2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Tabi ki yalnız değilsin canım benim ben kafayı yicem bunu düşünmekten :)) ama geçen hafta dayanamadım eşime anlattım durumu hemde eksiksiz senin annen kardeşin ya sahiplenirse diye çocuğum onları sever beni sevmezse fln diye hem ağladım hem konuştum iyiki de konuşmuşum valla içim rahatladı eşim anlayışlidir Allahtan merak etme sen annesisin herkes yerini bilecek sen bana güven fln diye kaç saat açıklama yaptı adam bence sende esinle kaygılarını konuş cnm inan çok işe yarıyor
Gecen gun bende bahsettim biraz basta biraz hak verdi,sonra konu baska yerlere kaydi kavga ettik.herkes yerini bilecek dedigin gibi o psikolojiyle bilmeyene de ne yaparim artik bilmiyorum kendimden korkmaya basladim.

Kızlar depend hasta bezini kilot şeklinde mi alacaz yoksa baglamalı mı:p

Bende polikistik o.s. Var ve normal dogum olursa cok iyi olacak tabi bebegim iyi olsun da gerisi yalan Allah hepimizi yavrularimiza kavustursun senin niye normal istemiyor ki
normal doğum.birçok rahim içi olumsuz durumları düzenliyor evet. inşallah sağlıklı bir şekilde normal olur
benim doktorum tip bebek doktoru bu yüzden normal doğum yaptirmiyor. Tup bebek le hamile kalanlara normal doğum riskine girmeyin diyor.normal doğum da bebeğim sağlığı bazen riske girebiliyor dedi. bizde bebek iyi olsun yeterki dedik. Allah herkesè sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin

umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza hergün aklım da bunlarla dolanıyorum hepimize dua ediyorum sürekli
sanırım öyle gibi oluyor zuhal ya ben başkalarını ilk olur diye beklerken kendimden daha çok şüphe etmeye başladım hehe ilk ben doğurursam sakın şaşırmayın ama psikolojik kısmı biraz garip bugün dr bebek iyice aşağa inmiş diyince kanalamı girmiş dedim dr güldü ve oo kanalda olsan sen duramazsın herşeyi hissedersin dedi o zaman biraz korkar gibi oldum:KK70:
Aminn canim inşallah duaların kabul olması dileğiyle...kanala girmesi demek dogumun başlamasi demek oluyor onun icin gülmüstür doktorun o da sancıyla doğumun arasi artık ne kadar sürerse kiminde 2,3 saat kiminde 6,7 saat tamamen açılmana ve ıkınmana baģlı eminim sen soğukkanlılıkla altından kalkarsın hiç kokma

Senin hic beklemediğin bir anda olacak gibime geliyor canim bir bakacaz leyla doğurmuş aaa dicez:KK48:
Bi bakicaz ki Nilimiz doğmuş seviyoruz :KK36:
Cidden cok merak ediyorum ilk kim olacak.ben en sona kalacakmisim gibime geliyor.agrim,sizim,sancim yok:nazar: masallah.komsular falan sasirip kaliyorlar ne kadar hareketlisin diye bu gidisle ben 42 yi gorurum gibime geliyor

Kızlar depend hasta bezini kilot şeklinde mi alacaz yoksa baglamalı mı:p
Ben gecen sene kulot seklinde olandan kullanmistim cok rahatti.sezeryanda kanama cok olmuyormus pedlerde yeterli olabilir belki ama normalde bir kac gun yogun oluyormus sanirim.kayma,tasma problemi olmasin diye ben kulot seklinde olanlardan almayi dusunuyorum

canım ya sanırım biraz daha fazlamı salgıladık şu relaxitosin hormonunu çok gevşetiyor bizim kemiklerimizi e haliyle ağrıda fazla oluyor maalesef off insanın başına sinir olduğu şeylerin gelmesi kötü gerçekten ama tekrar olacak ama az kaldı be nilaycım :)

Evet canım az kaldı hayırlısı ile kalan zamanı geçirsek de vaktinde de doğursak. :)

Ben gecen sene kulot seklinde olandan kullanmistim cok rahatti.sezeryanda kanama cok olmuyormus pedlerde yeterli olabilir belki ama normalde bir kac gun yogun oluyormus sanirim.kayma,tasma problemi olmasin diye ben kulot seklinde olanlardan almayi dusunuyorum
Yani o kilotu giyecez yeterli olacak öyle mi giy at orkid gibi mi

normal doğum.birçok rahim içi olumsuz durumları düzenliyor evet. inşallah sağlıklı bir şekilde normal olur
benim doktorum tip bebek doktoru bu yüzden normal doğum yaptirmiyor. Tup bebek le hamile kalanlara normal doğum riskine girmeyin diyor.normal doğum da bebeğim sağlığı bazen riske girebiliyor dedi. bizde bebek iyi olsun yeterki dedik. Allah herkesè sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin
Hayirlisi olsun insallah canim

Canım benimde sabahları uyuşma oluyor ellerimde şişme yeni başladı neden acaba dr. Sorarız sen önce gidersen bana da yazarmisin :anneadayı:
Magnezyum ve kalsiyum icmeye devam et diyorlar canm benm tahlillerde eksik cikiyor ondan kaynaklanabilirmis birde tansiyon yukseldigindede oluyormus tuzu fazla tuketme dedi.Gobegin asagi inmis dogurman yakin diye korkutuyor konu komsu hayirlisi insallah:KK51:

Aminn canim inşallah duaların kabul olması dileğiyle...kanala girmesi demek dogumun başlamasi demek oluyor onun icin gülmüstür doktorun o da sancıyla doğumun arasi artık ne kadar sürerse kiminde 2,3 saat kiminde 6,7 saat tamamen açılmana ve ıkınmana baģlı eminim sen soğukkanlılıkla altından kalkarsın hiç kokma
umarım kolay olur zuhalcim sağlıkla gelsinlerde başka bir şey istemem :)

Gecen gun bende bahsettim biraz basta biraz hak verdi,sonra konu baska yerlere kaydi kavga ettik.herkes yerini bilecek dedigin gibi o psikolojiyle bilmeyene de ne yaparim artik bilmiyorum kendimden korkmaya basladim.

Sen hiç tatlı canını sıkma valla erkekler pek anlamaz ama biz bebisler dogunca emir komutanın bizde olduğunu karşı tarafa hissetttirirsek hicbiseycik olmaz emin ol canım boşa endiseleniyoruz

Back
X