2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aslında @efekereminannesi ve meltemcivil meltemcivil in doktorlarının verdiği rapor tarihi bana daha mantıklı geliyor. :KK66:

Kızlar merak etmeyin 1-2 günden bişi olmaz, ben tam 32+2 de aldim raporu. dilosanne dilosanne de bugun almıs, o da benm hesabıma gore bugun 32+3 , yani taporunda sıkıntı yok Altı üstü 3 gün fazla calışmış olacak.

Kızlar merak etmeyin 1-2 günden bişi olmaz, ben tam 32+2 de aldim raporu. dilosanne dilosanne de bugun almıs, o da benm hesabıma gore bugun 32+3 , yani taporunda sıkıntı yok Altı üstü 3 gün fazla calışmış olacak.
oylemi oluyor ayy iyi bare 3 gnse sk ti yok ,) ay bi izne ciksaydik hepimiz kafayi bu tarihler yuzunden yiyecegiz yoksa yaaa ;) ne zormua hamislik

gittin mi cnm nasıl durum?

aa daha dün oradaydık, carfur'un önündeki kafede kahve içtik :KK48:

sordun mu cnm, ne istiyorlarmış? ben sadece doktor ne kadar istiyor ücret olarak onu sordum kendisine, bi de doğuma fotoğrafçı kabul ediyor mu diye sordum :110:

emzirme yastığı şart dimi meltemim dünürüm?

ay evet yeğenim başladı bu yıl okula :KK47: ablam kafayı yiyo.

yani doğum henüz gerçekleşmemiş mi?

Mobilya yaptrmak istersen tlf veririm canm.

Ya yastık olmadan emzirirken biz eğiliyomusuz belimiz agriyomus. Yastıkla bebek yukari kalkiyomıs belimiz dık duruyomus, 30 yl için belimi ağriymayayım alayım dedim :)

Kızlar bebek haftasıyla uyumlu, kilo:1900, boy:42, yüzünü değil totosunu görebildik yine, yüzünü çıkınca göstericek demek ki dedi dr, zaten bu haftalarda pozisyonu gereği zor oluyormuş görmek. Çalışma raporumu kaptım :KK9: son gün 30 Kasım Şükürler olsun bugünümüze! meltemcivil meltemcivil @nilbebekveannesi D Dekalpy @DuruveAnnesi
Ohh maşallah benm minnoş damadıma :)
Yerim onu ben :))
Kafası aşağida mi cnm?

Aynen canım bende dolap aldım sadece 3 kapılı yeterli olur diye düşünüyorum benimdede odada karyola var misafir için... Onuda atmaya kıyamadım ve banada çok lazım olacaga benziyor

Tabi cnm lazim olmaz mi? Bi misafir gelince park yataği ben odama sürüklerim, misafir bebişin odasındaki cekyatta yatar. Ben 3 sene once 1100 e aldim, içi tam ortapedik yatak, atamam yani.
Bebişin dolabı da 3 kapi ama baya büyük yani, baya bişeyler alir, bebek büyüse de sifonyere falan ihtiyaç olmayacak bence

Herkese iyi akşamlar benim gibi hala şeker takibi yaptıran var mi bugün yine gittim açlık 90 tokluk 112 çıktı hala doktorum iki hafta sonra tekrar bakicaz dedi sizde durumlar nedir

Mobilya yaptrmak istersen tlf veririm canm.

Ya yastık olmadan emzirirken biz eğiliyomusuz belimiz agriyomus. Yastıkla bebek yukari kalkiyomıs belimiz dık duruyomus, 30 yl için belimi ağriymayayım alayım dedim :)
tmm cnm aklımdasın, gerek olursa mobilya konusunda yazarım sana. yani herhangi bi yastık işimizi görmez mi diye şey ettim, bana fazla ticari gibi geldi de :110:ablam da al diyor, bilemedim.

Ohh maşallah benm minnoş damadıma :)
Yerim onu ben :))
Kafası aşağida mi cnm?
sağol kuzucum, evet sanırım 26. haftada dönmüştü bnmki hala aynı, ortalamıştı bugün tam. :nazar: bugün eski bir gebesi ziyarete gelmişti bnm doktoru, oğluna doktorun adını vermiş. reklam yaparak gittiler bekleyenlere, çok iyi bir seçim vs diye :KK48:

MasaAllah canım bebegine
sağol şekerim :anneadayı:

sağol nicki'cim, hepimize maşallah 41 kere :nazar:

sağol canımın içi, çok şükür :nazar:
denizcim bişi sorucam, dr brown doğal akış biberon alan sen miydin?
Evet cnm philips avent cam ufak aldım. dr brown doğal akış da büyük boy aldım. Bende sana mama ve ilaç kaşığı sorcaktım marka önemli mi onlarda sen almıştın sanırım?

Bugün kontrole gittim maşallah herseymiz iyi 2030gr.43cm olmus ben 600gr.almisim suyumuz falan iyi ama beslenmeme dikkat etmem lazim suyun azalma durumu var ya bu dönemden sonra bol su iç bol.protein almak gerekiyomus nst de iyi bakalim diğer kontrol hafta sonra 12kasimda

Evet cnm philips avent cam ufak aldım. dr brown doğal akış da büyük boy aldım. Bende sana mama ve ilaç kaşığı sorcaktım marka önemli mi onlarda sen almıştın sanırım?
Avent 125 ml natural yenidoğan ben de aldım ama cam değil. Cnm dr brown'u müsait olunca fotosunu atar mısın rica etsem ya da sorayım ben direkt, iki model çıkıyor yazınca biri düz diğeri ortasından girintili rahat tutabilmek için. hangisi seninki? :110:
Mama kaşığı almadım cnmcım ilaç kaşığı aldım sadece, markası bebedor 0+ araştırmadan aldım, kayda değer bi fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Back
X