Ayni fikirdeyim daral geliyor evde yaaa bunaldim 2 gndur esimde sen 2 gundur ne bu halin artislik yapiyorum

da kendisine yok efendim yapta gorelum ette gorelim diyorum hormonlarin yuzunden oda bana noluyor sana 2 gndur bi hallerdesin diye stem etti

harbi bana bisiler oluyor yaa delircem az kaldi gelsinler artik bu veledolar
Ben trip yapmıyorum da kendi içime kapandım, ağlıyorum takıp bişeyleri dünden beri

ama bugün daha iyiyim.. Sezeryan diyen bi doktorum olsa yok demiycek kadar yıldım 2 gün içinde.
Saat onda işyerindeydim, birde de çıktım canım. :) Sonra da doktora gittim zaten. Eve gelene kadar yine saat beş oldu. Gitti böylece bir gün daha. :) Bugünü ilk gün sayarak bol bol yatmayı düşünüyorum. :)
Senin doktor kontrolün var bugün sanırım. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Gazan mübarek olsun cnm, ohh aramıza hoşgeldin.

Kontrolüm iyi geçti cnm sağol, 3250 gram olmuş Tosun Paşa. Rahatı iyi, suyu iyi, beklemeye devam, pffs...
Vay vayyy kaderdaslarim benim
folik
meltemcivil
E
Esmer54
@Basakfehmi hepimiz son dk dogurcaz herkesi dogurttuktan sonra

))
Galiba öyle olacak, geç değil de erken gelsin diye özel bi dua varsa söyleyin nolur
Doğum Hikayem...
01 Aralık Salı günü akşam 07:30 gibi nişanım geldi. Doktorum sancını bekle olmazsa ertesi gün öğlen gel yatışını yapalım dedi. Çok hafif adet ağrısı şeklinde ağrım vardı. Duş aldım hiç ağrım kalmadı.
Gece saat 12:30 da koltukta otururken bir anda suyum geldi. Hemen doktoru aradık gelin dedi. Üstümü değiştirip hazırlanırken sancım gelmeye başladı. Saat 12:45 gibi sancılarım 3 dk aralıklarla başladı. Saat gece birde yola çıktık. Saat 2 de hastaneye vardık. Suyum gelmeye devam ediyordu. İlk muaynede açıklığım 1.5 cm di. Nst de sancım 70 lerdeydi. En zoru nst ye bağlıyken sancı çekmek. Saat 3 gibi tekrar muayene edildi açıklık 4 cm di. Epidural istedim. Anestezi uzmanı gelinceye kadar açıklığın çok ilerliyeceğini artık yapılamayacağını söylediler.
Saat 5 gibi ebe geldi muayne etti. Açıklık 7.5 cm olmuştu. Bende ıkınma hissi başladı. Hemen doğuma hazırlığa başladılar. Doğumhaneye aldılar. Doktorum açıklığın hızlı ilerlediği için doğuma zor yetişti. İlk doğumlarda bu kadar hızlı olmuyormuş.
Doğum sırasında sancılardan çok yorulduğum için ıkınmaya gücüm kalmamıştı. Ebe ve doktorum çok yardımcı oldu.
Şimdiye kadar bütün ultrason görüntülerinde bebeğin eli hep başının yanındaydı. Doktorum bu konu hakkında hep espri yapardı. Doğum sırasında kafasıyla beraber elide geliyordu. Eli de doğum kanalına girmişti. Doktorum bir süre ne yapacağını düşündü. Sonra çocuk doktorunu aradı sezeryana karar verildi.
Doktorlar beklenirken birden bende çok güçlü ıkınma hissi oldu. Bütün gücümle ıkındım. Doktorumda bebeğin elini kurtardı o sırada ve oğlum doğdu.
Hayatın en güzel şeyi..
Doğunca bütün sancılar bir anda kesiliyor.
Yeniden doğmuş gibi oluyorsun.
Onu kucağıma verdiler kokladım..
Tarifsiz bir duygu..
Saat tam 06:20 de dünyaya geldi.
Yaklaşık beş buçuk sancı çektim.
Son 1 saat zor oldu. Ama dayanılmayacak gibi değil. Kesinlikle normal doğum tavsiye ediyorum..
Hemen sütüm geldi. Bebeğimle ilgilendim. Oturup kalkmam yürümem çok kolay oldu.
Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
canımmmm bu ne güzel hikaye, maşallah

darısı bize olsun

saat gibi tıkır tıkır işlemiş süreç, ne mutlu size
yaa doğrasım geldi arkadaş
Ayy cok güzel bi hıkaye canm ya, allahım yarabbim bzlere de nasip etsin, tüm normal isteyen herkese...
Amin cnm normal doğumu başlatabilecek ne varsa yapmak istiyorum artık yetti
İyi bakalim yarın sorayım.
Sorarsan beni de etiketle dünürüm ben unutuyorum her seferinde sormayı.
E
Esmer54
Pzt-salı iki gün bebeğin hareketsizliğinden telaşa kapılmıştım ben burda, arkadaşlar bilir. Bugün ondan bahsedince doktora "Annenin hissiyatı da bizim için çok önemli, böyle bişey olursa bi daha ara ya da gel" dedi ve beni bugün nst'ye soktu

yarım saat kadar kaldım sanıyorum, düzensiz kasılmalar çıktı, bir tanesi şiddetli ve uzun sürdü, en üst seviyede seyrediyordu, gelip eliyle yokladı karnımı, derin nefes alıp ver dedi bana, sonra yumuşadı karnım. 10 dakika daha bekletti cihazda, sonra yolladı eve. Düzensiz olduğu için önemsiz ve normal olduğunu söyledi.
KIZLAR bebek 3250 gram olmuş, hali vakti yerinde şükürler olsun.