- 30 Mayıs 2015
- 1.282
- 1.105
- 63
- 39
Çikolatalar süper tavsiye ederimhe anladım ok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çikolatalar süper tavsiye ederimhe anladım ok![]()
Benimde aynı canım bugün nst sanci çıktı o yüzden 1 hafta daha durduralim dedi hastanedeyim serum veriliyor yarın taburcu edecek duruma bakacakKızlar doktorum bugün erken doğum olacak dedi daha 20 günümüz vardı 10 gün içinde doğum olur dedi
Ay kıyamam canım , ben de Yaptım ama bir tane yedim vallaayyy cok severım ama şekerden dolayı yıyemedım hıc
doğumdan sonra hemen yaptırıcam anneme![]()
Gözün aydın folikm evde yatmak en güzeliiii hele 9. Ay da ağır ağır . Tüm son ayda olan anne adaylarına "o eski halimden eser yok şimdi " şarkısını armağan ediyorumsaol kuşum![]()
Ay canım geçmiş olsun naptilar müdahele falan bebis iyidir insselam kızlar sabaha kadar çektıgım sancının sonunda dayanamadım bu sefer fakulte acile gıttım sağ böbregımde kist çıktı
Düz cnm bnm girinti yok açtım baktım foto da atimAvent 125 ml natural yenidoğan ben de aldım ama cam değil. Cnm dr brown'u müsait olunca fotosunu atar mısın rica etsem ya da sorayım ben direkt, iki model çıkıyor yazınca biri düz diğeri ortasından girintili rahat tutabilmek için. hangisi seninki?
Mama kaşığı almadım cnmcım ilaç kaşığı aldım sadece, markası bebedor 0+ araştırmadan aldım, kayda değer bi fark olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
selam kızlar sabaha kadar çektıgım sancının sonunda dayanamadım bu sefer fakulte acile gıttım sağ böbregımde kist çıktı
Kızlar bebek haftasıyla uyumlu, kilo:1900, boy:42, yüzünü değil totosunu görebildik yine, yüzünü çıkınca göstericek demek ki dedi dr, zaten bu haftalarda pozisyonu gereği zor oluyormuş görmek. Çalışma raporumu kaptımson gün 30 Kasım Şükürler olsun bugünümüze!
meltemcivil @nilbebekveannesi D Dekalpy @DuruveAnnesi
Bugün kontrole gittim maşallah herseymiz iyi 2030gr.43cm olmus ben 600gr.almisim suyumuz falan iyi ama beslenmeme dikkat etmem lazim suyun azalma durumu var ya bu dönemden sonra bol su iç bol.protein almak gerekiyomus nst de iyi bakalim diğer kontrol hafta sonra 12kasimda
Kızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
İnşallahİnşallah bir sonraki kontrolünüze açılır canım.
İnşalllah açılır cnm bak dr da evham yapma demiş üzülmemeye çalışKızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
tmm cnm aklımdasın, gerek olursa mobilya konusunda yazarım sana. yani herhangi bi yastık işimizi görmez mi diye şey ettim, bana fazla ticari gibi geldi deablam da al diyor, bilemedim.
sağol kuzucum, evet sanırım 26. haftada dönmüştü bnmki hala aynı, ortalamıştı bugün tam.bugün eski bir gebesi ziyarete gelmişti bnm doktoru, oğluna doktorun adını vermiş. reklam yaparak gittiler bekleyenlere, çok iyi bir seçim vs diye
sağol şekerim![]()
Leyloş yine hastane çıkışı gezmeye gitti bizi unuttu heralde :)) @nilbebekveannesi
normal çıkmış canımHerkese iyi akşamlar benim gibi hala şeker takibi yaptıran var mi bugün yine gittim açlık 90 tokluk 112 çıktı hala doktorum iki hafta sonra tekrar bakicaz dedi sizde durumlar nedir
2 hafta sonra tekrar kontrol..nst ye girdik kalp atışları normal çiktı hareketlerini say demedi sadece bu durum dogum zamanını ve şeklini etkileyebilir dedi vesvese sakın yapma dedi ama elde değil ki aklım sürekli onda rabbim evlatlarımızı korusunİnşalllah açılır cnm bak dr da evham yapma demiş üzülmemeye çalışSana da hareketleri say dedi mi? Bir sonraki kontrol ne zmn?
Kızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??