2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ne rafı aldın? Ben görmedim. A101 de miydi?
İlk gittiğim A101 de küvet kalmamıştı, biberon temizleme fırçası hiç gelmemiş. Ordan biberon, askı(2 takım), emzirme sütyeni aldım. Küvet olmayınca kova ile maşrafayı da almadım.

2.gittiğim A101de de 2 adet küvet kalmış. Hemen birini kaptım. :KK66: Kova, maşrafa, biberon fırçası ve tekrar askı (3takım oldu, abartmış mıyım? :KK66: ) aldım. Orada da emzirme sütyeni ve küçük boy biberon kalmamıştı.
Biberon ne marka vardı a101 de her marka oluyo mu ben hiç a101 gitmedim de yan caddede açılmış

kızlar 5 dakıkalık bı yere gıttım yuruyerek rahmım patlıcak gıbı agrıyo dayanamıyorum

Biberon ne marka vardı a101 de her marka oluyo mu ben hiç a101 gitmedim de yan caddede açılmış
A101 de normalde biberon yok. Her perşembe farklı ürünler geliyor ve kampanyalı oluyor. Piyasa fiyatının altında. Ama ürünler stoklarla sınırlı ve hemen bitiyor. Nuk marka 125 ve 250 ml.lik gelmiş. Tanesi 15 TL idi. Ebebekte aynısı 25 TL. Ben her ikisinden de aldım. Aslında aslında avent vardı ama indirimli fiyatı görünce bunu aldım.

kızlar 5 dakıkalık bı yere gıttım yuruyerek rahmım patlıcak gıbı agrıyo dayanamıyorum
Geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi?

Ben yunusun yanındaki A101 e gittim canım ama bir tane yeşil küvet kalmıştı. Oradan sonra dikmen caddesindeki A101 e gittim. Orada da şeffaf küvetten bir tane vardı. O küvet ile beraber şeffaf kova ve maşrapa aldım. Bir tane de alez aldım.

Sen de küveti şeffaf almışsın. Bu arada benim gördüğüm bayanın küveti pembeydi. :KK70:
Tüh o ben değilim demek ki :) ben eşimle ydim eşi var mıydı yanında :)

Listemde 5-6 parça eksiğim var daha, onlar netten alınacak cnm :KK39: kalkan da bu listede bekliyor. Pompayı alıp almamak konusunda kararsızım sadece. Bu arada senin yatak gelmedi mi daha?

Gözün aydın :rolleyes: cnm denizim çoook sevindim :rolleyes: Allah yolunu açık etsin, bebek rızkıyla gelirmiş maşallah :nazar:
Pompa çok rahat ettiriyormuş elektrikli olanları. Bana görümcem getircek sende bi etrafa bakıversen verebilcek biri yok mu akraba arkdş? Sağınca artıyo diyolar bi de bilemedim ama yaa bunlar hep yorum değişiyo yani kesin al diyemiyorum o yüzden :(
Yatak bugün gelmiş annemde ama gidip alamadık daha.
Sağolll folikim :KK60: bunu da hallettim şükür:KK71:bebişlerimiz hep uğur hep bereket bize maşallah:nazar:

A101 de normalde biberon yok. Her perşembe farklı ürünler geliyor ve kampanyalı oluyor. Piyasa fiyatının altında. Ama ürünler stoklarla sınırlı ve hemen bitiyor. Nuk marka 125 ve 250 ml.lik gelmiş. Tanesi 15 TL idi. Ebebekte aynısı 25 TL. Ben her ikisinden de aldım. Aslında aslında avent vardı ama indirimli fiyatı görünce bunu aldım.

saolasın canım yok gıtmedımde gece esım gelınce gıdebılırım dayanamıyorum artık Allah gunah yazmasın ama ılk defa hamılelıkten nefret ettım ya

xenforo-smilies-kk9.gif

Sağol cnm bilgi verdiğin için anladım şimdi bugünkü A101 çılgınlığını mantıklıymış :KK9:

Back
X