2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Benim annemde bir suru sey yapti o kadar imkansizligin icinde kendi yaginda kavrulan insanlar sonuçta ama suc bende hicbisey yapturmayacaktim almayacaktim sanki adamin 50 tane cocugu varmis gibi davraniyo

e şehir dışında da olsa internetten alabilir.
sen beğendiğin modeli internetten gönder ona linkle o da sipariş versin adres olarak da sizin adresi versin...
Canim benim anladigim kadariyla maksadi besik almak degil bizi marasa getirtmek hep diyordu zaten gelin buraya gezeriz filan diye. bi turlu kismet olmamisti. Sonrada benim hamilelik olunca ben tirstim bise olur diye iki kez de kanamam oldu ya. Simdi besigi kullanip bizi yanina getirtecek. Bu hafta sonu burdaydi zaten. Alacak insan her turlu alirdi. Bende eyvallah edemem hic kusura bakmasin. Gecen yil cok gitmistik yanina hava atiyordu arkadslarina ailem beni ozler boyle yanima gelir filan diye. Biraz hava atmaya merakli saolsun. 4 eekegin icinde tek kiz olmanin simarikligi da var. Simdilik seslenmiyorum besik konusunda ne esime ne baskasina. Daha zaman var zaten. Hic olmadi benim biraz var kenarda kosede gider en guzelini alirim Pasama

magnezyum ben de alıyorum ama bilmiyorum yetiyor mu bu ara çok arttı kasılmalarım. evden doğru düzgün dışarı çıkmıyorum ama evde bile kasılıyorum karnım aynen kaya gibi oluyor. çok güçsüz hissediyorum kendimi bu ara...

Canim bu odunlar kucaklarina alinca anliycakLar bence baba olduklarini. O zamana kadar da boyle omrumuzu yiyecekler..

sen olmuşsun 29 hafta seyahat edecek halin mi var allah aşkına beşik için maraşa mı gideceksin yani. saçmalamasın bence. eşin de öyle bir laf ederse saçmalama de. biri bana diyecek valla çok pis sinirlenirim herhalde...
neyse sen boma moralini de yine kafana göre içine ne siniyorsa öyle yap...

Ooo esime kalsak maras merkezde gorumce vr once onun yanina gidecez ordan koyunde kaynim var merkeze birbucuk saat onun yanina gececez bi gece kalacaz ordan da baskA bi koyunde bi arkadasi var onlara gecip bi gece de orda kalip gelecez. benim gozum kesmiyo diyorum inandiramiyorum. ailemi sevmiyon ya ondan gitmiyon oluyo adi. Halbuki hersene gittik. Ben evde kendi yatagimda zor uyuyorum bazen. Bide baska evlerde baska yataklarda yatip gunduzleri gezip tozmami bekliyo. Hamile oldugumu dusunemiyo bazen... gerci gobek de firladi gozunun onunde halim ama yetmiyo gozunun icine sokmam gerekiyo sanirim

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar bende isim konusunda anlasamı yorum eşimle kafayı yiyecem çok ağladım zirladim ama nafile inat ettim bukadar çabalâ uğraş anneyim yaaa benim bebeğim benim en doğal hakkım Allahım sen
yardım et

Son düzenleme:
anlamazlar işte bazen gözüne gözüne sokmak lazım. ben de çok yumuşağımdır ama böyle tepemi attırırlarsa birden sinirlerim zıplar. bu tarz şeyler söylediğinde patlayıveriyorum birdenbire o da geri adım atmak durumunda kalıyor. sen de net bir şekilde ifade et kendini. ah uh canım acıyor oram buram ağrıyor de sık sık çok fazla gülüp eğlenen modda olma ki durumun ciddiyetini anlasın.

e ikinizinkini birden koyun bari madem seninkine gelmiyor.

Kadini engellemis tlf da evdeykenmi engellelliyo bilmiyorum evi terketmemde mumkun degil ailem bu sehirde degil ailemin yanina gitsem çalışıyorum en iyisi onu evden kovmak
yalnız onu da kovman ne kadar çözüm bilmiyorum. en kritik haftalara yaklaşıyorsun yalnız kalman da doğru değil. bence açık açık konuş. eğer sanal dünyadan böyle bir huyu varsa bırakmasını söyle. bir şekilde iletişimini kessin o kadınla da. daha da yapmıyorsa o zaman daha ciddi kararlar alacağını söyle resti çek. ama öncelikle bir kendini ifade etsin bakalım ne diyecek ne açıklama yapacak...

bu aralar ben de bunalıyorum da ankara çok yağmurlu falan herhalde nem basıyor beni... sizin oralar çok fenadır iyice sıcaklar başlamıştır. allaha şükür yazın hamilelik geçirmiyorum diyorum hep beterin de beteri var her zaman...

Anlamaz ahh anlasa dun aksama kadar agladim oram agriyo buram agriyo diye hArbiden agriyordu. Ben egilip bukulurken belimi tutarken buyuk bi tartisma yaSadik. Bana misin demiyo. Bagiriyo cagoriyo hirsini alamiyo duvarlari yumrukluyo. Tazmanya canavari gibi Ama dun karar vrdim yoksayiyorum kendisini artik. Oglum icin uzulmemeye yipranmamaya caliscam. Onca seyden sonra kendince uyduruk davranislarla gonlumu almaya calisti ama boss. Pek yuz vermiyorum kendisine

of aynı ya
benim de zaten ölüyorum eğilip kalkamıyorum yere bir şey düşürsem oturup ağlayasım geliyor eğilip alamıyorum. ama bizimkisi hala yok bana içecek getirir misin bana bilmem ne getirir misin. hala beni kanlı canlı eski yerinde duramayan halimde sanıyor. ya Allah elden ayaktan etmesin valla kimseye de muhtaç etmesin hamilelikte bunu birebir yaşadım. bazen korku basıyor yaşlanınca ne olacağız biz ya diye...
ben de aynı şekilde yok sayıyorum işime gelmedi mi çekiliyorum yatak odasına ne hali varsa görsün. üzül üzül bir yere kadar. sen de aynen hiç takma boşver. yok say anlamıyorsa da bazı şeyler yavaş da olsa bilinçaltlarına işliyor ben ona inanıyorum...

kizlar midem cok fena.gaz war cikmiyo sikinti yapiyo catlicam gibi hissdiyorum.yedklerm sindirilmiyo sanki.ne yapsam biraz ii olurm
o haftalarda bende de vardı o sorun bir de anüsümde anlayamadığım bir sorun ve ağrı vardı hem bağırsaklarımdan hem de üstüne oturamıyordum resmen. şöyle içi boş oturma süngerleri var ortopedistlerde satılan onlardan almıştım. bağırsak hareketine falan çok iyi geliyordu benzer bir problemse sana da iyi gelebilir...

Arkadaşlar ya ben bir süre ayakta durunca belim çok ağrıyor. Leğen kemiğim acıyor. Uzanınca geçiyor. Daha çok erken değil mi bunlar için? Neden böyle oluyor?

normal canim kendini kotu hissetme.. kontrunde acilma nst de de sanci cikmiyorsa istedigi kadar setlessin takilma.
Arkadaşlar ya ben bir süre ayakta durunca belim çok ağrıyor. Leğen kemiğim acıyor. Uzanınca geçiyor. Daha çok erken değil mi bunlar için? Neden böyle oluyor?
canim ilk haftalar oluyor rahim kendine yer edinmeye buyumeye calisiyor. Sonra azaliyor ya da kesiliyor sonra son aylar tekrar basliyor ama dr.una da sor derim gittiginde aklin kalmasin. Ben ilk zamanlar o kadar cok seye eyvah simdi boyleysem sonu nasil gelir diye cok takildimdim korktum da oyle olmadi cok sukur. Gelip geciyor hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…