- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Tam bi minik kuzu :) allahım bagişlasin cnmTeyzisleri biz dogduk ve cok iyiyiz. Darisi tum.annislere....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam bi minik kuzu :) allahım bagişlasin cnmTeyzisleri biz dogduk ve cok iyiyiz. Darisi tum.annislere....
Evet doktorumuzdan yana çok şanslıyız :) da doğum yaklaştıkça beni heyecan basmaya başladı .ilk doğumum olacak kısmetse.Cnm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için sende inşallah sorunsuz sağlıkla kuzucuğunu kucağına alırsın, aslında çok düşününce evt ürpermiyor değilim doktorum güler yüzlü ama dediğin gibi hemşirelerde inşallah öyledir...
Bz doktorun muayenehanesinde grdgmz için ekstra para vermiyoruz allahtan :)Ahaha :) Ne güzel işte :) Vallahi rutin NST'ye giriyorsan sıkıntı değil de biz hep extra acile gidip NST için 90 TL bayılıyoruz :) Hareket ediversin diye beyefendi :) Para takmadan oynamıyor![]()
Hadi inş tatlm :)Ben geldim . Bugün 20 dk da 2 tane sancim çıktı. Coook sevindim. Şimdide 10 dk da yoklayan hafif adet ağrısı gibi bisiler var ama hafif bakalım. Haftaya cuma önce suni denenecek. İnşallah cumaya kalmam kendi saçımla doğururum.
Ben trip yapmıyorum da kendi içime kapandım, ağlıyorum takıp bişeyleri dünden beriama bugün daha iyiyim.. Sezeryan diyen bi doktorum olsa yok demiycek kadar yıldım 2 gün içinde.
Gazan mübarek olsun cnm, ohh aramıza hoşgeldin.Kontrolüm iyi geçti cnm sağol, 3250 gram olmuş Tosun Paşa. Rahatı iyi, suyu iyi, beklemeye devam, pffs...
Galiba öyle olacak, geç değil de erken gelsin diye özel bi dua varsa söyleyin nolur
canımmmm bu ne güzel hikaye, maşallahdarısı bize olsun
saat gibi tıkır tıkır işlemiş süreç, ne mutlu size
yaa doğrasım geldi arkadaş
Amin cnm normal doğumu başlatabilecek ne varsa yapmak istiyorum artık yetti
Sorarsan beni de etiketle dünürüm ben unutuyorum her seferinde sormayı.
@Esmer54 Pzt-salı iki gün bebeğin hareketsizliğinden telaşa kapılmıştım ben burda, arkadaşlar bilir. Bugün ondan bahsedince doktora "Annenin hissiyatı da bizim için çok önemli, böyle bişey olursa bi daha ara ya da gel" dedi ve beni bugün nst'ye soktuyarım saat kadar kaldım sanıyorum, düzensiz kasılmalar çıktı, bir tanesi şiddetli ve uzun sürdü, en üst seviyede seyrediyordu, gelip eliyle yokladı karnımı, derin nefes alıp ver dedi bana, sonra yumuşadı karnım. 10 dakika daha bekletti cihazda, sonra yolladı eve. Düzensiz olduğu için önemsiz ve normal olduğunu söyledi.
KIZLAR bebek 3250 gram olmuş, hali vakti yerinde şükürler olsun.![]()
Bende korktum erir diye ama birşey olmuyo meltemim korkma
Ne bileyim ki gerekiyorsa yapariz :)Meltem dört beş kez bu halde girersen zaten o çocuk evde doğar heralde kız canmı dayanır
Ben en iyisi yarn doktora sorayım da oyle yapalim, bebege bişey olmasin da doğurcaz dieEvet meltem sperm ve göğüslerin uyarılması doğumu başlatıyor yazıyor geryerde siz yine temkinli olun
Ha ha :) ayla günde mi anlamiş :)) yok artık :)Allah iyiliğini versin aylacım.
Meltem haftada 4-5 kez yazmış. Sen aynı günde mi 4-5 kez anladın?
maşallahgözünüz aydın.
Yok cnm, yalnızım ya her şeyi kendim düşünmeye, fark etmeye, organize etmeye ve yapmaya çalışıyorum aylardır. Elhamdülillah şimdi 9 aylık gebeyim, evde düzen sağlamakta artık güçlük çekiyorum, sağ elimde ve bileğimde uyuşma var 1 haftadır, bu beni oldukça zorluyor ve yavaşlatıyor haliyle.. Bir destek bekliyorum, elbette ailemden... ama yok. Canımı sıkan şeyler var aile içinde, düşünmemek sıkılmamak elde değilDoğurduktan sonra de gelip görmesin kimse, istemiyorum!!!
İçeri boşalmak zararlı diye biliyordum, enfeksiyona yol açabiliyormuş spermler. Sizce?
İşe yarayacaksa onu da yapariz napalim
Fokur fokur kaynarken koysak erir dıyosun yani aylacmBen cezvede önce suyu kaynatıyordum altını kapatıp bir iki dk bekletiyordum meltem
Neyse sayılı gün çabuk geçerayy çok utandım yaben anlamadım ne olduğunu bu arada aynı sorun bizde de vardı ee sonra doğum oldu yasak geldi bakalım biz ne yapıcaz sevdiğim adam bana kardeş oldu resmen
![]()
Ne sanci ne agri ne akıntı, hiçbişi yokevet canım kaynattım ama önce suyu kaynatıp uçları içine attım biraz kaynadı sonra ateşten aldım ve 5 dk daha beklettim erimedi benimki, senin ki de erimez bence
meltem sen naslsın ya sancı durumları nasıl kuzum
Alemsiniz ya güldürmeyin beni dikişlerim acıyo..
Kaynarken koyduğumda rengi değişiyordu matlaşıyordu bende kapatıp koyuyordumFokur fokur kaynarken koysak erir dıyosun yani aylacm
Naptın canm sen, nasl gidiyo?Takvimim de bitti(
Hadi hayrli haberlerle dön tatlim, allaha emanet olun bebiş ve senKızlar hastanedeyim yatışım yapıldı ameliyat sıramı bekliyorum dua edin
Ben de oyle yapayim mademKaynarken koyduğumda rengi değişiyordu matlaşıyordu bende kapatıp koyuyordum
Valla anlamadım canım pazartesi gece boyu çektim sabaha birden bıçak gibi kesildi doktorum olabilir dedi çatı muayenesi bazen tetikliyormuş ona bağladık bugün günüm doldu bekliyoruz bakalımaaay canım ya senin sancın vardı daha gelmedi mi bebek sancılar yalancı sancımı çıktı peki
41 i bekliycez canım gelmezse suni denicez galibaCanım senin kontrol vardı bugün. Ne dedi doktorun?