Adı ne olacak prensesinYaş 34/ İstanbul/ cinsiyeti kız/ muhtemel doğum 17 temmuz/ ilk deneme.
Pes valla Siz alın boşver annenin durumu belli. Benim Annem aldı ama kendisi aldı kalkıp ben demedim eşimde demezKizlar bana bu akil veri n ya benim odun kocam yine sabah canimi sıkti gidelim besik bakalim dedim besigi kiz annesi alir gidin alin banane dedi zaten oda almaya da karsiydi bi beşik alicaz dedi ona bile tamam dedim simdide annenler alsin diyo annemlerde tek maasla ev kredisi oduyorlar universitede katdesim okuyor niye onlara yuk olsun ki
Odun kocamin maddi yonden bi sıkıntisi yok ama bu bebeğin hicbiseyiyle ilgilenmedi ben simdi napim bna akil verin gidio oda takimini alio getireyim mi odunu umursamadan???
Merhaba canım hoş geldin rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba,bende mayista dogum yapacagim insallah ☺ Allah tum isteyenleri bebislerine kavustursunnnn
Pes valla Siz alın boşver annenin durumu belli. Benim Annem aldı ama kendisi aldı kalkıp ben demedim eşimde demez
Evladı için harcamaya alışsın bence ailene hiç söylemeAnnem alir bana kiyamaz aslinda ama ben odun da bi ise yarasin istiyorum kendi çocuğu icin biseyler yapsin istiyorum hic umrunda değil gibu davraniyor ne yapicam bilmiyorum
sakız çiğneye bilirsin ara ara maden suyu içebilirsin ben maden suyu tüketiyordum içince evde dolanıyordum ağzımdan çıktıkca rahatlıyordumkizlar midem cok fena.gaz war cikmiyo sikinti yapiyo catlicam gibi hissdiyorum.yedklerm sindirilmiyo sanki.ne yapsam biraz ii olurm
Kizlar bana bu akil veri n ya benim odun kocam yine sabah canimi sıkti gidelim besik bakalim dedim besigi kiz annesi alir gidin alin banane dedi zaten oda almaya da karsiydi bi beşik alicaz dedi ona bile tamam dedim simdide annenler alsin diyo annemlerde tek maasla ev kredisi oduyorlar universitede katdesim okuyor niye onlara yuk olsun ki
Odun kocamin maddi yonden bi sıkıntisi yok ama bu bebeğin hicbiseyiyle ilgilenmedi ben simdi napim bna akil verin gidio oda takimini alio getireyim mi odunu umursamadan???
hani durumunuz yoksa anlarım canım ama maddi sıkıntısı yok diyosun e tabi annenlere niye yük olsun ki babası kendisi kendisi alsın kız annesi alır diye bişeyide ilk defa duydum bu adamların hepsi bi çeşitKizlar bana bu akil veri n ya benim odun kocam yine sabah canimi sıkti gidelim besik bakalim dedim besigi kiz annesi alir gidin alin banane dedi zaten oda almaya da karsiydi bi beşik alicaz dedi ona bile tamam dedim simdide annenler alsin diyo annemlerde tek maasla ev kredisi oduyorlar universitede katdesim okuyor niye onlara yuk olsun ki
yok canım benim kaburgalarımın orada var ama tarif ettiğin yerde hiç olmadı ne var ki o bölgede allah allahKizlar gobek deliginin sol tarafinda cok az asagida bi sanci var mahvettk beni boyke olan oldumu hic kramp gibi nefes aldikca batiyo sol tarafa yatinca daha cok agriyo varmi boyle bisey yasayan
Canim bu kocalarin soylarini bi arastiralim seninle kesin bi kan bagi cikar bak valla. Benimki de park besik alalim diyo bende mobilya besik istiyorum. Aynen seninkinin dedigini dedi. Ben alirsam park besik alirim diyo git annene soyle o alsin diyo. Gorumcem alacakti guya. Kac kere dedi yegenimin besigi benden diye. O da marasta calisiyo gelin burdan alalim demis. Bende ben gidemem o kadar saat yolu bide evi yok yurtta kaliyo gidersek dinlenebilcegimiz bi yer yok dedim. Arti zaten besigin yari parasi kadar yol masrafimiz olcak neye yariyo ki. Esimde ben diyemem sen parasini ver burdan alacaz diye dedi almasin o zaman biz alalim dedim. Aynen dedigin gibi anneme desem annem kralini alir annemde calisiyo babamda bi kardesimin unv masraflari var. Ama esimde iyi kazaniyo cok sukur. Yegenine dogdugunda kupesi bilekligi ceyregi ikiser takim kiyafet aldik. Her dogum gununde bi dunya masrafimiz oldu. Dusunuyorum ona gosterdigi ozeni ogluna gostermiyo diyorum. Cok pis koyuyo...Annem alir bana kiyamaz aslinda ama ben odun da bi ise yarasin istiyorum kendi çocuğu icin biseyler yapsin istiyorum hic umrunda değil gibu davraniyor ne yapicam bilmiyorum
çok üzüldüm canım yaaSamimi msjlarbilmiyorum konusursam sonucunu onceden dusunmem gerek ama kadinin baska gorustugu de var heralde basima bela oldu diyodu fazla samimi msjlar esime birsey soylemedim ailem pzt gidiyo ama nasil konusacam onu bile bilmiyorum
Oglene kadar evde pinekledim canim. Oglenden sonrada arabayi aldim esimden annemlere gittim. Bos bos gezindim annemden cikincada. 4 5 gundur stresliydim bugun yukses sesle muzigimi actim oglusum icerden eslik etti tempo tuttu ben bagira bagira soyleyerekten gezdik oyleselam kızlar nasıl geçiyor pazar :)
Canim ben yazmistim yanilmiyosam ama listede yok oglusumun adi Adem Ayaz olacak insallahAdı ne olacak prensesin
e şehir dışında da olsa internetten alabilir.Canim bu kocalarin soylarini bi arastiralim seninle kesin bi kan bagi cikar bak valla. Benimki de park besik alalim diyo bende mobilya besik istiyorum. Aynen seninkinin dedigini dedi. Ben alirsam park besik alirim diyo git annene soyle o alsin diyo. Gorumcem alacakti guya. Kac kere dedi yegenimin besigi benden diye. O da marasta calisiyo gelin burdan alalim demis. Bende ben gidemem o kadar saat yolu bide evi yok yurtta kaliyo gidersek dinlenebilcegimiz bi yer yok dedim. Arti zaten besigin yari parasi kadar yol masrafimiz olcak neye yariyo ki. Esimde ben diyemem sen parasini ver burdan alacaz diye dedi almasin o zaman biz alalim dedim. Aynen dedigin gibi anneme desem annem kralini alir annemde calisiyo babamda bi kardesimin unv masraflari var. Ama esimde iyi kazaniyo cok sukur. Yegenine dogdugunda kupesi bilekligi ceyregi ikiser takim kiyafet aldik. Her dogum gununde bi dunya masrafimiz oldu. Dusunuyorum ona gosterdigi ozeni ogluna gostermiyo diyorum. Cok pis koyuyo...
Soda ic canim rahatlatirkizlar midem cok fena.gaz war cikmiyo sikinti yapiyo catlicam gibi hissdiyorum.yedklerm sindirilmiyo sanki.ne yapsam biraz ii olurm
Canim bu kocalarin soylarini bi arastiralim seninle kesin bi kan bagi cikar bak valla. Benimki de park besik alalim diyo bende mobilya besik istiyorum. Aynen seninkinin dedigini dedi. Ben alirsam park besik alirim diyo git annene soyle o alsin diyo. Gorumcem alacakti guya. Kac kere dedi yegenimin besigi benden diye. O da marasta calisiyo gelin burdan alalim demis. Bende ben gidemem o kadar saat yolu bide evi yok yurtta kaliyo gidersek dinlenebilcegimiz bi yer yok dedim. Arti zaten besigin yari parasi kadar yol masrafimiz olcak neye yariyo ki. Esimde ben diyemem sen parasini ver burdan alacaz diye dedi almasin o zaman biz alalim dedim. Aynen dedigin gibi anneme desem annem kralini alir annemde calisiyo babamda bi kardesimin unv masraflari var. Ama esimde iyi kazaniyo cok sukur. Yegenine dogdugunda kupesi bilekligi ceyregi ikiser takim kiyafet aldik. Her dogum gununde bi dunya masrafimiz oldu. Dusunuyorum ona gosterdigi ozeni ogluna gostermiyo diyorum. Cok pis koyuyo...
hani durumunuz yoksa anlarım canım ama maddi sıkıntısı yok diyosun e tabi annenlere niye yük olsun ki babası kendisi kendisi alsın kız annesi alır diye bişeyide ilk defa duydum bu adamların hepsi bi çeşit
canım sen söyledikten sonra içindekilere baktım. dediğin gibi bir içerik göremedim. birtek jelatin var. zaten birçok ilaçta var jelatin. ama türkiyede domuz içerikli jelatin kullanılmıyor zaten. üretim yeri istanbul. istesen de bulman çok zor domuz içerikli jelatin bulmak türkiyede genelde sığır veya bitkisel içerikli jelatin kullanılıyor. ben yine doktora gittiğimde sorarım böyle böyle diyorlar diye sağol yine de uyardığın için.Canm bnde elevit kullanmstm daha sonra icinde domuz katkisi warms doktrm dedi bnde braktm.decavit kullaniyrm smdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?