2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hayırlı aksamlar arkadaşlar Size üç soru soracam birbirinden alakasız belki.arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.birincisi kasik ağrım oldugunda akintimda oluyor bu donemde kasik agrisi normalmi .ikincisi bebeğim bazen iki hafta bazen bir ay büyük çıkıyor bişey olmaz diyor dr ama ben allak bullak oldum.üçüncüsü ise çanta almadim ve bulamadım doğru düzgün nasıl bişey almak gerekir ve hazırlamak için erken mi.

Pazar gununune kadar gecerli cnm.newrsim takimlari 24 tlydi.pamuklu battniye 12 tl ye dusmstu baya uygundu.

Evet duşuk başladı betahcg değerimde duşuyor kan pıhtısı gelmeye başladı muayene etti
üzüldüm canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..

Telefona Bebeğim diye bir program indirdim an itibari ile 32+2 gün görünüyorum kk bir gün önden gidiyor...
ya ben burdaki takvimi güncelleyeyim dedim tahmin doğum tarihini yazıyorum yine aynı değişmiyor demek ki burası önden gidiyor 1 hafta

canm bn gültepede oturyorum bnde ilk aşılamama Turgut beye gittim ama hiç ilaç felan kullanmadığı için eşime tutmadı aslında şimdikş doktorm cok bilgilş ama son ikidir ilgilenmediği için kafam karıştı yoksa memnundum yani

Ben bugun 34 oldum fakat burası 1 gün geriden geliyor bende googleplayden bebeğim programı ve hamilelik programı indirdim gelişimini ordan takip ediyorum

canm burası tam doğum tarihinden 6 gun fazla yazıyo bnmde muhtemelen doğumum 06,12,2015 yazınca gunum tutmuyo 12,12,2015 yazdım tam gunum çıktı

benim doktor söyledi ben sordum ne zaman olur dedim seninki 20 haziran tahmini doğum tarihi ama ben sezeryan olucağım için 1 hafta önce olucak haziran 11 gibi en azından haberimiz oldu ona göre hazırlık yaparım

Canim kasik agrin normal basi asagi yerlesiyo bebisin ondan olurmus dr oyle demisti. Benim hep ara ara kasik agrim oldu. Akintinda agriyla birlikteyse usutmus de olabilirsin. enfeksiyon da olabilir. Hic biseyciginde olmayabilir.Cok asiri degilse takilma ama rahatsiz ediyosa dr una bi sor. buyuk cikmasi bence gayet iyi. benim de onceden iki hafta bi hafta onden gidiyordu. Dun kontrolde 5 guncuk onde cikti. Yine de cok sukur geriden gelmesinde tek.. canta konusunda ben yenice hazirlamaya aklima geldikce biseler koymaya basladim. Bebisinkiler nerdeyse hazir bnim ufak tefek eksikler var hala. Ben kendim icin evdeki ufak bi seyehat cantasi tarzi bi cantayi ayarladim. Ogluma da butikbebede ikili hem malzeme cantasi hemde bebegi tasimak icin canta vardi onlardan aldim. Malzeme cantasina bebegin esyalarini koydum. 28desin birazcik erken gibi canta hazirlamaya ama cok da onemli deil icinden geliyosa haxirla dursun kenarda ne zarari olcak ki

Üçlü gözün Aydın CNm Rabbim tamamını erdirsin bol bol dinlenme zamanı artık

canim zaten buradan Hesaplamistim DT 17.06.2015 cikiyor hepsinde
tamam 17.06.2015 dir o zaman neyi yanlış anlamadım ben birde sen neye göre hesapladın burdan mesela benim 4.gün embriyosuydu embriyo transferine göre hesapladım hatta tüp bebek doktorumada sormuştum nasıl hesaplıcam diye embriyo transfer edildiğinde 15 günlük sayılırmış mesela benim embriyo transferine göre hesaplayınca 20.06.2015 çıkıyo transfer tarihine 15 gün ekleyip son adet tarihine göre hesaplayınca yine 20.06.2015 çıkıyo bişey değişmiyo

Iyi aksamlar kizlar takvim konusunu anlamadim ama :) size bir sorum olacak özellikle istanbulda yaşayan arkadaşlara: ben hic lohusa pijamasi bulamiyorum veya pijama (önden dugmeli) hangi magzalardan bakabilirim. Yardim lutfen....

Canım Allah şifa versin bir an evvel dönün eve inşallah. Çoğumuz geçirmişizdir Allah'ın izniyle bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…