- 5 Şubat 2015
- 1.740
- 847
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sormadım haberleri kurcaladım 5 gün geçiyordu okuldayım sorarım teneffüste..canım ben bugün müdüre sordum tatil dedi ama ..sordun mu sen de
tamam tatlım teyit edelim emin olalımSormadım haberleri kurcaladım 5 gün geçiyordu okuldayım sorarım teneffüste..
Canim gecmis olsun zordur bu halinle temizlik Allah yardimcin olsun..Kızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadımson zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş
![]()
Ya kizlar a101den aldinizmi birşeyler nasil güzeller mi.
meltemcivil canim geçmiş olsun.kotu olmuş evi su basmasi
saol bebişim inş.Güle güle kullanın canm.
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin canım şans piyango gibi bir şey bu halde seni bulması benimde basmıştı hamile iken tek başına zor oluyor yakın olsak hep beraber yardımcı olurdukKızlar günaydın, gece gece evi su bastı üst kattan, eşim gece yarısına kadar duvar, tavan sildi
Ben de 5 makina, yastık, perde, kılıf yıkadımson zamanlarda allah hepimizi böyle belalardan korusun, bu hallermzle uğraşmak cdden zormuş
![]()
prima premium care 1 no.yenıdogan bezını ne aldınız kızlar?
Yok tatlim ya, dün ilk defa peteklere su bastılar, üst kattakılerin peteği patlamıs, ne kadar su fıskırdıysa, tavandan şıpır şıpır akıyoduAyyyy cok cok gwcmis olsun canim benim ya ; ( cok kotu olmus musl7kmu acik unutmuslat da sizin eve basti
Canım ben hastaneden çıkana kadar hasta bezi kullandım evde ped depebd külot dikiş yerimi acıtmıştıYa kızlar sezeryan olacaklar Dr felan sordunuz mu bu hasta kulotu gerekli mi ilki ani sezeryan oldu almamıştım ben ustum giyene kadar tampon gibi birşey sonrasında ped kullanmistim ona gore bende Dr a sorsam mi acaba
Malesef oyle canim politikalari buymus yemisim politikasini gec saatte cikinca mesai vermrzler iste ozel sirketin mikropluklari malesef
Sağol tatlimAaa gecmiş olsun canım![]()
Cnm sen artk aynı durumda değilsin ki 33 haftalık hamilesin :/ neyse bakalım az kaldı ztn bitmesine
Peteklere deneme için su bastılar, ust kattakılerin peteği patlamişGeçmiş olsun canım. Neden kaynaklanmış ki?