- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanda gecmiyoki evden disarida cikamiyorum gezemiyosun ayakta duramiyosun kasiklarim cok fena oyuzden bi an once gelsin bebek yaniBizlere göre az vaktin kalmış canım biraz daha dayan.
Evet enfeksiyon olabilir canm ama senin bebek de dondu ya ondanda agrin oluyo olabilir. Benim hic rahatim yok surekli adet agrisi yasiyorum resmen![]()
Güzel hamişler ben şimdi pazar günü sağlık ürünlerini vs vs alacağım. Sizden ricam deneyimli annelerimiz neyi ne marka almam gerektiğini yazabilirmi alacaklarım
Bebek bezi
ıslak mendil
termometre
burun aspiratörü
tırnak makası
pişik kremi
göğüs kremi
hasta bezi
çamaşır deterjanı
çanta
küvet filesi
bunlar var bildiğim eksikler ama neyi ne marka alacağım bilmiyorum![]()
tatlım benim de özel bölgem çok fena ağrıyor ayakta olunca bebek baskı yapıyor sanırım çok kötüyümZamanda gecmiyoki evden disarida cikamiyorum gezemiyosun ayakta duramiyosun kasiklarim cok fena oyuzden bi an once gelsin bebek yani![]()
kırlı camasır degıl de, ben de fıle aldım zaten ama ne bıleyım kı, esım cok tıtızdr bu konuda 3 yılda benı de kendıne benzettı valla.
Canim bunlar icin biz hiciz zaten anca kendilerini dusunurler adiler ben izin almayi planliyorum sende al ya hamileyiz biz bu nedir ya adilere bak senoy yerine zıkkımın kökünü alırlar benden bunun üzerine, özel sektördekiler gebersin zaten, pislikler
kaçtır aynısını yapıyolar.
Canım küvet filesi almıştım kızımda ama onda yıkamak o kadar zor oluyor ki küçük bebeği kullanamadım, benden tavsiye üzerinden çıkardığınız kıyafeti yada penye battaniyesini küvetin altına koymak onun üstüne yatırıp yıkamak biz hep öyle yaptık ve çokta kolay oldu. Filemizde hala durur :)
Bende gittim nevresim su geçirmez falez biberon temizleyicisi kova emzirme sutyeni aldim 1tane
bı deneyelim bakalım, beceremezsek senn dedıgını yaparz canm
Canim bunlar icin biz hiciz zaten anca kendilerini dusunurler adiler ben izin almayi planliyorum sende al ya hamileyiz biz bu nedir ya adilere bak sen
inşallah canım.erken doğmasından ve onu kaybetmekten korkuyorum..34-35. haftalarda olsam böyle düşünmezdim.ınsallah ıyı bı dr bulursun da kısa zamanda bebegın topalanır cnm![]()
inşallah canım.erken doğmasından ve onu kaybetmekten korkuyorum..34-35. haftalarda olsam böyle düşünmezdim.
inşallah normale döner
inşallah canım.tavsiyelerinize uycam.sağlıkla bi kucaklarımıza alsak.canım benimde suyum az dı hemde uzun bi süre bol su içirdi doktor kusana kadar içiyodum neredeyse havuç suyunun etkisi oldu mu bilmiyorum ama bende içtim ama normal su içebildigin kadar iç bana bi ara yaz sıcagı oldugu için 5 litre iç falan dedi hatta o kadar içemedim tabi ama cok zorladım kendimi allah yardımcın olsun inş artar
ay bide o var yaa ee nolcak şimdi yani izinde vermezler dimi offf offf devletin Allah bilmyorum yani ne denir adiler pisliklerdevlet dusunmuyorsa ısveren dusunur mu allah askına? Bunu devletın organıze etmesı lazım, ısveren zaten suyumuzu cıkarma nıyetınde.
izin alamayız calısabılır raporu verdıkten sonra, ancak kafa ıznı dedıgmz olay olabılır, o da masallah bızım sırkette anlayıs yok herkes o gun ıse gıdıp ben gıtmezsem dırek karın agrısı olur kendılerınde
saol canımgecmıs olsun cnm.
Canım Allah korusun benim arkadasım 31 haftada doğum yaptı maşaallah boncuk gözlü bi kızı var inşaallah biraz daha durur ama bebeği kaybederim diye düşünme.inşallah canım.erken doğmasından ve onu kaybetmekten korkuyorum..34-35. haftalarda olsam böyle düşünmezdim.
inşallah normale döner
aynen öyle az kaldı ama kucagımıza almaya <3aynen öle dün gece bi ara boğazlıyolar sandım uyandım bu bebişler nasıl değiştirdi herşeyimizi ya
gecen yıl kar tatilinde gebelerede izin verildi. onu bi sormak lazımsadece devlet memurlarına mı herkese resmı tatıl mı?
hımmm bıze degılmıs kıkamu calısanlarına ısarı ızın sadece
Allahlarından bulsunlar, barı ozel sektordekı hamıle ve engellılere de tatıl deselerdı
![]()