2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

cok değilse korkma bndede jel pembe olarak gelmişti ama cok şukr geçti dahada olmadı için rahat etmezse doktoruna git bebekten gelen bi kanamamı diye baksın ultrasyonla daha olmadı iğne yapar

Tünaydın güzel anneler.Ne güzel bir gündür bugün ki hem Atatürk'ümüzün tüm dünya çocuklarına hediye ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı ve mübarek Regaip Kandilinin bir araya geldiği kutsal bir gün.Allah doğuracağımız evlatlarımızın özgür hür kendini ifade edebilen ve tüm dünyada başarılarını bilim sanat teknoloji sanayi tarım ve üretimle ifade edebilen vatanına milletine faydalı cumhuriyetine ve tarihine sahip çıkan evlatlardan olmalarıni nasip etsin inşallah.Mübarek Regaip kandilimizde edilecek tüm dualar evlatlarimızın güzel geleceklerine ışık ve koruyucu olsun...Torunlarımızin da nice 23 Nisanlari olsun diyorum.Sevgiler
...

Mrb kizlar size birkac sorum olacak dokuz ay boyunca tup bebek merkezinde mi kontrollarinizi oldunuz yoksa belli zaman sonra ayrildiniz mi birde tup bebek merkezlerin de dogum oluyor mu ben bebegi kesesi gordum kalp atislarida gorundu ekranda ama haftaya dinlicez ben de normal kadin dogumcuya gideyim diyorum ama merkeze nasil aciklayacam yada nasil bilgi alacam bilmiyorum size zahmet cevap verir misiniz

Merhaba canim.Hamile olduğunu ögrendikten sonra normal kadın doģum doktoruna başlayabilirsin.Tüp bebek merkezin seni en fazla 3 ay daha takip edip yönlendirebilir.Gittigin doktorunda kullandığın ilaclara müdahale etmemesi gerektigini bilmeli cunku tup bebek ilaclari biraz faekli en kucuk hata dusuge yol acar.3 aydan sonra merkezle isin tamamen kesilecek.Belki gidisati rapor etmek icin arada swni ararlar o kadar.Bildigim kadaeiyla dogim yaptiran merkez yok.Hastahaneyse yine dogum bolumunde yaparsin.

Cnm bnde oluyodu.hemen acile gidiydk yats werip yatiyodm igne serum.3.aya kadar hc kalkmadan yattm.sende dkkt et ayagnn altna yuksek bse koy yat.

Canim zaten ilaclar da elimdekiler bitince kullanmiyacam gittigim hastane degil tup bebek merkezi canim bakalim o zaman uc ayi doldurunca yonlendirecekler mi

Ahahaaa kız merve çok güldüm kaşı biyerlerini de nazar değmesin.

Merhaba canım. Ben tüp bebek merkezinde ikinci tedavi sonucu hamile kaldım bu vakte kadar da aynı yere gidiyorum ve kısmetse de aynı yerde doğum gerçekleşecek.gerçi tüp bebek merkezi degil tam teşekküllü hastaneye gidiyorum sadece o bölümünü de ihtiva ediyor bünyesinde..yalnız şöyle bir handikap oldu.prf. oldugu için en fazla 10 dakika zaman ayırıyor vede çok pahalı muayene ücretleri.o sebepten ben başka bir kadın doğumcuya gidip herşeyi sorup ögrenip rahatlıyordum.artık sona yaklaştık ve sadece prf.gidiyorum.
Bu arada kimseye birşey açıklamak zorunda değilsin.eşimle böyle bir karar aldık dersin olur biter

canım bende 12.haftam bitene kadar tüp bebek merkezine gittim kontrollerime çünkü ilk 3 ay önemli hem ilaçların nasıl ne kadar kullanılıcağı için hemde benim içimin rahat etmesi için 12.haftam bitti son kontrolümü tüp bebek merkezinde oldum doktor ilaçları artık bırakabiliceğimi söyledi bende doktora artık başka doktora gidebilirmiyim bi tehlike yoksa dedim çünkü hem doktor muayene ücreti çok fazlaydı hemde 12.hafta bitmişti doktorda tabi artık gelmek istemezseniz başka bi kadın doğum doktoruna gidebilirsiniz dedi ama uyarmıştı 16.haftamda rahim ağzını ölçtür mutlaka 16.hafta çok önemli demişti bende ondan sonra başka doktora gitmeye başladım canım iyide bi doktor buldum allah a şükür şimdi ona gidiyorum

Canim zaten ilaclar da elimdekiler bitince kullanmiyacam gittigim hastane degil tup bebek merkezi canim bakalim o zaman uc ayi doldurunca yonlendirecekler mi
tüp bebek doktorun mu elindekiler bitince kullanma dedi canım normalde ilk 3 ay çok önemli

selam kızlar dün kontrolde kızımın çok asağıda oldugunu ve rahime baskı yapıtığını söyledi rahimde hunileşme oluyormuş burda bunu yaşayan arkadaşlar vardı inşallah 3 hafta daha dayanabililirz oğlumda yukarıya baskı yapıyomus sıkıştılar orda iyice yavrularım..

Ahahaaa kız merve çok güldüm kaşı biyerlerini de nazar değmesin.
Degdi valla ama bi yerlerimi kasimasam da esimle mutku oldugumda zaten hep korkarim bise olup da bozulmasaydi diye. Ama benim tehlike burnumun ucunda Allahim sabirrrrr... kaynana geldi yine moralimi mutlulugumu alt ust etti gitii. Allah yaratmis tobe yarabbim ama ne sevimsiz kadin. Sanki elinden geleni yapiyo gelinim beni sevmesin nefret etsin diye. Ay bi korku sardi aksam esimi doldurup salmasalardi uzerime. O kadin durmaz kocasini doldurur azcik tartistikkk... kocasina aglaya aglaya anlatir. Kayinpeder de esimi cagirir karin bole bole etmis anan agladi bir suru yazik bu kadina filan diye. Ayy insllah esim de gelip bana catmaz.. dolduruslara gelmez puufff.. su mubarek gunun hurmetine bol bol dua ettim.. Allahim hayirli bi kapi ac bize bu evden cikmamiza bi sebep ver diye.. salaklik bende sanki karsimdaki insan anlayacak gibi dedim ki anne yuzune karsi acik net soyluyorum oglum icin bi ufacik bise yapmadin hatta ipin bile derdine dustun valla kirildim cok gucendim dedim. Sen misin onu diyenn. Kadin nerden girdi nerden cikti en sonjnda agladim yalvardim kurban olim in asagi dedim bak hamileyim elim ayagim zangir zangir titredi canimi siktigindan. Bu seferde kovdum olduu puuuffffffffff

Sol tarafimdabasenimden belime giden bir ağrı var. Gecmiyor bogazlarim sis öksürüyorum ve cok sacma ama bebisime bisey olacak diye korkuyorum

Canini sikma utanmiyorlar iste sen ne hossedersen o da hissediyor. Ohh canima degsin de ve bebisinde ayni seyleri hissettigini bilerek kendini guvende hisset 2 kisiyiz biz. Hihh

Tatlım dilini tutamadın degilmi yapmazsa yapmasın boşver resmen kadının fitilini ateşlemişsin...tamam yapsa iyiydi ama yapmamış yapmıyor.bence sen eşine önceden söyle ki oda üzerine gelmsin.

bende bu konuda kararsızım bnm merkezimde doğum yapılıyo işin aslı değiştirmk istiyorm ama ilaçlardan korkumdan gidiyorum doktoruma

allah allh b u kaynanaların derdi nedir acaba bnde kaynanadan cok çektm ama şükür evimi ayırdım kurtuldum yinede arada canımı sıkıyo bn ondan önce eşime anlatıyorum tartışma bnle değil anasıyla oluyo bnce sende ara eşini hamile halimle saymadık lafı kalmadı de anlatt canm bnce

Bende ilk uc istr gideyim diyorun dedigin gibi ucret da cok pahali her kontrol 80l lira diyo bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…