Bebegin uyumasına güvenmicen kan şekeri düşer bayılır fln Allah korusun. Bebek hemşireleri ve dr sana bilgi verecek zaten
Bazen öyle oluyo ki emiyo 1 saat geçiyo bi daha istiyo. Merak etme işi biliyo bebekler de acıkınca anlıyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da pilates hocam, kuru kayısıyı, çubuk tarçını, karanfili, az bir şeker ile kaynatıp günde 1 su bardağı içmemizi tavsiye etti. Hem doğumun kolay olmasını hem de süt artışını sağlıyormuş.Kızlar face de normal Doğumu kolaylaştırmak ve rahim açılmasını Sağlamak için Çubuk tarçını kaynatıp günde 3-4 bardak için diyolar. Uygulayan Akşama doğuma gitmiş :) napsak uygulasak mı
Teşekkürler canım.huzurluvemutlu başta sarılık olmasın diye 2 saatte bir emziriliyor sonra enfazla 3-4 saatte bir emzirmeye devam,bnm kız 3 saati geçirmiyo kendi ıyanıyo mesela.
Bebegin uyumasına güvenmicen kan şekeri düşer bayılır fln Allah korusun. Bebek hemşireleri ve dr sana bilgi verecek zatenacıktıkça emzircen.
Bazen öyle oluyo ki emiyo 1 saat geçiyo bi daha istiyo. Merak etme işi biliyo bebekler de acıkınca anlıyosun![]()
Ay canım ya Allah yardimcin olsun zaten son zamanlar zor geçiyor bide hastalık yüz biber olmuş neyse az kaldı ins bi an önce kurtulursunhayırlısı olsun canim saglikla gelsinlerde gerisini bosver
Ben bugün yine doktor doktor geziyorum tahliller iyi ciknadi ertelenebilir yine)
grip tam gecmedi canim doktordayim tahlil yaptirdim kadin dogum doktoruna gostericem erteleyebilir yine
Dün akşam Duru salonda beşikte yatarken film keyfi yapalım dedik o arada 1 saat olmuştu emeli baktım gözler cin gbi açılmış ağzı meme arıyor bende konuşuyorum kızla miden büyüyecek böyle, dudak tiryakisi mi oldun sen diye espriler yapıyom kv kp de kenarda gülüyolar o ara eşim geldi hemen aldı kucağına hadi hadi odaya dedi odaya geçtik. Bebegi tutmuş enseden memeye yaklaştırırkenAnlatmayı unutma denizcim. :)
Yarın 9 sezeryan Allah hayırlısını versin
Hayırlı olsun canım neden sezeryana kadar verdin sanki normali bekliyordun yanlış mi hatırlıyorumYarın 9 sezeryan Allah hayırlısını versin
Hayırlı olsun cnm güzel haberlerini bekliyoruz Gül'cümYarın 9 sezeryan Allah hayırlısını versin
Off geçmedi mi hala yahayırlısı olsun canim saglikla gelsinlerde gerisini bosver
Ben bugün yine doktor doktor geziyorum tahliller iyi ciknadi ertelenebilir yine)
grip tam gecmedi canim doktordayim tahlil yaptirdim kadin dogum doktoruna gostericem erteleyebilir yine
ya yazu-ık eşine sana nasıl moral vermeye çalışıyorBende o yüzden çok enerji harcamamaya çalışıyorum canım. :)
Zaten doktorum da perşembe günü ben yokken hoplayıp zıplama sakın dedi. Ayın 14 ünde randevumuz var kısmetse. :)
Eşim de bu akşam oğlanlar 40 haftayı dolduruyormuş diyor garibim. :)
folik ay burcu duyguları yöneten burcumuz cnm
annem aşırı ilgilidir astrolojiye nerdeyse ilk gün doğum haritasını çıkaracaktı bebişin
Dün akşam Duru salonda beşikte yatarken film keyfi yapalım dedik o arada 1 saat olmuştu emeli baktım gözler cin gbi açılmış ağzı meme arıyor bende konuşuyorum kızla miden büyüyecek böyle, dudak tiryakisi mi oldun sen diye espriler yapıyom kv kp de kenarda gülüyolar o ara eşim geldi hemen aldı kucağına hadi hadi odaya dedi odaya geçtik. Bebegi tutmuş enseden memeye yaklaştırırken
' kap kızım, yakala kızım, em kızım" diye bastrdı gögsüme gülmekten emziremiyorum sallama çocuğun mamasını diyosahne o kdr komik ki bzimki kap kızım yakala kızım diye getirirken duru da ağzını açmış kocaman iki yana sallıyo başını yine memeyi kapmak için
baba- kız bitirdiler beni
Happy meal gibi takılıyorum valla şimdi de brunch yapıyo hanfendi ağzında oynatıyo keyif yapıyo büyüdükçe keşfediyolar![]()
umarım alır ama 0 numarada ben çok rahat ettim sende rahat edersin o zamanYok canım nerde enson 2800 dü3000 olcanı bile zannetmiyorum benim kızda son ayda hiç almamıştı inşallah olur
Gözün aydin cakılcım :)CAnimm yazamadım size tlf bozuldu 27 sinde dogdu kizim 11 günlük olduk bile guzel bi dogum gecirdim sonrasinda da cok agri çekmedim bebiste gayet iyi 3150 gr 49 cm dogdu hafif sarilik gecirdik simdi bisey yok gibi sütüm hemen geldi ama gece bizi cok zorladigi icin 1 kere mama veriyoruz özetle bizde haberler iyi. Kimler dogurdu acaba baska herkes iyi miii
40+4 sezeryan oldum cnm kordon dolanmis o yuzden inmemis kafasi daha beklemrk istememisti doktorumAyyy maşallah
Pek tatlı canım. Ne güzel bakmış öyle. Sağlıkla büyüt bebeğini. Senin sezeryan mı oldu? Günün geçmişti sanırım.
Ay aman ha :) ben almanyadayim 17sinde kv trden gelecek.. diyordum gelene kadar toparlanirim diye ama galiba bebek babannesini bekliyor.Di mi ama?
Heh heh.
Düşünsene herkes doğururmuş, bi biz kalırmışız. Neyse ocak anneleriyle beraber artık.
![]()
Sadece yürürken, o da hafif hafif oluyo, oyle can acitici bişi yok yani :))Haftalardır o yok bu yok diye diye çağırdın hepsini canım. Beğendin mi çatı ağrısını meltemcim?![]()
ya yazık eşine sana nasıl moral vermeye çalışıyor
senin oğlan bekleyecek bence de sen hazırlıklarını bitir de doğunca bebek çamaşırı ve ütüsü bitmiyor hergün bir makine çamaşır yıkanıyor ve ütüler tabi onlar hiççç bitmiyor
aynen haklisin. sacmaladim. ruyamda bile dirmadan doguruyorumAy canım izleme. Ben hiç izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum. Olumsuz yazıları da okuma. Güzel şeyler oku, iyi düşün, iyi olsun. Pozitif olmak lazım. Kendimizi motive etmeliyiz.
Hadi bakalım, inşallah. Herşey kendiliğinden olsun. Dışardan müdahaleye gerek kalmasın. Ben epizyotomi bile istemiyorum. Ama epidural olabilirim.![]()
Evet aynen, artık gelsin modunda oldugum için oek sallamadim, bi de ağri falan yok bende hala canm, adet sancisi gibi olan yok, o yüzden doğuma daha var die düşünüyorum.işte anlamadığım şeylerden biride buydu bence kanlı olmasada dr danış ve bilgi ver meltem benim doktorum neden söylemedin demişti bana ama senin ki artık gelirsde zamanında gelmiş olacak en azından kuzum