• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ya yok işin geyiği, istesem de kaldıramam cnm, yani sürekli iş yapıyorum yoruyorum kendimi ama zorlamıyorum tabi mrk etme. 2'ye mi çıkarsak hurmayı. Allahım şaşırdım napcaamı gecikmesin diye :KK73:pilates topu siparişi verdim internetten.

süpersiniz cnm maşallah :KK68::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Yüreğimi hoplattın :KK19: evet tekrar başlayalım sonuçta cok lezzetli ve mübarek yiyecek hiç itirazım olmaz:KK28: hurma çekirdeğinin 1 tanesini cüzdanıma koydum bereket getirsin diye atma sende oyle yap :KK66: Ben hareket olarak bol bol yürüyorum ve asansör kullanmıyorum daha napıyım bilemedim kilosu engel olucak diye korkuyorum normal doğuma:KK43:

Yok yok canm benm, daha hiiiiiççç belirti yok, uzun süre beni beklemeyin siz :))
Bence senin ani olacak meltem içime öyle doğuyor :KK54: Çok spor yaptığın için kasların esnek olabilir ağrı eşinde yüksekse belirtisiz başlar bakarsın sancıların illa su gelicek diye bir şey yok su gelmeden olan doğumlar daha kolay oluyormuş diye okumuştum :KK51:

Boyle hiç agri olmayınca da stres oluyo ınsan leylacim :KK43:
Meltem nolur strese girme senin bebeğinin kilosu yüksek değil ki bekleyebilirsin her an olabilir:KK19: artık kocaman bebiş içimizdekiler onlarda bizimle aynı duyguları hissediyor strese girme sevdiğin müzikleri dinle küveti doldur içine sevdiğin aromaları koy mum yak sakinleştir kendini birde konuş bebeğinle strese girmesin bende çok işe yarıyor:KK51:

kız sen ne alemsin :KK70::KK70::KK70: @efe keremin annesi ağdadan bahsediyor , kendim yaparım başkasına yaptırmam diyor :KK70:
BiZim bu aylann yanliş anlamalari beni yarıyo zaten :)) allah seni napmasin ayla :) bi kere de benm haftada 4-5 ke ilişki olayıni günde 4-5 anlamişti, bana "ölürsün kız, halin kalmaz doğuma" die manidar bi yorum yapmişti :))
clarita clarita

Back
X