günaydın canım NASIL GİDİYOR hamişlik sıkıntıların vardı nasıl oldunGünaydın hanımlar... Transferi olacak arkadaşlar inşallah bir ömür sizinle olur bebeişleriniz sıkı sıkı tutunur hiç bırakmazlar
günaydın canım NASIL GİDİYOR hamişlik sıkıntıların vardı nasıl oldun
aynen öyle şekerim.... kullandığın iğnelerden kaynaklanıyor... bi tomar hormon alıyosun, şu anki değerler sana gerçeği yansıtmaz. hiç sıkıntı yapmaKizlarrr yardimmm...benim bu ay igneler basladi.uc kere oldum..bugun 4.yu olcam..ama dun kan verrmistim hormonlarima bakayim dedim..oZellikle prolaktin icin..gecen ay prolaktin 91 cikmisti..dostinex kullaniyom..ama asil sorun su ki gecen ay adetin 3.gunu 8.5 cikan fsh bu ay 20 cikti yaa...kullandigim ignelerden mi boyle firladi acaba...yarin dr uma sorucam tabi ki ama yarina kadar kendi kendimi yerim ben ya..bilen varsa desin bana gonalf 75 ve merional 150 kullaniyom..bunlar hormon degerlerini degistirir mi..fsh cikmis lh dusmus..off off...guldeeeeennnnn yardimmmm....
amin inşallahhhhGünaydın birbirinden datlu kızçelerimm...
Bugün topiğin transfer günü kızlar bebeklerine kavuşmuş olmalılar bu saate kadar bir ömür ayrılmasınlar inşallah
Kizlarrr yardimmm...benim bu ay igneler basladi.uc kere oldum..bugun 4.yu olcam..ama dun kan verrmistim hormonlarima bakayim dedim..oZellikle prolaktin icin..gecen ay prolaktin 91 cikmisti..dostinex kullaniyom..ama asil sorun su ki gecen ay adetin 3.gunu 8.5 cikan fsh bu ay 20 cikti yaa...kullandigim ignelerden mi boyle firladi acaba...yarin dr uma sorucam tabi ki ama yarina kadar kendi kendimi yerim ben ya..bilen varsa desin bana gonalf 75 ve merional 150 kullaniyom..bunlar hormon degerlerini degistirir mi..fsh cikmis lh dusmus..off off...guldeeeeennnnn yardimmmm....
amin inşallahhhh
hadi yaaa.... ben haftasonları 10-11den önce kalkmamDaha kahvaltı yapcam bir uyanmışım saat 10 tarihte az rastlanan bir durum bu benim içün
hadi yaaa.... ben haftasonları 10-11den önce kalkmamhele ki hava böyleyse... sıcasık yatak bırakılıp çıkılır mı ayol
Selam vermeden daha ne ara çıktın sen...kızlar ben çıkıyorum
Baktın çıkmaya çalışıyor baş gösterdi elinle ittir içeriCanm doktor kontrollü olarak dışarı çıkabilirsin... Spor, yürüyüş yok dedikendimi yormadan hayatıma devam ediyorum anlayacağın
Bizim bıdık kafasını kanama alanına dayamış rahimağzı çıkışını kapatmışAma göbeğim aşağıda gibi inşallah erken gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?