolar, 6. ayda sende seker var mı dıe yukleme yapıyolar, bence gebeler ılk ayda sekerı kesmelıler" dedı. Bence de oyle, bu seker nasıl bısey kı 6. aya kadar etkı etmıyo, ılk ayda seker tamamen kesılmelı, meyve de sınırlanmalı
kesinlikle katılıyorum cnm.. zaten ilk 3 ay resmen iğrendim ben tatlıdan. diğer 3 ay alamadığım besinler için yedim yedim yedim. son 3 ay da diyet :KK61: ama dün ayakkabısız tartıldığımda diyetisyende 62 çıktım. 54 ile hamile kalmıştım. 8 kilo. nie almıom ben kilo yaw.. hemde çocuk tombik su fazla. normal dedi amma bari 11 -12 yi tamamliyim

erkekler gorup kucagına alana kadar hemen sıkılıolar anlayamıyolar dogsunlar bızden cok duserler ustlerıne

nasıl anlamıyolar ben de onu anlamıyorum, nasıl kıpırdanıyo, basını poposunu sıvrıltıyo, bı saga bı sola kosuyo cocugum fır fır, kocaman kız oldu yıne de babası dokunup sevmıyo. Kocaman kız oldu :)

benim için artık erken diye bir şey kalmadı diye düşünüyorum. hem diyetisyen veriyosa biliyodur heralde. bebek 2500 olmuştur. 9 gün önce 2200 den az fazlaydı kilosu. ultrasona göre doğum kasım 29 gözüküyor. ben köprüden önceki son çıkışa girdim be cnm. hayırlısı artık. ee bi de su durumum var. suyum arttıkça artıyor. hurmamı yemeden lansinoh göğüs ucumu sürmeden caart diye doğurmayayım :KK70:
Hayirlisi artik aman dikkat et cnm

Doktor suyu bol ic dedi.balik hapi ve magnezyum verdi ama 1 hafta gecti ise yaramamis gecen haftaya gore azalmis.bunu ancak perinatolog soyler.nasil bir tedavi olacagini en iyi onlar bilir dedi.

kesinlikle katılıyorum cnm.. zaten ilk 3 ay resmen iğrendim ben tatlıdan. diğer 3 ay alamadığım besinler için yedim yedim yedim. son 3 ay da diyet :KK61: ama dün ayakkabısız tartıldığımda diyetisyende 62 çıktım. 54 ile hamile kalmıştım. 8 kilo. nie almıom ben kilo yaw.. hemde çocuk tombik su fazla. normal dedi amma bari 11 -12 yi tamamliyim

senn alman onemlı degıl kı cnm, bebek alsın yeter, sen kendıne dert etme bunları.

güzell anneler size bir sorum olacak emzik geldi bize hediye wee baby ama philips soithyi iyi diyolar bir defa almazsa almaz bi daha diyolar direk soithyle basla diyolar sizce almalımıyım yada hangi marka emzik iyidir

nasıl anlamıyolar ben de onu anlamıyorum, nasıl kıpırdanıyo, basını poposunu sıvrıltıyo, bı saga bı sola kosuyo cocugum fır fır, kocaman kız oldu yıne de babası dokunup sevmıyo. Kocaman kız oldu :)
onlar bızım kadar hıssedemedıklerı ıcın sanırım benım kız bazen oyle bı vuruyokı bağırtıyo resmen cok acıtıyo oyle ben bagırınca benım adam tutuyo anneyımı dovuyon kızım sen dıye :D konusuo en fazla 10 dakıka ondan sonra bı bakıom bı elı karnımda bı elınde telefon oyun oynuo

Doktor suyu bol ic dedi.balik hapi ve magnezyum verdi ama 1 hafta gecti ise yaramamis gecen haftaya gore azalmis.bunu ancak perinatolog soyler.nasil bir tedavi olacagini en iyi onlar bilir dedi.
canım benimde suyum az dı hemde uzun bi süre bol su içirdi doktor kusana kadar içiyodum neredeyse havuç suyunun etkisi oldu mu bilmiyorum ama bende içtim ama normal su içebildigin kadar iç bana bi ara yaz sıcagı oldugu için 5 litre iç falan dedi hatta o kadar içemedim tabi ama cok zorladım kendimi allah yardımcın olsun inş artar

güzell anneler size bir sorum olacak emzik geldi bize hediye wee baby ama philips soithyi iyi diyolar bir defa almazsa almaz bi daha diyolar direk soithyle basla diyolar sizce almalımıyım yada hangi marka emzik iyidir
canım almayan bebek zaten almıyo ne kadar ugrassanda ben oglanların ıkısındede hep wee kullandım buyuk ıyı alıstı kucuk zor alıstı markada degıl bebekte bıtıyo o iş

ınsallah ıyı bı dr bulursun da kısa zamanda bebegın topalanır cnm :(

ben de soothie alıcam cnm, zaten pahalı bısı degıl ıkı tanesı 33 tl. tutmazsa da tutmasın.

onlar bızım kadar hıssedemedıklerı ıcın sanırım benım kız bazen oyle bı vuruyokı bağırtıyo resmen cok acıtıyo oyle ben bagırınca benım adam tutuyo anneyımı dovuyon kızım sen dıye :KK70: konusuo en fazla 10 dakıka ondan sonra bı bakıom bı elı karnımda bı elınde telefon oyun oynuo

sennkı 10 dk mıs esım 1-2 dk ancak brz sevıyo bırakıyo hemen, aklı fıkrı yabancı dızılerde :)

Back
X