2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Güzel hamişler ben şimdi pazar günü sağlık ürünlerini vs vs alacağım. Sizden ricam deneyimli annelerimiz neyi ne marka almam gerektiğini yazabilirmi alacaklarım

Bebek bezi
ıslak mendil
termometre
burun aspiratörü
tırnak makası
pişik kremi
göğüs kremi
hasta bezi
çamaşır deterjanı
çanta
küvet filesi

bunlar var bildiğim eksikler ama neyi ne marka alacağım bilmiyorum :KK33:

Canım küvet filesi almıştım kızımda ama onda yıkamak o kadar zor oluyor ki küçük bebeği kullanamadım, benden tavsiye üzerinden çıkardığınız kıyafeti yada penye battaniyesini küvetin altına koymak onun üstüne yatırıp yıkamak biz hep öyle yaptık ve çokta kolay oldu. Filemizde hala durur :)

Zamanda gecmiyoki evden disarida cikamiyorum gezemiyosun ayakta duramiyosun kasiklarim cok fena oyuzden bi an once gelsin bebek yani:KK43:
tatlım benim de özel bölgem çok fena ağrıyor ayakta olunca bebek baskı yapıyor sanırım çok kötüyüm:KK43:yürüyemiyorum adeta

kırlı camasır degıl de, ben de fıle aldım zaten ama ne bıleyım kı, esım cok tıtızdr bu konuda 3 yılda benı de kendıne benzettı valla.

Ben tabiri caizse öyle söyledim yani bebişin üstünden çıkardıklarımızı :) Penye battaniye de koyabilirsin ki file ile çok zor oluyor tecrübe edince anlarsınız :KK53:

oy yerine zıkkımın kökünü alırlar benden bunun üzerine, özel sektördekiler gebersin zaten, pislikler :KK43:
kaçtır aynısını yapıyolar.
Canim bunlar icin biz hiciz zaten anca kendilerini dusunurler adiler ben izin almayi planliyorum sende al ya hamileyiz biz bu nedir ya adilere bak sen

Canım küvet filesi almıştım kızımda ama onda yıkamak o kadar zor oluyor ki küçük bebeği kullanamadım, benden tavsiye üzerinden çıkardığınız kıyafeti yada penye battaniyesini küvetin altına koymak onun üstüne yatırıp yıkamak biz hep öyle yaptık ve çokta kolay oldu. Filemizde hala durur :)

bı deneyelim bakalım, beceremezsek senn dedıgını yaparz canm

Canim bunlar icin biz hiciz zaten anca kendilerini dusunurler adiler ben izin almayi planliyorum sende al ya hamileyiz biz bu nedir ya adilere bak sen

devlet dusunmuyorsa ısveren dusunur mu allah askına? Bunu devletın organıze etmesı lazım, ısveren zaten suyumuzu cıkarma nıyetınde.
izin alamayız calısabılır raporu verdıkten sonra, ancak kafa ıznı dedıgmz olay olabılır, o da masallah bızım sırkette anlayıs yok herkes o gun ıse gıdıp ben gıtmezsem dırek karın agrısı olur kendılerınde

canım benimde suyum az dı hemde uzun bi süre bol su içirdi doktor kusana kadar içiyodum neredeyse havuç suyunun etkisi oldu mu bilmiyorum ama bende içtim ama normal su içebildigin kadar iç bana bi ara yaz sıcagı oldugu için 5 litre iç falan dedi hatta o kadar içemedim tabi ama cok zorladım kendimi allah yardımcın olsun inş artar
inşallah canım.tavsiyelerinize uycam.sağlıkla bi kucaklarımıza alsak.

devlet dusunmuyorsa ısveren dusunur mu allah askına? Bunu devletın organıze etmesı lazım, ısveren zaten suyumuzu cıkarma nıyetınde.
izin alamayız calısabılır raporu verdıkten sonra, ancak kafa ıznı dedıgmz olay olabılır, o da masallah bızım sırkette anlayıs yok herkes o gun ıse gıdıp ben gıtmezsem dırek karın agrısı olur kendılerınde
ay bide o var yaa ee nolcak şimdi yani izinde vermezler dimi offf offf devletin Allah bilmyorum yani ne denir adiler pislikler

inşallah canım.erken doğmasından ve onu kaybetmekten korkuyorum..34-35. haftalarda olsam böyle düşünmezdim.
inşallah normale döner
Canım Allah korusun benim arkadasım 31 haftada doğum yaptı maşaallah boncuk gözlü bi kızı var inşaallah biraz daha durur ama bebeği kaybederim diye düşünme.

sadece devlet memurlarına mı herkese resmı tatıl mı?

hımmm bıze degılmıs kı :KK43: kamu calısanlarına ısarı ızın sadece :KK43: Allahlarından bulsunlar, barı ozel sektordekı hamıle ve engellılere de tatıl deselerdı :KK43:
gecen yıl kar tatilinde gebelerede izin verildi. onu bi sormak lazım

Back
X