Kizlar bugun kocamin tlf msj grdum bir kadinla msjlasmis cok üzüldüm agladim bebislerimde tepki verdi banacok fazla hareketlendiler ben ne yapacagimi bilmiyorum cok uzuluyorum bunun boyle yapacagini bilsem cocuk idtermiydim kafamda bir ton soru var ne yapacam ben
Canım belki de hatasını anladı ve engelledi. Önce bir dinle. Fevri hareket etme. Sakinleşmeyi bekle. Yoksa sağlıklı karar veremezsin. Sakinleşmek için bir süre gitmesini isteyebilirsin evden.Kadini engellemis tlf da evdeykenmi engellelliyo bilmiyorum evi terketmemde mumkun degil ailem bu sehirde degil ailemin yanina gitsem çalışıyorum en iyisi onu evden kovmak
canım senin adına üzüldüm.ama ahir zamanda yaşıyoruz.artık edepsiz kadınlar çoğaldı.adamı karısının yanında ayartıyo.ve ben çoğu zaman aldatma olaylarında adamların kandırıldığını düşünüyorum.çevremde bi kadın evli adamı ilişkiye zorladı ya.eğer kocan bu ilişkiyi ileri götürmemişse ondan vazgeçme.olayın iç yüzünü öğrenip herşeyi yoluna koyarsın inş.yusuf suresini ve inşirah suresini okursan seni ferahlatırKadini engellemis tlf da evdeykenmi engellelliyo bilmiyorum evi terketmemde mumkun degil ailem bu sehirde degil ailemin yanina gitsem çalışıyorum en iyisi onu evden kovmak
Yaş 34/ İstanbul/ cinsiyeti kız/ muhtemel doğum 17 temmuz/ ilk deneme.Tamam kızlar şimdi herkes yaşını yaşadığı şehri ve cinsiyeti doğum zamanını yazarsa sevinirim birde kaçıncı deneme olduğunu
Kadin evli old bebek bekledigimizi bilmiyo ciddi dusunuyor isteyenlerim var beno oyalama diyor aralarinda iliski olmamış kadin istememis heraldecanım senin adına üzüldüm.ama ahir zamanda yaşıyoruz.artık edepsiz kadınlar çoğaldı.adamı karısının yanında ayartıyo.ve ben çoğu zaman aldatma olaylarında adamların kandırıldığını düşünüyorum.çevremde bi kadın evli adamı ilişkiye zorladı ya.eğer kocan bu ilişkiyi ileri götürmemişse ondan vazgeçme.olayın iç yüzünü öğrenip herşeyi yoluna koyarsın inş.yusuf suresini ve inşirah suresini okursan seni ferahlatır
Surada max.2 ay sonra huc uyumadigin bir gecenin sabahinda araliksiz aglamalari susturmaya calisip bi yandan sutun gelsin diye memelerini minciklarken bu sinirli gunlerini mumla arayacaksin amauykusuz agrili ve sinirli uyanmis olan benden herkeze gunaydin
Canım senînki teşebbüs etmiş ama bişey yapamamış sen bence de konuş senin yakaladığını anlasın bir daha teşebbüs etmesin, umarım bana kızmazsan bizde eşimle hiç yakınlaşmıyoruz ve bunca yaşanan şeyden sonra bizi dokuz on ay idare edemeyecekler başka şeylerin peşine düşeceklerse prostat olsunlar inşallahKadin evli old bebek bekledigimizi bilmiyo ciddi dusunuyor isteyenlerim var beno oyalama diyor aralarinda iliski olmamış kadin istememis heralde
Canım senînki teşebbüs etmiş ama bişey yapamamış sen bence de konuş senin yakaladığını anlasın bir daha teşebbüs etmesin, umarım bana kızmazsan bizde eşimle hiç yakınlaşmıyoruz ve bunca yaşanan şeyden sonra bizi dokuz on ay idare edemeyecekler başka şeylerin peşine düşeceklerse prostat olsunlar inşallah
Allah iyiligini versin yaBioil aldım çatlaklar başladııııııı
Bende badem yapı kullanıyordum aynada çatlakları görünce aldım biol ay napim belki olur faydası diye işte bir ÜmitAllah iyiligini versin yasenin mesajdan sonra bende gobusu inceledim boy aynasinin karsisina gecip. Benimde kirmizi kirmizi noktalar damar gibi olmus hepten birlesiyolar sanki. Catlklardan kacis yok canim olacaksa oluyo yapacak bise yok. Ben de simdiye kadar catlamadim diyordum ama bu gorduklerim catlaktan baska bise olamaz kakao yagi kullaniyordum en son kasintimi azcik hafifletmisti. Kasinti gecince catlamam diye dusunuyordum
Ben yakinlasiyorum kendi kaciyor doktor yasak demedi cunku bebekleri dusundugu icinama beni dusunmeyip baskalarina bakiyorbeni hice sayiyor suan hicbirsey olmamis gibi davraniyorum ailem sali gidecek ondan sonra konusacamCanım senînki teşebbüs etmiş ama y yapamamış sen bence de konuş senin yakaladığını anlasın bir daha teşebbüs etmesin, umarım bana kızmazsan bizde eşimle hiç yakınlaşmıyoruz ve bunca yaşanan şeyden sonra bizi dokuz on ay idare edemeyecekler başka şeylerin peşine düşeceklerse prostat olsunlar inşallah
canım o zaman bebeklerin için bile olsa mücadele et.eşin seni seviyor eminim.şeytana uymuş bi cahillik etmiş.erkekler bizim gibi düşünceli değil.çocuk gibiler kim şeker verse ona giderler.kendini daha fazla üzme ve salı günü konuş bence ama güçlü ve onurlu olmalısın.bebeklerini üzmemelisin.Rabbim yar ve yardımcın olsunKadin evli old bebek bekledigimizi bilmiyo ciddi dusunuyor isteyenlerim var beno oyalama diyor aralarinda iliski olmamış kadin istememis heralde
Allah iyiligini versin yasenin mesajdan sonra bende gobusu inceledim boy aynasinin karsisina gecip. Benimde kirmizi kirmizi noktalar damar gibi olmus hepten birlesiyolar sanki. Catlklardan kacis yok canim olacaksa oluyo yapacak bise yok. Ben de simdiye kadar catlamadim diyordum ama bu gorduklerim catlaktan baska bise olamaz kakao yagi kullaniyordum en son kasintimi azcik hafifletmisti. Kasinti gecince catlamam diye dusunuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?