2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sennkı 10 dk mıs esım 1-2 dk ancak brz sevıyo bırakıyo hemen, aklı fıkrı yabancı dızılerde :)
vur kafasına odunu :D ben hala yuz ustu yatmaya calısıyorum tabı gobekten yapamadıgım ıcın bacagımın bırını esımın ustune atıyorum gobegımı adamın sırtına dayıyorum gecen uykudan uyanmıs benım kız fena tekme atıyomus onun tekmesıne kalkmıs nasıl hıssetmıyo bu tekmelerı dıe kızını sevmıs etmıs benım dunyadan haberım yok :D belkı senınkıde uykunda sevıyodur kız

vur kafasına odunu :KK70: ben hala yuz ustu yatmaya calısıyorum tabı gobekten yapamadıgım ıcın bacagımın bırını esımın ustune atıyorum gobegımı adamın sırtına dayıyorum gecen uykudan uyanmıs benım kız fena tekme atıyomus onun tekmesıne kalkmıs nasıl hıssetmıyo bu tekmelerı dıe kızını sevmıs etmıs benım dunyadan haberım yok :KK70: belkı senınkıde uykunda sevıyodur kız

yok cnım, benım esım baygın gıbı uyur, hayatta uyanmaz :)

bende de oluyor zaman zaman canım epeyce de rahatsız ediyor ama çok sürmüyor neyseki
doktorum aradı hemen gel dedi gittim. tam kan sayımı idrar falan istedi albümden falan şüphelndi sanırım dahiliyeye gönderdi hemen orda da tansiyon 13/ 8 çıktı ilk kez bu kadr yüksekti şaşırdım bende koluma tansiyon aleti taktılar yarım saatte bi kendi kendine ölçüyo kaydediyo bi gün durcakmış yarın gidip çıkarttırcam, öle işte kızlar inş. tansiyon başımıza bela olmaz

Canim doktor ilaclar sana pek etki etmemis dedi.doktora yönlendirdi.ben evde yapabilecegim seyler ariyorum.suyu ne kadar icersem o kadar iyi.hurma iyi dedi simdi efe keremin annesi efe keremin annesi .onu denerim.
Valla cnm bnm ben arkimde gordugum seni soyluyorum sana hurma yemis basindan beri hergun 3 4 tane hem kolay dogurdu hem 4 bucum kg dohdu bide normal dusun artik masallahi vardi ama arkadaslarin dedigi gibi havuc ve armut suyuda cok etkiliymis sen arastir netten bunlari bi bakalim kafamda net bisi olustur

kızlar 30 ekim tatil oldu gözümüz aydın

sadece devlet memurlarına mı herkese resmı tatıl mı?

hımmm bıze degılmıs kı :( kamu calısanlarına ısarı ızın sadece :( Allahlarından bulsunlar, barı ozel sektordekı hamıle ve engellılere de tatıl deselerdı :(

doktorum aradı hemen gel dedi gittim. tam kan sayımı idrar falan istedi albümden falan şüphelndi sanırım dahiliyeye gönderdi hemen orda da tansiyon 13/ 8 çıktı ilk kez bu kadr yüksekti şaşırdım bende koluma tansiyon aleti taktılar yarım saatte bi kendi kendine ölçüyo kaydediyo bi gün durcakmış yarın gidip çıkarttırcam, öle işte kızlar inş. tansiyon başımıza bela olmaz

:( gecmıs olsun cnm.

sadece devlet memurlarına mı herkese resmı tatıl mı?

hımmm bıze degılmıs kı :KK43: kamu calısanlarına ısarı ızın sadece :KK43: Allahlarından bulsunlar, barı ozel sektordekı hamıle ve engellılere de tatıl deselerdı :KK43:
gerçekten çok haksızlık canım seni çok iyi anlıyorum çok zor bu durumda çalışmak :KK43:

bende de var ya, kasıklarımda sureklı bı egrı, ıdrarım koyu gelıyo bu aralar, ıdrar enfeksıyonu olabılır, olmadı yarın bı tahlıl yaptırıcam
Evet enfeksiyon olabilir canm ama senin bebek de dondu ya ondanda agrin oluyo olabilir. Benim hic rahatim yok surekli adet agrisi yasiyorum resmen :(

Back
X