- 5 Aralık 2015
- 1.093
- 748
- 123
- 35
Baakk demedim mi sanaKızlar uc yumurtam var dıye ağlamıştım bugün haber geldı üçüde emrıyo olmuş çok sevındım ıyı kalıteymıs

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baakk demedim mi sanaKızlar uc yumurtam var dıye ağlamıştım bugün haber geldı üçüde emrıyo olmuş çok sevındım ıyı kalıteymıs
Ne demiştik tatlım biz sana 3.de 1.kalite olucak allahın izniyle demedik mi?işte öyle hemen ağlamak yok sevinçten ağlıcaz inşallahKızlar uc yumurtam var dıye ağlamıştım bugün haber geldı üçüde emrıyo olmuş çok sevındım ıyı kalıteymıs
Cumartesı Can'ım çok Mutlu oldum ıns ıyı geçer sabah hormon doktorumda randevum vardı kadın dedı hıc çocuğun olacağını sanmıyorum kılom 102 boyum 180 bu kıloyla tutmaz dedı esımde bız bosuna uğraşıyoz ozaman dedı gerızekalı kadın transfer oncesı moralımı 0 ettı esımlede kavga ettık oda başladı kılolusun çocuğun olmuyo dıye sımdıkı halımı dusununBaakk demedim mi sanaayy sevindim hadi. Cmtsi mi transfer
![]()
Bol bol meyve ye canım hap kullanma tutunacagı varsa tutunur korkma artık ben boş verdımHerkese merhabalar, transferimin 6. günündeyim.. Transfer sonrası grip oldum, şimdi daha iyiyim.. Son 2 gecedir öksürük nöbetinden dolayı sabahlara kadar uyuyamadım.. Ve bu durum sinirlerimi bozdu, uykusuz kalmak değil her öksürüşte acaba bir şey oldu mu diye, hayatımda ilk defa öksürmekten sabahlıyorum tam da bu zamana denk geldi(((
Benimde bugün 6.günüm.bir uyku hali gözüm açılmıyor ilaçlar ağır geldi sanırım.bol c vitamini al bence ılık yeşil çayda rahatlatır seni.ben ödem için içiyorumHerkese merhabalar, transferimin 6. günündeyim.. Transfer sonrası grip oldum, şimdi daha iyiyim.. Son 2 gecedir öksürük nöbetinden dolayı sabahlara kadar uyuyamadım.. Ve bu durum sinirlerimi bozdu, uykusuz kalmak değil her öksürüşte acaba bir şey oldu mu diye, hayatımda ilk defa öksürmekten sabahlıyorum tam da bu zamana denk geldi(((
Ay sinir oldum bende kadına. Aptal. Allahım büyük onun başına gelmeyeceği ne malum. Hem sen aşırı kilolu değilsin ki. Benim ne tadığım akrabalarım var inanamazsın o kiloyla nasıl oldu diye. Sen sıkma canını. Kiloyla tüp bebeğin başarı oranında fark yok tatlım. Hem bende balık etliyim :)Cumartesı Can'ım çok Mutlu oldum ıns ıyı geçer sabah hormon doktorumda randevum vardı kadın dedı hıc çocuğun olacağını sanmıyorum kılom 102 boyum 180 bu kıloyla tutmaz dedı esımde bız bosuna uğraşıyoz ozaman dedı gerızekalı kadın transfer oncesı moralımı 0 ettı esımlede kavga ettık oda başladı kılolusun çocuğun olmuyo dıye sımdıkı halımı dusunun
Herkese merhabalar, transferimin 6. günündeyim.. Transfer sonrası grip oldum, şimdi daha iyiyim.. Son 2 gecedir öksürük nöbetinden dolayı sabahlara kadar uyuyamadım.. Ve bu durum sinirlerimi bozdu, uykusuz kalmak değil her öksürüşte acaba bir şey oldu mu diye, hayatımda ilk defa öksürmekten sabahlıyorum tam da bu zamana denk geldi(((
Kızlar uc yumurtam var dıye ağlamıştım bugün haber geldı üçüde emrıyo olmuş çok sevındım ıyı kalıteymıs
Cumartesı Can'ım çok Mutlu oldum ıns ıyı geçer sabah hormon doktorumda randevum vardı kadın dedı hıc çocuğun olacağını sanmıyorum kılom 102 boyum 180 bu kıloyla tutmaz dedı esımde bız bosuna uğraşıyoz ozaman dedı gerızekalı kadın transfer oncesı moralımı 0 ettı esımlede kavga ettık oda başladı kılolusun çocuğun olmuyo dıye sımdıkı halımı dusunun
Teşekkür ederim, sonucumuz hayırlı olur inşallah cnmBenimde bugün 6.günüm.bir uyku hali gözüm açılmıyor ilaçlar ağır geldi sanırım.bol c vitamini al bence ılık yeşil çayda rahatlatır seni.ben ödem için içiyorum
Dün sevındım yumurtalarım emrıyo oldu dıye bugün moralımız bozdu gerızekalı belcıkalı kadın bızım turklerın gözünü sevıyım ıns hamıle kalırım esımede o doktorada gosterıcem esımde başladı kılodan olmuyor benı bosuna ugrastırıyon dıye o na ne oluyosa olan bana oluyor her yerım ınne kollarım mosmor bıde beyfendi böyle dıyoAy sinir oldum bende kadına. Aptal. Allahım büyük onun başına gelmeyeceği ne malum. Hem sen aşırı kilolu değilsin ki. Benim ne tadığım akrabalarım var inanamazsın o kiloyla nasıl oldu diye. Sen sıkma canını. Kiloyla tüp bebeğin başarı oranında fark yok tatlım. Hem bende balık etliyim :)
Valla bütün moralım gıttı transfer oncesı esımde oyle yaptı konuşmuyorum zaten esımlede ıceme zehır Ettıler ben 3senedeır bu anı beklıyordumGözün aydın :) Bugün yeni haberler de gelmiştir. Hep iyi düşün. O hemşireye de şunu söyle ; ben istediğim zaman zayıflar hayatıma devam ederim ama, sen istediğin zaman iyi kalpli bir insan olamazsın. İnsaf yahuu olacağı varsa olur en büyük dostun moral olsun.
Valla bütün moralım gıttı transfer oncesı esımde oyle yaptı konuşmuyorum zaten esımlede ıceme zehır Ettıler ben 3senedeır bu anı beklıyordum
Tedavi süresince bütün yük zaten kadınların üzerinde. Her yerine sapladığın iğneler yetmiyor gibi, psikolojik savaşımız da cabası. Eşinin tutumu çok yanlış. Ayrıca senin avantajını henüz bilmiyor eşin. Ben 1 embriyo transfer aldım, bana 2 tane verdiler zayıf olduğum için 2tane taşıyamazsın dendi, otomatik olarak şansım düştü. Ama sen 2 tane alabilirsin. Metanetli ve güçlü ol kimseye bakma.
Zaten benı en ıyı sız anlıyorsunuz belcıkada kımsemde yok aılemde turkıyede derdımı kımseye dıyemıyorum allah razı olsun sızdenTedavi süresince bütün yük zaten kadınların üzerinde. Her yerine sapladığın iğneler yetmiyor gibi, psikolojik savaşımız da cabası. Eşinin tutumu çok yanlış. Ayrıca senin avantajını henüz bilmiyor eşin. Ben 1 embriyo transfer aldım, bana 2 tane verdiler zayıf olduğum için 2tane taşıyamazsın dendi, otomatik olarak şansım düştü. Ama sen 2 tane alabilirsin. Metanetli ve güçlü ol kimseye bakma.
Nasıl gidiyor, belirti durumların var mı canım, aynı gün arkadaşı olunca merak ettim seni, dualarım tüm isteyenlereBenimde bugün 6.günüm.bir uyku hali gözüm açılmıyor ilaçlar ağır geldi sanırım.bol c vitamini al bence ılık yeşil çayda rahatlatır seni.ben ödem için içiyorum
Bende de bariz bir belirti yok, olanlarda aldığım iğne, jel ve haplardan diye düşünüyorum.. Normalde test günüm 26 aralık ama öncesinde 22 si gibi yapayım istiyorum..Hiç bir belirti yok agrı sızı ılk günler vardı gecti sen ne durumdasın canım sende bısey varmı bide erken test yapıcakmısın![]()
Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah benımde haftaya cuma test gunum yanı ogun cagırdılar ama evımın tam karsı saglık merkezi pzt yaptırsam cıkarmı acaba pzt 9.günümBende de bariz bir belirti yok, olanlarda aldığım iğne, jel ve haplardan diye düşünüyorum.. Normalde test günüm 26 aralık ama öncesinde 22 si gibi yapayım istiyorum..
Amin canım inşallah emeklerimiz dualarımız hayırlı sonuç versin... daha önceki 4 transferiminde sonuçlarını gününde yaptırmıştım, bu sefer erken yaptırıcam.. Kişiye göre değişiyor kiminde çıkıyor kiminde yanıltıyor.. 10. Günü bekle istersen canım, daha garanti olsun..Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah benımde haftaya cuma test gunum yanı ogun cagırdılar ama evımın tam karsı saglık merkezi pzt yaptırsam cıkarmı acaba pzt 9.günüm