2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
xenforo-smilies-kk9.gif

Sağol cnm bilgi verdiğin için anladım şimdi bugünkü A101 çılgınlığını mantıklıymış :KK9:
Aslında aklımda avent vardı. Yanlışlıkla aklımda yerine de aslında yazmışım. Komik bir cümle olmuş. ;)
Evet kesinlikle çok mantıklı bir çılgınlık.

Dur canım hemen telaş yapma. Hele bir gelsin o günler.
Zaman çabuk geçiyor ama.
:KK57::KK57::KK57:

el pompasi ise hic alma canim. elektrikli alacaksan al.
elektrikli evet zaten seçtim lansinoh istiyorum ama gerekliliği konusunda kararsız kalmıştım sadece :KK64:

Güle güle sağlıklı günlerde kullan canım.
Oooo baya halletmişsin alışveriş işini. :KK66:
Unybaby seti ve chicco tarak-fırçayı nerden aldın?
Sağol inşallah cnm, bunları geçen c.tesi aldık da ancak atabildim foto. Chiccoyu havuzluhanda aldım, unibaby ise bizim sokaktaki markette tek kaldığı için indirimdeydi, şans işte :21:

Pompa çok rahat ettiriyormuş elektrikli olanları. Bana görümcem getircek sende bi etrafa bakıversen verebilcek biri yok mu akraba arkdş? Sağınca artıyo diyolar bi de bilemedim ama yaa bunlar hep yorum değişiyo yani kesin al diyemiyorum o yüzden :KK43:
Yatak bugün gelmiş annemde ama gidip alamadık daha.
Sağolll folikim :KK60: bunu da hallettim şükür:KK71:bebişlerimiz hep uğur hep bereket bize maşallah:nazar:
Lansinoh almayı düşünüyorum, gerekliliği konusunda kararsızdım sadece, süt çok gelirse de az gelirse de lazım olacak diye düşünüyorum. Biraz bekleyip de gerekirse mi alsam bilemedim ki :KK64:

Yasmengo41 Yasmengo41 evet ya ne zormuş :KK53:
Araştıra araştıra bir hal oldum. Şimdi sen küvete nasıl birşey alacaksın? Ben önceden hep file alırım diyordum. File kullanışsız denilince ne yapacağımı şaşırdım. :KK43:

Bu arada bebek bezi premium care, göğüs kremi lansinoh, deterjan dalan roxy aldım.

Burun aspiratörü otri bebe nazal, hasta kilodu depend kullan at, ıslak mendil (unibaby yenidogan ya da babyme) almayı düşünüyorum.

Termometre, tırnak makası henüz almadım. Pişik kremi (sudocrem ya da desitin) çok öneriliyor. Önceden alacaktım ama vazgeçtim. Eğer pişik olursa almayı düşünüyorum. Pişik olmadan krem sürmeye gerek yok bence.

File gibi değil alacağım canım resim ekliyim bundan düşünüyorum hem üşümüyormuş.

189933358_tn50_0.webp

Kizlar hiziniza yetismek mümkün degil valla 2 bin küsür sayfa birikmis daha bir hafta olmadan o yuzden okuyamadim gecmisi umarim hepiniz iyisinizdir. Ben sali gunu tam 33. Hafta bitiminde calisamaz raporu alip izne ayrildim kaburgama cok batiyordu dayanamadim artik ücretsiz alicam biraz dogum sonrasinda evde rahatim dertlerim baya azaldi yatir dinlemek iyi geliyor hemen yoruluyorum zaten artik gece uykumu da duzgun alamıyorum tuvalete kalkmaktan o yüzden izne ayrildigim icin cok mutluyum. Çalışan arkadaslara allah kolaylik versin. Kendinize iyi bakin

Kizlar hiziniza yetismek mümkün degil valla 2 bin küsür sayfa birikmis daha bir hafta olmadan o yuzden okuyamadim gecmisi umarim hepiniz iyisinizdir. Ben sali gunu tam 33. Hafta bitiminde calisamaz raporu alip izne ayrildim kaburgama cok batiyordu dayanamadim artik ücretsiz alicam biraz dogum sonrasinda evde rahatim dertlerim baya azaldi yatir dinlemek iyi geliyor hemen yoruluyorum zaten artik gece uykumu da duzgun alamıyorum tuvalete kalkmaktan o yüzden izne ayrildigim icin cok mutluyum. Çalışan arkadaslara allah kolaylik versin. Kendinize iyi bakin

Kendini zorlamamakla iyi yapmışsın canım. İnsan evde daha rahat oluyor gerçekten.

En iyisini yapmışsın cnm Evde rahat olmana sevindim Değmez o acıları çekmene:KK19:bizlerin de pili bitti bitiyor zaten zman ilerledikçe :KK14:bebişler iyice büyüdü çalışanlarımız için çok daha zorlaştı :KK17:Ee bitti mi hazırlıklar nasıl evde olmakk neler yapıyosun :KK73:

meltemcivil meltemcivil ishal neyse de sancı olayı çok kötü :KK43:

@nefesim-35 besinlerle ishali atlatırım ama çok sancı çekince acil çözüm önerisi olarak sıcak su torbası aklıma geldi. Kimse önermeyince yapmadım.

meltemcivil meltemcivil ohhh ne güzel. :KK66:

@sermin79 teşekkür ederim. Herkes aynı şeyi söyleyince sıcak su torbası koymadım. Niyetim üzerine oturmaktı ama sanırım sakıncalı. O yüzden yapmadım.

Tekrar geçmiş olsun canm.
İnş kısmet olur da kurarım işimi.

Hayırlısı canım mümkün olduğunca birlikte olmak bebek için çok iyi . Bence doğum sonrası izinlerinin uzatılması Lazım. En azından anneler 6 ay beebkleri ile kalmalı :KK43: Ben de kendi işimi yapıyorum ama her meslek buna uygun değil . Bir de kendi işin olunca daha çok çalışıyorsun gerçi ama zaman ayarlamanı da kendine göre yapabiliyorsun, hem bebeği de yanında götürebilrisin uygunsa :)

1 yıl tamamen evde olucam, işi kurma aşamasına bile girişmiycem, 1 yıl sonunda yavaş yavas hareketlenirim Hayrlisi olsun bakalim

Benim de önde gidiyor. Doktorum konuyu tüm ayrıntıları ile anlatıp sorun olmadığını söyledi. Bundan sonra genetik faktörlerin devreye girdiğini ve bütün vücudunun aynı haftada olmamasının normal olduğunu söyledi. Seninki de bir problem görmediyse takma kafana.
sizin ki kaç hafta ilerde kafası

Back
X