2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

[QUcurbu_01, post: 40211920, member: 636479"]Kadini engellemis tlf da evdeykenmi engellelliyo bilmiyorum evi terketmemde mumkun degil ailem bu sehirde degil ailemin yanina gitsem çalışıyorum en iyisi onu evden kovmak[/QUOTE]
Bi konus bakalim ne diyecek svunmasini dinle. Gerekirse drunla konus raporunu al git ailenin yanina

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.

Canım çok üzüldüm böyle bir şey yaşadığın için. Eşinle konuşman lazım bence. Zaten konuşmadan duramazsın. Bir daha telefonu eline alıp film izliyorum dediğinde kendini tutabilecek misin? Konuşmaya karar verirsen de sakin bir şekilde bunu yapacak durumu gelene kadar bekle. Eğer ağlayıp kontrolünü yitireceksen sana ve bebeklere yazık. Biraz sakinleş. Aklı başında ikinizin de sevdiği bir aile büyüğünüz var mı? Onun konuşmasını isteyebilirsin. 3. bir kişinin bulunması ortamı sakinleştirebilir.

Belki çok utanacak yakalandığını fark edince, pişman olacak. Muhtemelen sadece mesajlaşma aşamasında kalmıştır görüşmemiştir. Ama neden böyle bir arayış içine girmiş kendi bile bilmiyor olabilir. Çok zor zamanlardan geçtik. Ben de tedavi boyunca ve şu an hiç bir yakınlık yaşayamıyorum çünkü korkuyorum bebeklere bir şey olmasından. Erkeklerin aklı başka yerlere kayıyor eğer iradesi ve karekteri kuvvetli değilse.

Bir psikologdan yardım alsan bu süreçte. İmkanın var mı?

Kadini engellemis tlf da evdeykenmi engellelliyo bilmiyorum evi terketmemde mumkun degil ailem bu sehirde degil ailemin yanina gitsem çalışıyorum en iyisi onu evden kovmak
Canım belki de hatasını anladı ve engelledi. Önce bir dinle. Fevri hareket etme. Sakinleşmeyi bekle. Yoksa sağlıklı karar veremezsin. Sakinleşmek için bir süre gitmesini isteyebilirsin evden.

Kadini engellemis tlf da evdeykenmi engellelliyo bilmiyorum evi terketmemde mumkun degil ailem bu sehirde degil ailemin yanina gitsem çalışıyorum en iyisi onu evden kovmak
canım senin adına üzüldüm.ama ahir zamanda yaşıyoruz.artık edepsiz kadınlar çoğaldı.adamı karısının yanında ayartıyo.ve ben çoğu zaman aldatma olaylarında adamların kandırıldığını düşünüyorum.çevremde bi kadın evli adamı ilişkiye zorladı ya.eğer kocan bu ilişkiyi ileri götürmemişse ondan vazgeçme.olayın iç yüzünü öğrenip herşeyi yoluna koyarsın inş.yusuf suresini ve inşirah suresini okursan seni ferahlatır

Kadin evli old bebek bekledigimizi bilmiyo ciddi dusunuyor isteyenlerim var beno oyalama diyor aralarinda iliski olmamış kadin istememis heralde

uykusuz agrili ve sinirli uyanmis olan benden herkeze gunaydin
Surada max.2 ay sonra huc uyumadigin bir gecenin sabahinda araliksiz aglamalari susturmaya calisip bi yandan sutun gelsin diye memelerini minciklarken bu sinirli gunlerini mumla arayacaksin ama

Kadin evli old bebek bekledigimizi bilmiyo ciddi dusunuyor isteyenlerim var beno oyalama diyor aralarinda iliski olmamış kadin istememis heralde
Canım senînki teşebbüs etmiş ama bişey yapamamış sen bence de konuş senin yakaladığını anlasın bir daha teşebbüs etmesin, umarım bana kızmazsan bizde eşimle hiç yakınlaşmıyoruz ve bunca yaşanan şeyden sonra bizi dokuz on ay idare edemeyecekler başka şeylerin peşine düşeceklerse prostat olsunlar inşallah

Kizlar gnaydin (yada tunaydin ) bugun bende uyuyamadim. Moralim bozuktu oturdum oyun oynadim gece 3e kadar sabahta komsunun cocuklarinin oyun gurultusune uyandim. Bide havalar mi cok isindi bende mi sorun bilmiyorum yataktan suyum cikmis vaziyette kalkiyorum 3 gundur. Zorluklar basladi iyce ama nankorluk yok cok sukur Rabbime. Tek zorluk Ayaz pasamdan gelsin

bu erkek milleti cok nankor canim. Hic biseyi aman kolaylastiralim demiyolar. Adamlar kendi aleminde valla. Benimkide 3 4 gundur inanilmaz eziyetli. Dun gece baya bi ozur nazir sarilmalar zorla opmeler filan ama dun kiyametleri kopardik evde. Iyi bi tartisma yasandi. Bende kabuguma cekiliverdim hic konusmadim surat yaptim filan. gece gelirken cerez almis film yuklemis flash a. Cerezini de yemedim filmi de izlemedim zaten uyusuk herif azcik beni dusunse aksiyonlu kanli kavgali bi film yerine komedi yada romantik bi tarz secerdi. Oturdu tek basina izledi filmini. Resmen kicimi dondum bakmadim tv ye. Sonra hiic ses etmeden yataga gittim hemen arkamdan geldi tipis tipis. Karnimla konusuyo oglum ozur dilerim diyo. Guzel annenden de ozur dilerim sizi cok seviyorum virt zirt diyo. Gulup sarilmamak icin zor tuttum kendimi bu sefer iyi naza cekecem caresi yok

Bioil aldım çatlaklar başladııııııı
Allah iyiligini versin ya senin mesajdan sonra bende gobusu inceledim boy aynasinin karsisina gecip. Benimde kirmizi kirmizi noktalar damar gibi olmus hepten birlesiyolar sanki. Catlklardan kacis yok canim olacaksa oluyo yapacak bise yok. Ben de simdiye kadar catlamadim diyordum ama bu gorduklerim catlaktan baska bise olamaz kakao yagi kullaniyordum en son kasintimi azcik hafifletmisti. Kasinti gecince catlamam diye dusunuyordum

Bende badem yapı kullanıyordum aynada çatlakları görünce aldım biol ay napim belki olur faydası diye işte bir Ümit

Ben yakinlasiyorum kendi kaciyor doktor yasak demedi cunku bebekleri dusundugu icinama beni dusunmeyip baskalarina bakiyorbeni hice sayiyor suan hicbirsey olmamis gibi davraniyorum ailem sali gidecek ondan sonra konusacam

canım o zaman bebeklerin için bile olsa mücadele et.eşin seni seviyor eminim.şeytana uymuş bi cahillik etmiş.erkekler bizim gibi düşünceli değil.çocuk gibiler kim şeker verse ona giderler.kendini daha fazla üzme ve salı günü konuş bence ama güçlü ve onurlu olmalısın.bebeklerini üzmemelisin.Rabbim yar ve yardımcın olsun

kizlar midem cok fena.gaz war cikmiyo sikinti yapiyo catlicam gibi hissdiyorum.yedklerm sindirilmiyo sanki.ne yapsam biraz ii olurm

Lazer yontemiyle hepsi yok oluyormus kizlar caninizi sıkmayin catlamaya devam edin dogundan sonra soluğu lazer merkezlerinde aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…