Kuzum çok teşekkür ederim.riskli gebelik olunca hazırlıkli ol diyor dr.Canim kasik agrin normal basi asagi yerlesiyo bebisin ondan olurmus dr oyle demisti. Benim hep ara ara kasik agrim oldu. Akintinda agriyla birlikteyse usutmus de olabilirsin. enfeksiyon da olabilir. Hic biseyciginde olmayabilir.Cok asiri degilse takilma ama rahatsiz ediyosa dr una bi sor. buyuk cikmasi bence gayet iyi. benim de onceden iki hafta bi hafta onden gidiyordu. Dun kontrolde 5 guncuk onde cikti. Yine de cok sukur geriden gelmesinde tek.. canta konusunda ben yenice hazirlamaya aklima geldikce biseler koymaya basladim. Bebisinkiler nerdeyse hazir bnim ufak tefek eksikler var hala. Ben kendim icin evdeki ufak bi seyehat cantasi tarzi bi cantayi ayarladim. Ogluma da butikbebede ikili hem malzeme cantasi hemde bebegi tasimak icin canta vardi onlardan aldim. Malzeme cantasina bebegin esyalarini koydum. 28desin birazcik erken gibi canta hazirlamaya ama cok da onemli deil icinden geliyosa haxirla dursun kenarda ne zarari olcak ki
Geçmiş olsun kuzucuklara Bayramları da kutlu olsunGunaydin teyzelerimiz.bugun 23 nisan nese doluyor insan.birazdan oglusumu cikariyoruzhastaneden.kizimla oglumun ilk 23 nisani.insallah cok guzel 2 cumhuriyet cocugu yetistirecegim.
Hahaaa iyi olmuşKizlaar esim dun gece ilk defa bebegin karnimi salladigi sanki takla atiyo gibi yaptigi hareketlerden hissetti. Ama baya buyuk bi hareketti. Ondan sonra yatakta siz benim kiymetlimsiniz sizi cok seviyorum filan demeye basladi. Iyi misin sen dedim bak mubarek 3 aylar girDi alkol filan almadin demi tobe bismillah dedimzaten normalde alkol agzina degmis deildir nerden estiyse oyle dedim. Bi de basim donuyo diyip duruyordu. Korkutma bak beni dedim. ben oyle kiymetlim filan laflarina alisik deilim bunyem kaldirmadi bi tuhaf oldum. Ama sabaha kadar elimi tuttu avucumu optu... Sabah da neyin var dedim yine. Cnim yanlis anlama oglanin o hareketini hissedince duygulandim diyo kiyamam ya keske daha once hissetseymis o hareketlerden bu esime iki gun gider. Ay sanki format atilmis pc gibi.. firindan yeni cikmis ekmek gibi.. yeni acmis cicek gibi oldu adam. Ben inandim esim babaligi becerebIlecek.. babalik da yakisacak kocaciga
Benimkide cok korkuyordu kucaga almaktan.alamam diyordu surekli.evde kalabalik olunca ona firsat kalmiyordu.sonra annemlere soyledim ben kimi seyleri ozellikle esimden istiyorum cocuklara alissin diye dedim.mesela kalkarken tatlim bi tutarmisin cocugu diyorum falan.neyse alisti simdi besliyo bile.ki dusunun benim meleklerim daha 2kilo civari.bi sekilde esinizin cocukla temasini saglayin.benim simdiki hedefim alt degistirmeGeçmiş olsun kuzucuklara Bayramları da kutlu olsun
Hahaaa iyi olmuşgeçen gecede benim eşim aynı o şekil bi hareket hissetti Allaaah dedi elini çekti sanki harbe gidiyoruz bu adam çocuğu nasıl kucağına alacak hiç bilemiyorum
Ne güzel alışmış benimki bebekleri emanet gibi tutuyor görsen ama alısacak kendi bebeği yapacak bişey yokBenimkide cok korkuyordu kucaga almaktan.alamam diyordu surekli.evde kalabalik olunca ona firsat kalmiyordu.sonra annemlere soyledim ben kimi seyleri ozellikle esimden istiyorum cocuklara alissin diye dedim.mesela kalkarken tatlim bi tutarmisin cocugu diyorum falan.neyse alisti simdi besliyo bile.ki dusunun benim meleklerim daha 2kilo civari.bi sekilde esinizin cocukla temasini saglayin.benim simdiki hedefim alt degistirme
Canim ben eminonunden alicaktim orda cok cesit var lohusa sepeti diye bi site eminonunde bi magazanin internet sitesi ordan bakabilirsin ben cok cabuk yoruldugum icin gidemedim bizim burdan aldim eger sen yorulmuyosan gidip bakabilirsinIyi aksamlar kizlar takvim konusunu anlamadim ama :) size bir sorum olacak özellikle istanbulda yaşayan arkadaşlara: ben hic lohusa pijamasi bulamiyorum veya pijama (önden dugmeli) hangi magzalardan bakabilirim. Yardim lutfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?