- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
yani bize erkenmi verdi dr :) anşlamdım32+0 da 32 dolmuş 33. Hafta içinde oluyosun bnde raporu 32+0 da aldm cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani bize erkenmi verdi dr :) anşlamdım32+0 da 32 dolmuş 33. Hafta içinde oluyosun bnde raporu 32+0 da aldm cnm
sağol nicki'cim, hepimize maşallah 41 kereCok sevindim herseyin yolunda olmasina,masallah minik kuzuya
sağol canımın içi, çok şükürMaşallah cnmmm bnm sana da bebişe dedoğunca görcez artk yüzlerini npalım
![]()
Aslında @efekereminannesi vemeltemcivil in doktorlarının verdiği rapor tarihi bana daha mantıklı geliyor.
![]()
oylemi oluyor ayy iyi bare 3 gnse sk ti yok ,) ay bi izne ciksaydik hepimiz kafayi bu tarihler yuzunden yiyecegiz yoksa yaaaKızlar merak etmeyin 1-2 günden bişi olmaz, ben tam 32+2 de aldim raporu.dilosanne de bugun almıs, o da benm hesabıma gore bugun 32+3 , yani taporunda sıkıntı yok Altı üstü 3 gün fazla calışmış olacak.
gittin mi cnm nasıl durum?
aa daha dün oradaydık, carfur'un önündeki kafede kahve içtik
sordun mu cnm, ne istiyorlarmış? ben sadece doktor ne kadar istiyor ücret olarak onu sordum kendisine, bi de doğuma fotoğrafçı kabul ediyor mu diye sordum
emzirme yastığı şart dimi meltemim dünürüm?
ay evet yeğenim başladı bu yıl okulaablam kafayı yiyo.
yani doğum henüz gerçekleşmemiş mi?
Ohh maşallah benm minnoş damadıma :)Kızlar bebek haftasıyla uyumlu, kilo:1900, boy:42, yüzünü değil totosunu görebildik yine, yüzünü çıkınca göstericek demek ki dedi dr, zaten bu haftalarda pozisyonu gereği zor oluyormuş görmek. Çalışma raporumu kaptımson gün 30 Kasım Şükürler olsun bugünümüze!
meltemcivil @nilbebekveannesi D Dekalpy @DuruveAnnesi
Aynen canım bende dolap aldım sadece 3 kapılı yeterli olur diye düşünüyorum benimdede odada karyola var misafir için... Onuda atmaya kıyamadım ve banada çok lazım olacaga benziyor
MasaAllah canım bebegineKızlar bebek haftasıyla uyumlu, kilo:1900, boy:42, yüzünü değil totosunu görebildik yine, yüzünü çıkınca göstericek demek ki dedi dr, zaten bu haftalarda pozisyonu gereği zor oluyormuş görmek. Çalışma raporumu kaptımson gün 30 Kasım Şükürler olsun bugünümüze!
meltemcivil @nilbebekveannesi D Dekalpy @DuruveAnnesi
Yok canmtamm işte bilyorum cnm bnm senn olayını da Ç:) bizim diğer kızlar 32 dolunca yani bizden 1 hafta sonra aldılar ozamana vermişler yan i raporu :)
He he, valla hesap kitap uzmanı olduk :)oylemi oluyor ayy iyi bare 3 gnse sk ti yok ,) ay bi izne ciksaydik hepimiz kafayi bu tarihler yuzunden yiyecegiz yoksa yaaane zormua hamislik
tmm cnm aklımdasın, gerek olursa mobilya konusunda yazarım sana. yani herhangi bi yastık işimizi görmez mi diye şey ettim, bana fazla ticari gibi geldi deMobilya yaptrmak istersen tlf veririm canm.
Ya yastık olmadan emzirirken biz eğiliyomusuz belimiz agriyomus. Yastıkla bebek yukari kalkiyomıs belimiz dık duruyomus, 30 yl için belimi ağriymayayım alayım dedim :)
sağol kuzucum, evet sanırım 26. haftada dönmüştü bnmki hala aynı, ortalamıştı bugün tam.Ohh maşallah benm minnoş damadıma :)
Yerim onu ben :))
Kafası aşağida mi cnm?
sağol şekerimMasaAllah canım bebegine
Evet cnm philips avent cam ufak aldım. dr brown doğal akış da büyük boy aldım. Bende sana mama ve ilaç kaşığı sorcaktım marka önemli mi onlarda sen almıştın sanırım?sağol nicki'cim, hepimize maşallah 41 kere
sağol canımın içi, çok şükür
denizcim bişi sorucam, dr brown doğal akış biberon alan sen miydin?
Sen 32+0 da almadın mı kız aramızda 8 gün var ben 12 ekimde aldım çalışabilir sende 19-20 ekim fln almış olman lazımyani bize erkenmi verdi dr :) anşlamdım
Amin inş.doğuma almışlar diye okudum en son , inşallah herşey yolunda gider, hem anne hem bebiş sağlıkla kurtulurlar
Avent 125 ml natural yenidoğan ben de aldım ama cam değil. Cnm dr brown'u müsait olunca fotosunu atar mısın rica etsem ya da sorayım ben direkt, iki model çıkıyor yazınca biri düz diğeri ortasından girintili rahat tutabilmek için. hangisi seninki?Evet cnm philips avent cam ufak aldım. dr brown doğal akış da büyük boy aldım. Bende sana mama ve ilaç kaşığı sorcaktım marka önemli mi onlarda sen almıştın sanırım?
Ora ile bahcesehir arası Esenkent var akbatıya cok yakıncnm esenyurt mu demek istedin?
he anladım okOra ile bahcesehir arası Esenkent var akbatıya cok yakın