• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
:KK70:Allah da seni güldürsün emi :KK70::KK70::KK70:

Ya cuma gün bnm 100'e dayandı 2 sefer kaldı öyle, bildiğin takıldı kaldı, doktor eliyle dokunarak yumuşattı karnımı, derin nefes al dedi bana. Oluyo mu böyle hep dedi, evet dedim. 10 dakika daha bekleyelim bakalım dedi, diğerlerinde 50-60'lara çıktı en fazla. Düzensiz dedi, bişey olmaz ama olursa ara dedi yolladı. Bu sertleşmeler ne ifade ediyo, noluyo anlamadım ben. Şiddetini cihaz göstermese de anlıyoruz yani taş gibi oluyo karnım. Düzenli olup olmadığını da saat tutarak anlıyoruz ztn. ee? :KK59: Neyse, ilk defa girdim nst'ye, hevesimi almış oldum.
Amin cumlemizi güldürsün :KK48: oo ne diyorsun 100 mü:KK57: artık normal aslında bu rakamlar bizim icin zurnanın zırt dedigi yerdeyiz:KK33:

:KK48: Cts kızımın cikolatalarını almaya gittik bir yürüyüşüm var resmen kahpe bizanstaki nurseli idizin dogum yapmis hali gibi bacaklar ayrık ayrik penguen gibi :KK70: artık kanala girmistir insallah zira kafası 2 hafta onde gidiyor :KK57:

İlk başladığında benimde öyle oluyordu. Birde benim gündüz olmuyor hiç hep geceleri oluyor. Nedenini bir türlü anlayamadım.

İnşallah girmiştir canım.

:KK48: Cts kızımın cikolatalarını almaya gittik bir yürüyüşüm var resmen kahpe bizanstaki nurseli idizin dogum yapmis hali gibi bacaklar ayrık ayrik penguen gibi :KK70: artık kanala girmistir insallah zira kafası 2 hafta onde gidiyor :KK57:
kaç cm cnm kafası? hem çevresini hem çapını söyler misin rica etsem, bnmkiyle karşılaştırcam. bekledikçe koca kafalı olcak diye ben de tırsıyorum :KK17:
Ben hiç girmedim yaw :) girmeden doğurcam anlaşılan :KK66:
Gir hevesini al bence, çok keyifliydi, eşim video çekti hatıra, grafik çıktısını da attık arşive :KK53:
Amin cumlemizi güldürsün :KK48: oo ne diyorsun 100 mü:KK57: artık normal aslında bu rakamlar bizim icin zurnanın zırt dedigi yerdeyiz:KK33:
Valla açıkçası sayılar hakkında bilgim yoktu, at koşturur gibi ritmler birbirine karışarak yükselince ve ekran 100'de takılı kalınca en üst olduğunu tahmin ettik sadece. doğum sancısı da böyle sertleşme eşliğinde mi oluyo acaba o_O

İlk başladığında benimde öyle oluyordu. Birde benim gündüz olmuyor hiç hep geceleri oluyor. Nedenini bir türlü anlayamadım.

İnşallah girmiştir canım.
Bnm de öyle, gündüz o kadar değil ama akşamları adım atamıyorum yerimden kalkınca. Kocama mı nazlanıyorum acaba bilinçaltından :KK53:

Herşeyi yıkadım katladım. Bir tek ütüleyip çantaya yerleştirme kaldı canım. O da yarın inşallah. :)
ay nilaycım bence biranönce ütüle canım benim doğumdan önceki gece çantamı hazırladık ve biranda hazırladık sende hazırlıksız yakalanma canım

kaç cm cnm kafası? hem çevresini hem çapını söyler misin rica etsem, bnmkiyle karşılaştırcam. bekledikçe koca kafalı olcak diye ben de tırsıyorum :KK17:

Gir hevesini al bence, çok keyifliydi, eşim video çekti hatıra, grafik çıktısını da attık arşive :KK53:

Valla açıkçası sayılar hakkında bilgim yoktu, at koşturur gibi ritmler birbirine karışarak yükselince ve ekran 100'de takılı kalınca en üst olduğunu tahmin ettik sadece. doğum sancısı da böyle sertleşme eşliğinde mi oluyo acaba o_O

Canım son haftalarda kilo alımları daha az oluyor bence. En son kontrolde doktorum da büyüdükleri için ölçümler doğru sonuç vermeyebilir demişti. Ben artık ölçümlere de pek güvenmiyorum.

Bugün doğum yapan bir arkadaş yazdı görmüşsündür belki canım oğlu 3200 gram doğmuş ama en son doktoru 3800 gram demiş.

Evet bende cok hevesliydim normal yapicam die herkesin dogumu guzrl gecmeyebiliyor meltemcim benimki zor gecti buyuzden pismanim normal yaptigima etkilemek icin yazmadim oyle kac aydir burda dertlesiyoruz dusundugumu paylastim
canım ya senin bebeğin sanırım biraz iri bir bebkti yanlış hatırlamıyprsam o yüzden zorlandın sanırım kolay değil yaa ama atlattık neyse ki

Lady 23 Lady 23 komik ve güzel bir gebelik anisi olmuş canim:KK48:
efe keremin annesi efe keremin annesi Canim herseyin hayirlisi sıkma canını yeterki ikinizde saglikla kavuşun birbirinize gönül isterdiki normal olsun ama sezeryanda bir secenek ne güzel ya oda olmasaydi :KK48:napardık

Benimde çarşamba sezeryan bebeğimi cok merak ediyorum:rolleyes:

Canım olcum yaparken 32 den beri 2 hafta onde çıkıyor dr kafası yuvarlak dogurmana engel degil ama sivri dogabilir kafası yamuk diye telaslanma saatler icinde duzelicek dedi.Ama çapınin olcunusunu bilmiyorum

Kasılman var mı ne kadar suruyor diye soruyor doktorum hep demek o da belirti folikcim crs dananin kuyrugu kopacak cok heyecanli

Back
X