2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
cnm senin de mi yarın randevun? saat kaçta? bnmki 14:00 :KK73:

bana da önleyici almak mantıklı gelmedi, pişik olmadan bişey sürmek istemem şahsen narin pempik totolara Hoppa

babylife 270 tl

yeterler'in başka subeleri de var cnm bakırköyde, şirinevlerde falan. ben de bakayım bari ilk fırsatta :KK9:birkaç gecelik almak istiyorum. bi de polar sabahlık almak istiyorum ben ama istediğim gibi bulamadım daha.

müsait olunca ben de paylaşayım kendi hastane çantası listemi.

aynen cnm 2 sokak bizim de şükür, gidip gelir eşim unutulan bir şey olursa.
eğer bir aksilik olmazsa 15. 30 da off sinir bozucu daha kaç saat var yaa

Ya ablam ne güzel ayrı ayrı paketlemiş aylara göre öyle getirdi türkiyeye. Ben karıştırırım die tırstım ama ablam "korkma den karıştırsan da ben ayırırım" dedi. Ablam hep yanımda olsa keşke :KK43:
sende ilk 3 ayı yıka gerisini lazım oldukça yıkarsın zaten kullandıkça karışacak merak etme şimdiden takılma böyle şeylere :)

meltemcivil meltemcivil dolap çok güzel olmuş güle güle kullansin bebişin.sadece dolap mi var diğerleri nerde.
leylam355 leylam355 canim mesajini alinti yapamadim olmadi
İyi olmana sevindim bizde iyiyiz canim çocugun derslerinden dolayi biraz yoğunum sanki 1.sinifa ben başladım gibi:))derslerden başimi kaldiramiyorum:)

meltemcivil meltemcivil dolap çok güzel olmuş güle güle kullansin bebişin.sadece dolap mi var diğerleri nerde.
leylam355 leylam355 canim mesajini alinti yapamadim olmadi
İyi olmana sevindim bizde iyiyiz canim çocugun derslerinden dolayi biraz yoğunum sanki 1.sinifa ben başladım gibi:))derslerden başimi kaldiramiyorum:)
oo işin zor derlerki aslında çocukların birinci sınıfta aldıkları karne anne babaların karnesiymiş onlar evde çok emek verdikleri için umarım işiniz kolay olur bıdık sizi zorlamaz ders çalışmayı öğrendimi iş tamamdır sana kolay gelsin gülaycım

nilbebekveannesi, post: 43219594, member: 675961"]oo işin zor derlerki aslında çocukların birinci sınıfta aldıkları karne anne babaların karnesiymiş onlar evde çok emek verdikleri için umarım işiniz kolay olur bıdık sizi zorlamaz ders çalışmayı öğrendimi iş tamamdır sana kolay gelsin gülaycım
Sağol canim.inşallah zorlamaz dicem ama zorluyor valla:(

Kizlar ben.park yatak alacagim yarin ortopedik yatak icine.alacagim ama pamukmu veya yaylimi (oyle yaziyor )karar veremedim internetten bakiyorum bana yardimci olun bugun reflu yastiginida aldim bi yatak secmesi kaldi kararsiz kaldim ortopedikte hangisi iyi ?

meltemcivil meltemcivil canim ben goremedim dolabini yaaa gelmis :( nete goremedigim icin haftasonu pek telden anca bakmaya calisiyorum nasil oldu memnun kaldinmi

Back
X