• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
@meltemcivil kiz sendemi beni birakip doguracaksin anammm nisaninmi geldi snn sendemi gidiyorsun doguranlar listesine ahh ahhh bende tik yok ya bisi gelmiyor hala depar atoyorum heryerde ama nafile dun okadar gez toz yok gelmiyor beyimiz bgnde temizlik yapcm snrada hastaneye gitcem ama sanmiyorumki gelcek
Ben seni birakmiyicam canım artık bekleriz :KK14:

Maşallah bebişine canım çok tatlı neden normal doğum zor mu geçti senin?

Mesela ben :) bekliyoruz bakalım bugün 40+3 muayenem var

Canım 41 de hala doğurmazsan suni deniyor bazı doktorlar tabi suni nin işe yaraması için de rahimde belli bi olgunluk yumuşama olması gerekiyormuş yoksa sezeryan ihtimali çoğalıyor
Bende sana yazacaktım var mi gelen giden diye bakalım dr ne diyecek

@meltemcivil kiz sendemi beni birakip doguracaksin anammm nisaninmi geldi snn sendemi gidiyorsun doguranlar listesine ahh ahhh bende tik yok ya bisi gelmiyor hala depar atoyorum heryerde ama nafile dun okadar gez toz yok gelmiyor beyimiz bgnde temizlik yapcm snrada hastaneye gitcem ama sanmiyorumki gelcek
Nisanimi geldi mi meltemin

Canım reşat bey ile konuştun mu bu konuyu?grreksiz yere ilaç vermeyen,aldığımız kilolara bile kızan bi doktor sonuçta
Gerçekten gerekli değilse vereceğini sanmıyorum
Konuşmadıysan mutlaka konuş kendisiyle rahatlarsınn :)
Daha konuşmadım cnm çarşamba kontrol var o gün konuşucam ve evt reşat beye ablalarımda gitti onlara hiç böyle ilaç falan vermezdi onlar memnun olduğu için bende ona gittim bnm şansıma amerikaya gitmese zamanını bekleyecek biliyorum iğneye gerek kalmayacak bnm canımı sıkanda bu

Hanımlar günaydin gecirdigimiz bu 9 ay 10 gun hatta bnm biraz fazla oldu birbirmize cok destek verdik ozellikle bana cok yardimci oldunuz dpguma gidiyorum insallah hepiniz icin dua edicem insallah sizde bana edin ayilirsam vakit bulunca haber veririm size
Rabbim hayırlı doğum nasip etsin cnm sağ salim kurtulun ikinizde

Günaydın herkese.millet doğurdu ne güzel.ben ve dogurmayan tüm annelere Allah kolay doğum nasip etsin.bebek kanala inince kaç günde doğum oluyo acaba.bebegim tersti.gecen hafta döndü.şimdi normal olacak insallah.
Cnm slm benim de benim testi geçen hafta döndü ama şimdi de kanala girmesi gerekiyormuş, onu bekliyoruz. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum Çarşamba kontrolüm var bakklm hayırlısıyla gelsin meleklerimiz.

Cnm slm benim de benim testi geçen hafta döndü ama şimdi de kanala girmesi gerekiyormuş, onu bekliyoruz. Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum Çarşamba kontrolüm var bakklm hayırlısıyla gelsin meleklerimiz.
Günümüz ayni görünüyor :anneadayı: ben de persembe gidicem kontrole.insallah kanala girmistir de bi daha dönemez.cok dua ediyorum doğumlarimiz kolay olsun diye.:KK37:

Ben seni birakmiyicam canım artık bekleriz :KK14:
Hadi bakalim cnm ;) yok gelmiyor bi nane tepkide yok anam hareketlerin dibine vurdum aktiflikte yinr bi cacik yok bide heryerim aciyor agriyor guya ha diyorum belim agriyor geliyo galiba bi bakyom bisey yok gelmiyir ;))

Günaydın güzel anne adayları ve taze anneler, biz şuanda Nst deyiz umarım sonucu iyi cikarda oglusumla biraz daha vakit geciririz.Sizler nasılsınız? Doğuma giden arkadaşlar bir avazda agrisiz kurtulursunuz inşallah, darısı bekleyen lere :KK54:

Hanımlar günaydin gecirdigimiz bu 9 ay 10 gun hatta bnm biraz fazla oldu birbirmize cok destek verdik ozellikle bana cok yardimci oldunuz dpguma gidiyorum insallah hepiniz icin dua edicem insallah sizde bana edin ayilirsam vakit bulunca haber veririm size
Inş kolay doğum olur canım sağlıkla haberlerinizi bekliyoruz

Hadi bakalim cnm :KK66: yok gelmiyor bi nane tepkide yok anam hareketlerin dibine vurdum aktiflikte yinr bi cacik yok bide heryerim aciyor agriyor guya ha diyorum belim agriyor geliyo galiba bi bakyom bisey yok gelmiyir :KK66:)
Aynı canım bel ağrısı beni bitiriyor ama tık yok zaten daha kanala inmemisti cuma gittiğimde.adaçayı doğumu başlatıyor diye okudum senin bilgin var mi bu konuda

Back
X