2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ODAMIZ :)

biraz dip dibe ama güzel oldu bee

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    fotoğraf.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 260
  • o.webp
    o.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 246
  • y.webp
    y.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 237
canım deneyimli bir anne değilim ama :) araştırmalar sonucunda ve arkadasların tavsiyeleri ile ben sunlara karar verdim bez premium care ıslak bendil yenidogan unibaby termometre vardı almadım burun aspiratörü bebedor, tırnak makası bebedor ucu kolay kavranabilen, pişik kremi eart mama angel, göğüs kremi lansinoh, hasta bezi depen tek kullanımlık külotlar, çamasır deterjanı dalan roxy, çanta henüz karar vermedim, kuvet filesi bbay jem
Tamamiyle ayni markalari almisiz

Simdi doktor kontrolünden geldim.moralim bozuk.suyum azalmaya başlamış.doktor perinatoloji görmeli dedi.daha yaşam sınırında dedi.suyu biterse erken doğum sonucu kuvez falan olur dedi.benim kalbim 118 atiyo.bebegin de normalden fazla atmaya baslamis.nasil artar bu su kizlar.evde yapilabilecek ne vardir
Bol su,havuc suyu ve armut arttiriyormys canim,icini ferah tut,kotu dusunup kotuyu cagirma

:KK43:
herkes aynı seyı soyluyor zuhalcım ya, ama ıste bu bebek ne kadar sakın olacak, bızde nasıl bı etkı bırakacak o da onemlı. Insanlar baya baya psıkolojık bunalıma gırıyorlar bebekten sonra, korkuyorum wallahı ben de :KK43:
İyi düşün iyi olsun ama ben annenin karakterinin bebekte etkili olduğuna inaniyorum anne sakin bir kişiliğe sahipse bebişte aşağı yukarı aynı oluyor öbür türlü ne kadar üstüne düşer üstüne titrersen bir o kadar sorunlar ortaya çıkıyor...

Back
X