2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

geçmiş olsun canım. benim burun tıkanıklığı yok da sık sık başım ağrıyo. doktor başın ağrıdığında tansiyonunu ölç dedi.

allahım hayırlısını versin canım. inşallah her şey yoluna girer.

evet oda olsa da yapmam diyo zaten bebişimiz için deger

Progestan aslinda bir hormonmus ve bu rahmi gevsetiyormus, rahim kasilip bebegi atmasin diye progestan veriyorlarmis. Cnm benim benimde pek kolay gecmiyor hamileligim. allahim bizi bebeklerimize mis kokan meleklerimize hayirlisiyla kavustursun.

geçmiş olsun canım bende iki gündür yatıyorum halsizlik var ve burnum tıkalı nefes alamıyorum
Sağol canım sanada çok geçmiş olsun. . Rabbim başka dert vermesin
Evet bende malesef ateşim yok çok şükür :)

Hayırlı olsun benimde ilk denemem di Rabb'imize şükürler olsun kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah :)

Selam kizlar... Umarim hepiniz iyisinizdir, ben pek iyi degilim bugun.. esimle tartistik yine. Ne istiyo bu erkek milleti bilmem ki beni bu haldebu kadar uzuyo biktim valla ya...

Selam kizlar... Umarim hepiniz iyisinizdir, ben pek iyi degilim bugun.. esimle tartistik yine. Ne istiyo bu erkek milleti bilmem ki beni bu haldebu kadar uzuyo biktim valla ya...
Canım erkekler bizi anlayamayabiliyorlar haklısın. Bu arada bizlerde çok hassas sinirli ve stresli bir dönemden geçiyoruz , bazan kendime şaşırıyorum olmayacak şeylere sinirlenebilip önemsiz bir konudan sorun çıkarabiliyorum. Bazanda olmayacak birşeye üzülebiliyorum. Uzun lafın kısası boşverrr sen bebişini düşün , koy cebine rahvan gitsin

Erkek milleti iste.hepsinde muhakkak bi tutam odunluk oluyo.bende kizginim bu aralar.hic goresim bile yok

Aynen canim anlayis bekliyorum sadece biraz da ilgi ama yok yok yok . bebegim sagolsun da baska bisey istemiyorum

Erkek milleti iste.hepsinde muhakkak bi tutam odunluk oluyo.bende kizginim bu aralar.hic goresim bile yok

AyE="sahra10, post: 38556884, member: 379391"]Erkek milleti iste.hepsinde muhakkak bi tutam odunluk oluyo.bende kizginim bu aralar.hic goresim bile yok[/QUOTE]
Aynen
Benim de yok valla. Benimkinde bir tutam deil hayatim odunluk benimki daha odun bile deil yontulmamis saf kutuk...

arkadaşlar iyi akşamlar rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inş aranızda yumurta donduran var mı ben ücretlerini merak ettimde

Merhaba canım mesajı şimdi gordum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Aman boşver salla gitsin yine gelir Özür diler onlarda hamile psikolojisine giriyor sanırım

Kız doktora gittin mi sen ??? Üçlü test yaptırdın mı ? Cinsiyet bağ kur mu ssk mı ?

...

arkadaşlar iyi akşamlar rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inş aranızda yumurta donduran var mı ben ücretlerini merak ettimde
Meraba canım. Bizm 2 embryomuz donduruldu. 500 tl dondurmak için verdik, sonra da senelik 100 tl gibi bir saklama parası ödeyecekmişiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…