Ikinci denemede kaldim ben ilki tutmadi doktora gittinmi kanamasi olanlar vardi ama dusuk degildi Allah yardimcin olsunKızlar ilk tup bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız doğum yapcaksınız bende ilk tedavmde hamile kaldm ama duşuyor 4 hafta 5 gunluk hafif kanama başladı
Pazar gununune kadar gecerli cnm.newrsim takimlari 24 tlydi.pamuklu battniye 12 tl ye dusmstu baya uygundu.Olsun cnm gule gule kullan biz 14 haftalikken bebek arabamizi bile almistik. Anne cocuk fuarindan fiyati uygundu. English home'dan bende aldim cup cake takimi vardi cok seker icinde 4 bady+4 corap vardi. Bide battaniye almistim. Nevresim takimlari 54 tl kusurdu. Indirim yenimi basladi acaba kac'a aldin cnm nevresimleri?
üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..Evet duşuk başladı betahcg değerimde duşuyor kan pıhtısı gelmeye başladı muayene etti
ya ben burdaki takvimi güncelleyeyim dedim tahmin doğum tarihini yazıyorum yine aynı değişmiyor demek ki burası önden gidiyor 1 haftaTelefona Bebeğim diye bir program indirdim an itibari ile 32+2 gün görünüyorum kk bir gün önden gidiyor...
Ben bugun 34 oldum fakat burası 1 gün geriden geliyor bende googleplayden bebeğim programı ve hamilelik programı indirdim gelişimini ordan takip ediyorumüzüldüm canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..
ya ben burdaki takvimi güncelleyeyim dedim tahmin doğum tarihini yazıyorum yine aynı değişmiyor demek ki burası önden gidiyor 1 hafta
canm burası tam doğum tarihinden 6 gun fazla yazıyo bnmde muhtemelen doğumum 06,12,2015 yazınca gunum tutmuyo 12,12,2015 yazdım tam gunum çıktıüzüldüm canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..
ya ben burdaki takvimi güncelleyeyim dedim tahmin doğum tarihini yazıyorum yine aynı değişmiyor demek ki burası önden gidiyor 1 hafta
benim doktor söyledi ben sordum ne zaman olur dedim seninki 20 haziran tahmini doğum tarihi ama ben sezeryan olucağım için 1 hafta önce olucak haziran 11 gibi en azından haberimiz oldu ona göre hazırlık yaparımya bu doktorlar niye böyleben de şimdi geldim kontrolden doğumu ne zaman konuşalım diye sordum daha 2 ay var demez mi ben şok oldum herkese 6 haftal kaldı derken 39 da çatı muayenesi yapıyoruz bebekte ve sende bi sorun olmazsa normal doğumdan yanayım ben dedi daha 39. hafta gelecekteeeee ondan sonra doğuma karar vericezdeeee ohooooo.... ben hep kendimi mayısın son günleri diye hazırlamıştım bide drun ölçümüne göre 32. haftaya bugün giriyorum benim hesaplamama göre yarın 33 e giricem hiç bişey anlamadı ben bu işten valla ama senin dr da amma komikmiş canım foto işine çok güldüm valla :):)
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html buradan hesapla canım burda çıkan sonucu kk ya yaz öyle sonuç çıkıyoüzüldüm canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..
Canim kasik agrin normal basi asagi yerlesiyo bebisin ondan olurmus dr oyle demisti. Benim hep ara ara kasik agrim oldu. Akintinda agriyla birlikteyse usutmus de olabilirsin. enfeksiyon da olabilir. Hic biseyciginde olmayabilir.Cok asiri degilse takilma ama rahatsiz ediyosa dr una bi sor. buyuk cikmasi bence gayet iyi. benim de onceden iki hafta bi hafta onden gidiyordu. Dun kontrolde 5 guncuk onde cikti. Yine de cok sukur geriden gelmesinde tek.. canta konusunda ben yenice hazirlamaya aklima geldikce biseler koymaya basladim. Bebisinkiler nerdeyse hazir bnim ufak tefek eksikler var hala. Ben kendim icin evdeki ufak bi seyehat cantasi tarzi bi cantayi ayarladim. Ogluma da butikbebede ikili hem malzeme cantasi hemde bebegi tasimak icin canta vardi onlardan aldim. Malzeme cantasina bebegin esyalarini koydum. 28desin birazcik erken gibi canta hazirlamaya ama cok da onemli deil icinden geliyosa haxirla dursun kenarda ne zarari olcak kiHayırlı aksamlar arkadaşlar Size üç soru soracam birbirinden alakasız belki.arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.birincisi kasik ağrım oldugunda akintimda oluyor bu donemde kasik agrisi normalmi .ikincisi bebeğim bazen iki hafta bazen bir ay büyük çıkıyor bişey olmaz diyor dr ama ben allak bullak oldum.üçüncüsü ise çanta almadim ve bulamadım doğru düzgün nasıl bişey almak gerekir ve hazırlamak için erken mi.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html buradan hesapla canım burda çıkan sonucu kk ya yaz öyle sonuç çıkıyo
tamam 17.06.2015 dir o zaman neyi yanlış anlamadım bencanim zaten buradan Hesaplamistim DT 17.06.2015 cikiyor hepsinde
Bn aldm bile :)tawsiye ederm baya uygun fiyatlar..kızlar english homeda çocuk ürünlerinde indirim varmış. ilgilenenlere duyurulur.
Canım iç giyim mağazalarında var bakabilirsinIyi aksamlar kizlar takvim konusunu anlamadim ama :) size bir sorum olacak özellikle istanbulda yaşayan arkadaşlara: ben hic lohusa pijamasi bulamiyorum veya pijama (önden dugmeli) hangi magzalardan bakabilirim. Yardim lutfen....
Evet bugun cocuklarin yuzde 60 inin yenidogan sariligi olabilecegini erken doganlarin yuzde 80 inin sarilik olabilecegini ogrendik.oglusumu hastaneye yatirdik.sakin korkmayin lambanjn altinda yatip bekliyor.ama lutfen oglusuma birer dua edin teyzeleri biranonce evimize gidelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?