- 19 Ekim 2009
- 2.404
- 1.127
- 333
- 40
Kızlarrrr sınavı geçtimmmm bu arada izne ayrılmadan amirliği aldımdualarınızla yanımda oldunuz o gün seviyorum sizi kızlarrrr
![]()
leylam355 @folik
meltemcivil @nicki nick @fani2606 ve diğer tüm hamiş güzellerimmm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlarrrr sınavı geçtimmmm bu arada izne ayrılmadan amirliği aldımdualarınızla yanımda oldunuz o gün seviyorum sizi kızlarrrr
![]()
leylam355 @folik
![]()
Ben daha yeni yıkadım. Ütülenip yerleşecek.selam annişler, kıyafetlerı ne zaman yıkadınız ya da yıkayacaksınız?
meltemcivil D Dekalpy
Unibaby set 30₺
Emzirme atleti bilmiyorum
Chicco Fırça-tarak 20₺
3'lü sırt havlusu 10₺
Wee emzik kutuları 5₺
CA kısa kol 5'li body 30₺
İlaç kaşığı sanırım 7₺ idi
Lansinoh 60'lı göğüs pedi hatırlamıyorum
Avent 125 ml natural 30₺ olması lazım
Nem ölçer termometre de sanırım 30₺ idiEki Görüntüle 1665614 Eki Görüntüle 1665615 Eki Görüntüle 1665617 Eki Görüntüle 1665618
benım erken o zamanBen daha yeni yıkadım. Ütülenip yerleşecek.![]()
Ben yıkayıp ütüledim koli içine koydum dolabımı bekliyorumselam annişler, kıyafetlerı ne zaman yıkadınız ya da yıkayacaksınız?
Ben yikadim utuledim yerleştirdim bi tek cantalari hazırlamak kaldiselam annişler, kıyafetlerı ne zaman yıkadınız ya da yıkayacaksınız?
ben de 32 de başlarım artık :=)Ben yikadim utuledim yerleştirdim bi tek cantalari hazırlamak kaldi
Ilk zamandan beri kendisi 10 gün ileride. Erken Döllenme olduğu düşünülüyor. Buna göre 2 hafta önde. Ama SAT 'a göre 3 hafta öndesizin ki kaç hafta ilerde kafası
sag ol canim.Ne güzel canım sende yakalamışsın. Bizim biberon ve emzik hediye geldiği için onları es geçtim. Yelekte benim kıza göre yoktu alamadım. Ama iyiki port bebeyi almışsın fiyat çok iyiydi benim olmasa mutlaka alırdım.Sağlıkla kullanın
Prima premium aldım Can'ım 150 tane stok yaptım . Zaten Okadar tam ideal yetiyomuş sonra bi büyük boyuna geçiliyormuşyenıdogan bezını ne aldınız kızlar?
çok fazla degıl mı? belkı iyi gelmeyecek minnoşa?Prima premium aldım Can'ım 150 tane stok yaptım . Zaten Okadar tam ideal yetiyomuş sonra bi büyük boyuna geçiliyormuş
süper bir haber çok sevindimKızlarrrr sınavı geçtimmmm bu arada izne ayrılmadan amirliği aldımdualarınızla yanımda oldunuz o gün seviyorum sizi kızlarrrr
![]()
leylam355 @folik
![]()
Aynen :))) caktirma suan bu saatte cokoprens te yemiyom :)he he :) goruntumle doktorumu etkılıyorum dıyorsun :)
kilosu nekadar kacinci gunde benimkide 2 hafta once gidiyor kilosu biyuda 1 hafta ondeIlk zamandan beri kendisi 10 gün ileride. Erken Döllenme olduğu düşünülüyor. Buna göre 2 hafta önde. Ama SAT 'a göre 3 hafta önde![]()
1 numara mı 150 tane kadar gidiyormuş?Prima premium aldım Can'ım 150 tane stok yaptım . Zaten Okadar tam ideal yetiyomuş sonra bi büyük boyuna geçiliyormuş