2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Slam kizlar bende yeni geldim araniza.. 8 ocakta transferim oldu 8 yumurta toplandı 6si dollendi 4.gün de ikisi transfer edildi. İlk denememiz çok heyecanliyim 20 ocak test tarihim ama yerimde duramiyorum.goguslerim davul gibi oldu çok agriyor.sürekli beyaz akinti bi halsizlik uykusuzluk sonra bu duvak basması terleme hic bitmiyor. İnşallah Rabbim bekleyişleri mizi hayirla sonlandirir.

Günaydın hanımlar... Transferi olacak arkadaşlar inşallah bir ömür sizinle olur bebeişleriniz sıkı sıkı tutunur hiç bırakmazlar
günaydın canım NASIL GİDİYOR hamişlik sıkıntıların vardı nasıl oldun

günaydın canım NASIL GİDİYOR hamişlik sıkıntıların vardı nasıl oldun

Canm doktor kontrollü olarak dışarı çıkabilirsin... Spor, yürüyüş yok dedi kendimi yormadan hayatıma devam ediyorum anlayacağın
Bizim bıdık kafasını kanama alanına dayamış rahimağzı çıkışını kapatmış Ama göbeğim aşağıda gibi inşallah erken gelmez

canım benim kardeşimde 35 haftalık doğumu 22 subat inşş dr onada söyledi erken doğum olabilir diye bebek ters diye ama dediki (isterizki 39 40 haftayı görelim )artık erken doğumda olsa bu haftalardan sonra sorun olmaz dedi inşşş zamnını bekler kuzular birazcık dikat edeceksin bebişde zamanında gelecek

Kizlarrr yardimmm...benim bu ay igneler basladi.uc kere oldum..bugun 4.yu olcam..ama dun kan verrmistim hormonlarima bakayim dedim..oZellikle prolaktin icin..gecen ay prolaktin 91 cikmisti..dostinex kullaniyom..ama asil sorun su ki gecen ay adetin 3.gunu 8.5 cikan fsh bu ay 20 cikti yaa...kullandigim ignelerden mi boyle firladi acaba...yarin dr uma sorucam tabi ki ama yarina kadar kendi kendimi yerim ben ya..bilen varsa desin bana gonalf 75 ve merional 150 kullaniyom..bunlar hormon degerlerini degistirir mi..fsh cikmis lh dusmus..off off...guldeeeeennnnn yardimmmm....

aynen öyle şekerim.... kullandığın iğnelerden kaynaklanıyor... bi tomar hormon alıyosun, şu anki değerler sana gerçeği yansıtmaz. hiç sıkıntı yapma

Günaydın birbirinden datlu kızçelerimm...
Bugün topiğin transfer günü kızlar bebeklerine kavuşmuş olmalılar bu saate kadar bir ömür ayrılmasınlar inşallah

Canım fsh ına adetin 2. ya da 3. günü bakılır iğnelerin 3.günü diyorsan bu da adet bitimine dek geliyor..Yani fsh adet bitiminde bakılmaz nerden geldi aklına bu zamanda baktırmak tabii yüksek çıkar hem de iğne kullanırken...fsh değerin iğneler başlamadan bir anlam ifade eder..

Daha kahvaltı yapcam bir uyanmışım saat 10 tarihte az rastlanan bir durum bu benim içün
hadi yaaa.... ben haftasonları 10-11den önce kalkmam hele ki hava böyleyse... sıcasık yatak bırakılıp çıkılır mı ayol

hadi yaaa.... ben haftasonları 10-11den önce kalkmam hele ki hava böyleyse... sıcasık yatak bırakılıp çıkılır mı ayol

Kavun karpuzda yata yata büyürmüş şekerim yat yat nereye kadar büyüdüm içim geçti artık
Çalışıyorsun ya ondan kıymetli sabah geç kalkmak çalışırken ben de öyleydim yatak ve yastığımla ayrılığımız uzun sürerdi aşk yaşardık resmen

Baktın çıkmaya çalışıyor baş gösterdi elinle ittir içeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…