• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bir de on gündür kilo almayan bebeğin anneSi kimdi. Benim dört hafta önce öyle bir durum oldu doktor alacaktı bebek kilo almaya başlayınca vazgeçti. Bol et fasulye kefir tüket ve stres yapma bence biraz daha bekle canım..o anneyi bulamadım bulan olursa mesajı iletilir mi

Ben cok iyiyim agrilarim vs gecti,ogluma cok alistim ama sanki o beni cok ayird edemiyor:KK51:kv ve gorumcem sagolsunlar bana cok yardimci oldular gorumcemden korkuyordum ama tam tersi oldu kvye acayip gicik oluyorum.oglumu odamizdan cikartmoyorum somdilik zaten bu ara emip uyuyor surekli.emzirirken gelip oturup tepemde izliyor,uyurken odaya gelip "Paşa"diye cigriniyor.cocuk adini Paşa sanacak yakinda.uyurken en ufak bir ses cikarsa deparda bekleyen atlet gibi odaya kosuyor:KK70:bagira bagira seviyor kucaklayip duruyor,bizde esimle tam tersi pek kucaga almiyoruz ,her sesine kosmuyoruz kendi kendine takilmaya alissin istiyoruz.hic bebek gormemis ben sanki 10 bebek buyutmus gibiyim,esim sakinligime hayran.
Direk yüzüne söyle bence yoksa laftan anlamıyorlar. Allah aabir versin artık. O masum güzellik herşeyi unutturuyor ya o yetiyor iste

Kızlar lohusa lık nasıl gidiyor bu bugun hastahane ye yuruyerek gittik 10 dk falan annem kızıyo çabuk ayaklandı diye ama iyi hissediyorum kendimi
Valla ben hiç lohusa gibi hissetmiyorum artk kendimi. 4. Günden sonra coştum tam ayaklandım ağrılar da 7. Gün tamamen bitti zaten. Gayet enerjik hatta bıraksalar çok skıldım azcık gezeyim iatiyorum da sağlık ocağı ve hastane dışında adım attırmıyolar annem ve kv ;(( daha erkenmiş 20 günden sonra belkiymiş :(( her an kaçabilirim arada derede hiihhiih

Evet bende cok hevesliydim normal yapicam die herkesin dogumu guzrl gecmeyebiliyor meltemcim benimki zor gecti buyuzden pismanim normal yaptigima etkilemek icin yazmadim oyle kac aydir burda dertlesiyoruz dusundugumu paylastim
Geçmiş olsun inşallah ağrıların kısa zmaanda geçer toparlanırsın canım. Ağrıların geçince hatırlanmayacak bile bu acılar bebişlerin hayatlarımıza dokunuşu yetecek:nazar:tabi ki dertleşceksin kötü bir deneyim olmuş ama sağlıkla kavuştun oğluna Allah beterinden korusun

Emzirirken sütünü fışkırt suratına ay pardon dersin:KK70:belki izlemez bi daha.bende hic sevmem oyle izlenmeyi dogurunca nolur bilmiyorum ama suan annem bile görsün istemiyorum yani :KK20:
Bende oyle diyordum tatlim ama maalesef hic oyle olmuyor.butun gun tek memem disarida geziyorum evde,gormeyen kalmadi:KK48:i

Valla ben hiç lohusa gibi hissetmiyorum artk kendimi. 4. Günden sonra coştum tam ayaklandım ağrılar da 7. Gün tamamen bitti zaten. Gayet enerjik hatta bıraksalar çok skıldım azcık gezeyim iatiyorum da sağlık ocağı ve hastane dışında adım attırmıyolar annem ve kv ;(( daha erkenmiş 20 günden sonra belkiymiş :KK43:( her an kaçabilirim arada derede hiihhiih
Bende cok iyi hossediyorum kendimi,saglik ocagina gittik ggeldik,carsamba hastane kontrolumuz var ,benim kv ve annede yollamiyorlar ama bizcesimle hastane cikisi kacmayi planliyoruz:KK48:

Emzirirken sütünü fışkırt suratına ay pardon dersin:KK70:belki izlemez bi daha.bende hic sevmem oyle izlenmeyi dogurunca nolur bilmiyorum ama suan annem bile görsün istemiyorum yani :KK20:
Bende öyle diyodum da görüyolar cnm ya kaçarı yok :KK76:
Süt fışkırt ne kız ay koptum gece gece :KK70:su tabancası mı bu :KK70:şarjım bitmese bomba bişey anlatcam da yarın anlatayım :KK70:

Valla ben hiç lohusa gibi hissetmiyorum artk kendimi. 4. Günden sonra coştum tam ayaklandım ağrılar da 7. Gün tamamen bitti zaten. Gayet enerjik hatta bıraksalar çok skıldım azcık gezeyim iatiyorum da sağlık ocağı ve hastane dışında adım attırmıyolar annem ve kv ;(( daha erkenmiş 20 günden sonra belkiymiş :KK43:( her an kaçabilirim arada derede hiihhiih
Aynı ben :) sezeryan mı seninde

@Aylininannesi komik ve güzel bir gebelik anisi olmuş canim:KK48:
efe keremin annesi efe keremin annesi Canim herseyin hayirlisi sıkma canını yeterki ikinizde saglikla kavuşun birbirinize gönül isterdiki normal olsun ama sezeryanda bir secenek ne güzel ya oda olmasaydi :KK48:napardık

Benimde çarşamba sezeryan bebeğimi cok merak ediyorum:rolleyes:
Bende cok merak ediyorumda sezeryan diyince kotu oldum nebilim pek beklemiyordum aon haftasi boyle olmasi tuhaf oldu baska dr da aynisini derde yarin bende efeye kavuscam

Beni dr 35 haftada alttan muayne etti ama bebek kanaldamı diye değil leke gelmişti rahim ağzında incelme varmı yokmu bide alttan bakalım demiş ti birde çatıya bakmıştı o kadar ultrasonla anlaşılrda alttan daha net olurmuş mesela benim ki altı haftalıkken üstten görülmedi alttan görüldü onun gibi bişeydir
Bilmiyorumki umarim ustten gozukur yoksa alttan yaptirmam cok acidi ilk kez dun bebegin kafasina ulasmak icin derin inceledi oda canim yandi bide gidecegm simdiki dr erkek hic baktiramm

Canım burda bi çok arkadaşımız sezeryan oldu şimdi bebeğini kokluyor sende kavuşuyorsun:) bakalım yarın bana ne diyecek Çarşamba sezeryan diyebilir ben artık bi an önce kavuşmak istiyorum ya cok merak ediyorum onu :KK68:
Elbette oyle cnm bnm de insan tedirgin oluyor birde ben ameliyat masasi narkozdan felan korkuyorum daha onceki gecirdigim ameliyatlar yuzunden fobi oluaty o yuzden sanirsam

Back
X