2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cnm nolck boyleya cok bunaldm ne yapsm bos acayp bozuldu piskolojim artk aksam kanama geldi yine busefer birz fazlaydi ilacmi ictim yattm kiz hareketsz 1 saate yakn bkledm hareketlndi esim sabaha kadar bna kalk git bk dems kanamn vrmi kiz hareketlmi gicbirini duymdm baygin gibi yattim sabh ezanla uyandm bi bktm az knamam gelms kiz yine hareketszlesti gittik nts ye baglndk agliya agliya oldum bisey oldu sandm kizima cok korktm eve geldk yine kanamam geldi simdi devlete gidicm ordnda kendi doktruma nts yi gostericm hareketszliginide cok kotuyum korkuyla yasamk cok yiprtti bni hergn bisey oluyr

Canım geçmiş olsun. Şimdi iyisin sanırım yanlış okumadım umarım.

kızlar artık o kadar ağırlaştım ki ayaklarımı sürüyerek gidiyorum nerdeyse her yerim ağrıyor :KK43: belim kalçam pelvik bölgem offf:KK43:bir de üç gündür grip öldürdü beni çok halsizim :KK61:Allahtan bugün dersim yok ama yarın var nasıl gidecem diye şimdiden düşünüyorum çok zor :cry:

Geçmiş olsun canım. Bir gün sabret sonra zaten tatil geliyor.

kızlar meraba bi kac gündür yazamadım yine karaciğer enzimlerim malesef gitgide artıyor iyice cogaldı kasıntıda feci durumda korkuyorum valla allahım inş hayırlısını nasip eder bugün doktora gidicez tekrar bakalım ne dicek nolur nolmaz diye haftasonu temizlik işlerini hallettirdim meleğim erken falan gelecek diye :/ artık allaha sıgındık saglıcakla gelsinde nasıl ne zman gelmek istiyorsa öyle olsun allahtan hayırlısı sizde dua edin inş olur mu

Geçmiş olsun canım. Sağlıkla vaktinde gelir inşallah bebeğin. Kontrolden sonra yaz bize de.

Cnm nolck boyleya cok bunaldm ne yapsm bos acayp bozuldu piskolojim artk aksam kanama geldi yine busefer birz fazlaydi ilacmi ictim yattm kiz hareketsz 1 saate yakn bkledm hareketlndi esim sabaha kadar bna kalk git bk dems kanamn vrmi kiz hareketlmi gicbirini duymdm baygin gibi yattim sabh ezanla uyandm bi bktm az knamam gelms kiz yine hareketszlesti gittik nts ye baglndk agliya agliya oldum bisey oldu sandm kizima cok korktm eve geldk yine kanamam geldi simdi devlete gidicm ordnda kendi doktruma nts yi gostericm hareketszliginide cok kotuyum korkuyla yasamk cok yiprtti bni hergn bisey oluyr
çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

az kaldı arkadaşım az kaldı :) ALLAH İZİN verirse biticek inşallah 25 günümüz kaldı :))) gün sayıyorum tatil için :))) eşimde dün diyor hayatım ya sen evde olunca dinlenince kendine geliyorsun işe gidince perişan oluyorsun diye :) o da bnm için gün sayıyor itsede eve gecsen diye kıaymm yaa:)
Ben daha bugün aldım 5 hafta çalışabilir raporumu :( 5 haftam var daha puffff .

Kızlar meraklanmayın bu vakitten sonra doğan bebek refleks olarak tamamlamıştır kendini organları gelişmiştir ciğer geliştirici iğne yapılır zaten bir sakınca gorulurse yeni doğan bakım ünitelerin de kuvözde bir müddet kalır yasamşal bir tehlikesi yoktur Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

anaa sen niy ebukadr geç aldınki 31+6 da alınmıyormu nezaman ayrılcaksın izne bi tuhaflık var 51 gnn kalmış normalde bnden 1 gn snra doğumn nasıl oluyor
canım valla benim de aklım karıştı bu konuda ama doktorum bizim hesapladığımız ,burada göründüğü gibi hesaplamıyor günümü, 1 hafta geriden hesaplıyor.. ben yinede emin olamayıp geçen hafta devlet hastanesine gittim , oranın doktoru da aynı şekilde hesaplayıp, bugün gelmemi söyledi. bu sabah gidip aldım işte bende raporumu.
aradaki uyumsuzluk sanırım doktorların günü hesaplarken, gün bazında , bizim ay bazında hesaplıyor olmamız. yani biz 1 hafta 7 gün, 1 ay 4 hafta deyip 28 gün üzerinden hesap yaparken, doktorlar 1 ayda kaç gün varsa -kimi 30 kimi 31 gün- toplayıp hesaplıyorlar. haliyle arada 1 hafta kadar fark çıkıyor.
ultrasona bakarsak da 1 hafta öndeyim :)))

canım valla benim de aklım karıştı bu konuda ama doktorum bizim hesapladığımız ,burada göründüğü gibi hesaplamıyor günümü, 1 hafta geriden hesaplıyor.. ben yinede emin olamayıp geçen hafta devlet hastanesine gittim , oranın doktoru da aynı şekilde hesaplayıp, bugün gelmemi söyledi. bu sabah gidip aldım işte bende raporumu.
aradaki uyumsuzluk sanırım doktorların günü hesaplarken, gün bazında , bizim ay bazında hesaplıyor olmamız. yani biz 1 hafta 7 gün, 1 ay 4 hafta deyip 28 gün üzerinden hesap yaparken, doktorlar 1 ayda kaç gün varsa -kimi 30 kimi 31 gün- toplayıp hesaplıyorlar. haliyle arada 1 hafta kadar fark çıkıyor.
ultrasona bakarsak da 1 hafta öndeyim :)))
bence senn ordaki dr lar tırlatmış :))) valla ben günü gününe nasıl hesaplıyorsam drumda aynı yapıyor doğru çıkıyor 10 mart bnm sat ım ona görede 15 aralıkta doğum pluyor bu durumda şuan bende 32+6 oluyorum sizinkiler nasıl hesaplıyor çözemedim 1 hafta geriden gelmiş dr sende :))) sende normalde bizde izne çıkmalıydın meltem ben 20 kasımda izinliyiz

Cok geçmiş olsun canım insaAllah bundan sonra Allah in izniyle bebegine bisey olmaz

facebook aralık anneleri grubndan bi hamiş canım.az önce tekrar yazmış doğumdan çıkarmışlar, açılması 6 cm olmuş iğne vurmuşlar bebek için ciğer geliştirici, ciğerleri gelişmemiş henüz maalesef, akşam 7 ye kadar bekleyeceklermiş sanırım tesir etmesi için.
Ayyy inşallah hayırlısıyla dogumu olur bebegini kucagına alır , ben de 7 aylık doğmuşum gayet saglıklıyım bir komsum var ikiz kızları var 32 . Haftada dogmuslar şimdi kocaman ve cok güzeller boyları uzun bile yasıtlarına göre

selam kızlar sabaha kadar çektıgım sancının sonunda dayanamadım bu sefer fakulte acile gıttım sağ böbregımde kist çıktı

bence senn ordaki dr lar tırlatmış :))) valla ben günü gününe nasıl hesaplıyorsam drumda aynı yapıyor doğru çıkıyor 10 mart bnm sat ım ona görede 15 aralıkta doğum pluyor bu durumda şuan bende 32+6 oluyorum sizinkiler nasıl hesaplıyor çözemedim 1 hafta geriden gelmiş dr sende :))) sende normalde bizde izne çıkmalıydın meltem ben 20 kasımda izinliyiz
benimde sat mart 11 aramızda 1 gün var aslında ,bende aynen senin gibi düşünüyordum, ama evdeki hesap çarşıya uymadı,devlet hastanesinden aldım raporu sen nereden aldın canım. ben bu durumda aralığın başında izne ayrılabiliyorum , izne çıkar çıkmaz da doğururum herhalde bu gidişle :KK70:

benimde sat mart 11 aramızda 1 gün var aslında ,bende aynen senin gibi düşünüyordum, ama evdeki hesap çarşıya uymadı,devlet hastanesinden aldım raporu sen nereden aldın canım. ben bu durumda aralığın başında izne ayrılabiliyorum , izne çıkar çıkmaz da doğururum herhalde bu gidişle :KK70:
ben kendi dr umdan aldım özelden devlete gerek varmıki :( valla sen doğuma 2 hafta kala ayrılmış olcaksın bu seni zorlamasın :( bence bi başka dr gidip raporunu soruştur düzenle ya çok zorlanabilirsin

çok geçmiş olsun canım , ciddi bişi deildir inşallah, tedavisi nasıl olacakmış ne dedi doktor
saol canım doktor böbrege tel takılabılır dedı ağrıyı hafıfletmek ıcın doguma kadar dayanmam ıcın ama onuda canlı canlı takıyolarmıs korktum hastaneden kaçtım :S başka doktora gıtcem

Back
X