Ayy evet 1 haftadir dogurup dogurup duruyorum çeşitli çeşitli bebekleri zenci bebek bile dogurdum:) cok çikolata yedim ondandir diyorum bir deGünaydın güzel anneler zaman su gibi akıyor 30. Haftalarda
Olan arkadaşlarım artık doğum rüyaları Başlar
Gecmis olsun cnm dogum sancisi olmasin vaktinde gelsin bebis insallah bende de bazen kramp tarzi agrilar oluyor ister istemez korkuyor insankızlar bu arada hepinize günaydın.. biz zor bi gece geçirdik oğluşumla bi ara uyandım nasıl bi kasık ağrısı anlatamam kımıldayamadım 10 dk ya yakın ağrı bi yandan sızı bi yandan doğum sancısı zannettim çok korktum kalkabilecekduruma gelince kalktım biraz dolastım evin içinde geçti sonra tekrar uyumuşum bu sefer de bi kalktım sağ kalçamda çok fena bi ağrı hala doa ağrıyor topallayarak yürüyorum resmensabah sabah facia gibi uykusuzum anlayacaınız
Ayy maşallah tosuncuga allah sag salim kucagina aldirsinÇıktı canım aç karna 85 tok karna 148 çıktı yani normal benim bebe tosun olmuş maşallah
İnşallah canım.yemeği kanı verir vermezmi yiyosun?Şeker yüklemesi yaptirmistim oda normal çıkmıştı. Bu sadece acken veriyorsun bide yemek yeyip 1 saat sonra tok şeklinde veriyorsun. Inşallah seninde normal çıkar canım
Bizimkinde de yokmuş.ya önceden yaptırıcam yada hastaneye çağırıcamvalla yok benim bildiğim aklıma gelen. muhakkak vardır ufak tefek şeyler de büyük şeyler tamam nasıl olsa. bir de 30. hafta civarı bavulunu hazırlarsın bitti gitti.
bu arada hastanemde kuaför yokmuş of yine iş başa düştü düzleştiricimi unutmasam bari.
Amin canım cumlemiz kavusalim sağlıkla inşallahAyy maşallah tosuncuga allah sag salim kucagina aldirsin
Kan verdim kantine gittim bişeyler yedim 1 saat bekledim ve kan verdim canimİnşallah canım.yemeği kanı verir vermezmi yiyosun?
bence ne aldıysan bir liste yap eksiklerini tamamla bir an önce canım. bir de bebek çarşaf takımları falan da var tabi bu yıkamalarda.Ya kızlar siz böyle makine makine çamaşırdan bahsediyorsunuz da benim bebegin kıyafetleri bi makineyi anca dolduracak sanki.. Ben hiçbişey almamış miyim yani bebeğimeşimdiden bilemiyom da olur mu olmaz mı diye çok bişey almak istememistim. Doktor iri diyo bi de kestiremiyom ne alsam. Sadece bi sürü citcitli badisi var sanırım onlarla yazı gecircez
Sağol canım.benimkide yola girmiştir inşallahAmin canım cumlemiz kavusalim sağlıkla inşallah
Kan verdim kantine gittim bişeyler yedim 1 saat bekledim ve kan verdim canim
Canım bunun hastane çıkışları var,bodyleri var,zıbınları var,tulumları var,battaniyeleri,nevresimleri,uyku setleri,ağız bezleri,çorapları,önlükleri....... Varoğlu var anlıycağın.bencede kendine bi liste yapıp neler eksikse tamamlamaya bak.en azından ilk 3 ayı planlaman lazım.Ya kızlar siz böyle makine makine çamaşırdan bahsediyorsunuz da benim bebegin kıyafetleri bi makineyi anca dolduracak sanki.. Ben hiçbişey almamış miyim yani bebeğimeşimdiden bilemiyom da olur mu olmaz mı diye çok bişey almak istememistim. Doktor iri diyo bi de kestiremiyom ne alsam. Sadece bi sürü citcitli badisi var sanırım onlarla yazı gecircez
Sen maşanı al bencevalla yok benim bildiğim aklıma gelen. muhakkak vardır ufak tefek şeyler de büyük şeyler tamam nasıl olsa. bir de 30. hafta civarı bavulunu hazırlarsın bitti gitti.
bu arada hastanemde kuaför yokmuş of yine iş başa düştü düzleştiricimi unutmasam bari.
cnm doktor doguma ne soyledi sana ıkı hafta onde ya bebek senın haftana gore mı yoksa bebegn gelsm hadtasına goremı cagrcak bu durumu cok merak edıyorum aynı senın durumundaym bende cnmHersey normal gidiyor ama ben sezeryan düşünüyorum suan tam da belli değil ama büyük ihtimal sezeryan
Yarın sabah tekrar gidiyorum sorcam canımcnm doktor doguma ne soyledi sana ıkı hafta onde ya bebek senın haftana gore mı yoksa bebegn gelsm hadtasına goremı cagrcak bu durumu cok merak edıyorum aynı senın durumundaym bende cnm
Korkma sakın,tv izle,oyun oyna fln.oyalan,canın sıkılmasınKizlarr bugun yanliz basimaym.kocam is nedenyle sehr disinda bu gece yokay sistm skintdan.gerci yawrumla yanlz gecrgigm ilk gece:)
merakla beklıyor olacam senı guzellıkYarın sabah tekrar gidiyorum sorcam canım
Canım bunun hastane çıkışları var,bodyleri var,zıbınları var,tulumları var,battaniyeleri,nevresimleri,uyku setleri,ağız bezleri,çorapları,önlükleri....... Varoğlu var anlıycağın.bencede kendine bi liste yapıp neler eksikse tamamlamaya bak.en azından ilk 3 ayı planlaman lazım.
Liste yaptım hepsinden de aldım aslında ama sayıları yetersiz galiba. Battaniyeleri nevresimleri katmadim hesaba.. Ben en iyisi yıkamadan önce gidip biraz daha takviye yapayım.Canım bunun hastane çıkışları var,bodyleri var,zıbınları var,tulumları var,battaniyeleri,nevresimleri,uyku setleri,ağız bezleri,çorapları,önlükleri....... Varoğlu var anlıycağın.bencede kendine bi liste yapıp neler eksikse tamamlamaya bak.en azından ilk 3 ayı planlaman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?