2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
meltemcivil meltemcivil D Dekalpy
Unibaby set 30₺
Emzirme atleti bilmiyorum
Chicco Fırça-tarak 20₺
3'lü sırt havlusu 10₺
Wee emzik kutuları 5₺
CA kısa kol 5'li body 30₺
İlaç kaşığı sanırım 7₺ idi
Lansinoh 60'lı göğüs pedi hatırlamıyorum
Avent 125 ml natural 30₺ olması lazım
Nem ölçer termometre de sanırım 30₺ idiEki Görüntüle 1665614 Eki Görüntüle 1665615 Eki Görüntüle 1665617 Eki Görüntüle 1665618

Güle güle kullanın canm.

Bende göğüs kalkanı ne diyordum netten baktım ben meme ucu biliyordum ben kızda 9 ay onlarla emzirdim göğüs ucum yoktu bir türlü memeyi tutamamıştı onlar sayesinde uçları biraz çıktı birde ben bütün markalarını denedim en iyisi bana göre bebedordu hepsine göre daha yumuşaktı diğerleri ile zor emiyordu

Ne güzel canım sende yakalamışsın. Bizim biberon ve emzik hediye geldiği için onları es geçtim. Yelekte benim kıza göre yoktu alamadım. Ama iyiki port bebeyi almışsın fiyat çok iyiydi benim olmasa mutlaka alırdım.Sağlıkla kullanın
sag ol canim.

İyi geceler güzel anneler... Bu hafta sonu kız kardeşimin düğünü var uzun zamandır oynayamıyordum 2 yil oldu ve içim kipir kipir enerjim var hemde fazlasiyla ama korkuyorum oynarken bebege birsey olurmu ne dersiniz?

Kızlar saglık ocagındaki ebe doğum çantalarınız hazır olmalı artık dedi ,doğumdan sonra 6 hafta rahim kendini toplar ve anne mikroba elverişli olur dedi ilişki yok dedi. Resimli anlattı normal doğumu ve sezeryanı loğusalığı ardından bebek bakımını

Back
X