2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ya bugün vuruşları baya canımı yaktı :( vuruşlar sancısının doğumla ilgisi var mı yaw

Kızımda kordonuyla dogmuş eşim hala der tabi ben o acıyla gormemişim ama daha doğuma zaman varya o biraz tedirgin etti geçmezde şimdi günler
canım ya üzülme sen iyi ol sakin ol ki bebek daha rahat etsin ablam da kordonuyla doğmuş şimdi annem söyledi sen merak etme zaman da geçer bebek de büyür hem ben merak ediyorum ilk hangimiz doğuracağız sen ne olursa olsun hamileliğin tadını çıkar bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına

kızlar meraba bi kac gündür yazamadım yine karaciğer enzimlerim malesef gitgide artıyor iyice cogaldı kasıntıda feci durumda korkuyorum valla allahım inş hayırlısını nasip eder bugün doktora gidicez tekrar bakalım ne dicek nolur nolmaz diye haftasonu temizlik işlerini hallettirdim meleğim erken falan gelecek diye :/ artık allaha sıgındık saglıcakla gelsinde nasıl ne zman gelmek istiyorsa öyle olsun allahtan hayırlısı sizde dua edin inş olur mu
inşallah guzel seyler soyler canim dr

Kızlar doktor kontrolunden geldik ama canım çok sıkıldı bebeğin herşeyi normal dedi doktor kilosu 2500 olmuş ama bir sorun var kordon dolanmış hemde 2 kez ne yapacağimı ne düşüneceģimi şaşirdım doktor evham yapma bu sadece dogum biçimini etkiler dedi ama ne fayda çok korkuyorum başına gelen var mı??
Bak ne güzel herşey yolunda. Canını hiç sıkma. Doktorun da demiş zaten. Belki açılır. Açılmazsa da doktorunun dediği gibi doğum şekli değişir. Hayati bir risk anladığım kadarıyla. Senin ilk doğumun normal miydi?

kızlar artık o kadar ağırlaştım ki ayaklarımı sürüyerek gidiyorum nerdeyse her yerim ağrıyor :KK43: belim kalçam pelvik bölgem offf:KK43:bir de üç gündür grip öldürdü beni çok halsizim :KK61:Allahtan bugün dersim yok ama yarın var nasıl gidecem diye şimdiden düşünüyorum çok zor :cry:
oy ben de disarida alusveristeydim 20 kilo aldigim icin 36 numara ayak tasimiyor bu kiloyu ayak tabanlarim sisti:((

Düz cnm bnm girinti yok açtım baktım foto da atim :anneadayı: girintili ben görmemiştim mantıklı aslında tutma kolaylığı için
240 ml. dimi? gogıl amcaya yazınca iki türlü çıkıyo, ben de diğerinden aliyim o zmn. saol kuzucum zahmet verdim koca göbişinle.:anneadayı: cok cok emsin prensesin o biberonlardan :KK68:(ama zamanı gelince :KK39:)

Maşallah canım sana ve oğluna. :nazar::KK15:
saol fanicim, hepimize maşallah :nazar:

Benim ablam da al diyo ya, bilemedim ki, alirim heralde. Benm belim cok sık ağrir zaten, canm kıymetli :)
İyi bakalim, doktorunu sevmene sevindim canm.
sırt ağrısı sorunu var bende de ama mesela hamile yastığım var şimdi bnm, onu kullanabilirim sanırım yaa ilk etapta almayı düşünmüyorum şahsen. :KK12:

kabul etti mi fotografciyi? benimki kabul etmiyormus:KK43: fotografci da bu hastanenin arsa sahiplerinden birinin esiymis. tekrar konusacak. aralik annelerindeki bayan dogum yapmadi.
Şöyle ki "Doğumhanede sorun olmaz istediğin kadar poz veririz ama 1 kişi alınıyor, o da fotoğrafçı olabilir tabi sizin tercihiniz AMA ameliyathaneye girecek kişinin sertifikalı olması gerekiyor, olası bir atakta panik yapmayacak ve soğukkanlılığını koruyacak, bu konuda sertifikasını almış olması lazım dedi. Zaten yemyeşil örtüler, ninja gibi sadece gözler ve baş aşağı çıplak bir bebek için bence gerek yok dedi :KK70:ama ben de tam o tarif ettiği fotoğraflara öyle bi özeniyorum ki, bi yolunu bulup o şekilde hiç değilse 1 poz almazsam çatlarım.:KK53: ne yapacağımıza karar vermedik henüz.
eşim de ben girer çekerim diyo, sen misin o anda soğukkanlılığını koruyacak olan şanslı kişi dedim :KK70: ağlamaktan gözünün önünü görebilirse foto da çeker bence sıkıntı yok yani :KK59:

oyy oyy maşallah artist oğlumuza bu bebekler bir harika dostum ya benim kızımda sağlıklıymış ama kendi dr muz acil sezeryanda olduğu için başka dr muayene etti bu yüzden yarın tekrar gidicem umarım yarın yüzünü gösterir bu gün göstermedi cadı kızım
evet harikalar yaaa :KK200: anladım cnm senin şansa bak, neyse iyi tarafndan bakınca iki gün görüşmüş olacaksın Nil bebekle :21:sağlıklı olsunlar da :KK51:

bu arada kızlar demeyı unuttum benım velet dogum pozısyonuna gelmiş bugunkı muaynede ogrendım bide kılo almak yerıne kılo kaybedıyorum 71 kıloya dusmusum ben nasıl hamıleyım anlamadım
oyy maşallah kuzuya elif normal gelecek demek ki bebek senin iliğini kemiğini kurutacak doğana kadar bebek sağlıklıysa boşver kilo lazım değil zaten :)

Canım ne gibi sus ve çikolata hazirladin
Henüz hazır değiller, arkadaşlarla yapıcaz inşallah bişeyler. Konsepte karar verme aşamasındayız. Çikolatayı düşünmedik henüz, süslemeye yoğunlaştık. Çubuklar, keseler ve ayrıca magnetlerde karar kıldık. Hastaneye ziyarete gelecek çok kimsemiz olmadığı için el yapımı zaten zahmetli de olduğundan belki 25'er tane düşünüyoruz. Uzaktaki yakın akrabalar için hazır magnetlerden yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada kapı süsünü de kendim keçeden hazırlıyorum.
folikcim ben terlik, makyaj malzemesi ve belki lazım olur diye kadın pedi de koy derim
Terlik almıycam cnm, hastanede verileni kullanırım. Makyaj da zaten hep yanımda :21:sağol :KK15:

Bak ne güzel herşey yolunda. Canını hiç sıkma. Doktorun da demiş zaten. Belki açılır. Açılmazsa da doktorunun dediği gibi doğum şekli değişir. Hayati bir risk anladığım kadarıyla. Senin ilk doğumun normal miydi?
Çok sag olmNormaldi canım sezeryan normal hic önemli degil sağlıklı olsun da varsın sezeryan olsun.

canım ya üzülme sen iyi ol sakin ol ki bebek daha rahat etsin ablam da kordonuyla doğmuş şimdi annem söyledi sen merak etme zaman da geçer bebek de büyür hem ben merak ediyorum ilk hangimiz doğuracağız sen ne olursa olsun hamileliğin tadını çıkar bebeğini sağlıkla alacaksın kucağına
İnşallah canım cok sag ol güzel dileklerin için Leylacim.

240 ml. dimi? gogıl amcaya yazınca iki türlü çıkıyo, ben de diğerinden aliyim o zmn. saol kuzucum zahmet verdim koca göbişinle.:anneadayı: cok cok emsin prensesin o biberonlardan :KK68:(ama zamanı gelince :KK39:)

saol fanicim, hepimize maşallah :nazar:

sırt ağrısı sorunu var bende de ama mesela hamile yastığım var şimdi bnm, onu kullanabilirim sanırım yaa ilk etapta almayı düşünmüyorum şahsen. :KK12:

Şöyle ki "Doğumhanede sorun olmaz istediğin kadar poz veririz ama 1 kişi alınıyor, o da fotoğrafçı olabilir tabi sizin tercihiniz AMA ameliyathaneye girecek kişinin sertifikalı olması gerekiyor, olası bir atakta panik yapmayacak ve soğukkanlılığını koruyacak, bu konuda sertifikasını almış olması lazım dedi. Zaten yemyeşil örtüler, ninja gibi sadece gözler ve baş aşağı çıplak bir bebek için bence gerek yok dedi :KK70:ama ben de tam o tarif ettiği fotoğraflara öyle bi özeniyorum ki, bi yolunu bulup o şekilde hiç değilse 1 poz almazsam çatlarım.:KK53: ne yapacağımıza karar vermedik henüz.
eşim de ben girer çekerim diyo, sen misin o anda soğukkanlılığını koruyacak olan şanslı kişi dedim :KK70: ağlamaktan gözünün önünü görebilirse foto da çeker bence sıkıntı yok yani :KK59:

evet harikalar yaaa :KK200: anladım cnm senin şansa bak, neyse iyi tarafndan bakınca iki gün görüşmüş olacaksın Nil bebekle :21:sağlıklı olsunlar da :KK51:
canim oncesi dogum ani ve sonrasi cok guzel kareler oluyor. imkan varsa ayarla. ben anlastim kampanya da varmis 400 tl ye indi sevindim.

Nil bebişin güzel annesiii geldin mi hastanedennnn :KK15:
leylam355 leylam355
denizcim yeni gördüm etiketini kuzum :oops: çok özür yaa vallahi bugün çok yoruldum bu arada ben yarın ve çarşamba günü için izin aldım evdeyim temizlik işine başlanacak off şimdiden bunaldım yarın ben hastanedeyken yardımcı abla yapacak işleri off perdeler yıkanacak ben yazlık kışlık yapıcam bu işler bittimi ben buzluğa börek kek yapıp atmayı düşünüyorum sende yapacakmısın gerçi anneler bana bırakmaz ya ben yine de hazırlık yapayım sonra bir şey yapmadığımı düşünmesinler

Back
X